CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

AMTRAK Vacations: America's National Parks

Denver - Grand Junction - West Yellowstone - Salt Lake City
Geniet van enkele van de mooiste landschappen ter wereld tijdens deze treinvakantie. U bezoekt 4 spectaculaire nationale parken: het Rocky Mountain National Park, Yellowstone National Park en Arches & Canyonland National Park. De beroemde California Zephyr trein van Amtrak neemt u via een spectaculaire route vanuit Denver mee naar Grand Juction en Salt Lake City. Eén van de mooiste treinreizen van Noord-Amerika.
9 dagen   |   Vanaf € 1.575,- p.p.

AMTRAK Vacations: California Dreaming

Los Angeles - Santa Barbara - Paso Robles - San Francisco
Maak kennis met de ‘Californian way of living’ tijdens deze treinreis langs de kust van Californië. De reis begint in Los Angeles met een begeleide rondleiding door de stad. De huizen van de beroemdheden, Rodeo drive, Beverly Hills, u ziet het allemaal. Reis per vervolgens per trein naar het luxe Santa Barbara en wandel door de chique winkelstraten. In Paso Robles maakt u kennis met de wijncultuur van Californië en geniet van een heerlijke picknick lunch in een van de wijngaarden. De reis eindigt in de levendige stad San Francisco.
9 dagen   |   Vanaf € 1.665,- p.p.

AMTRAK Vacations: Cowboy Country

Dallas - San Antonio - Houston
Welkom in Texas!
Maak kennis met de ‘Lone Star State’ tijdens deze geweldige treinreis, waarbij de Texaanse steden Dallas, San Antonio en Houston centraal staan. Bezoek het Perot Museum of Nature and Science, de Dallas Zoo en The Sixth Floor Museum in Dallas. Ontdek het mysterieuze Alamo tijdens de San Antonio excursie en maak een riviercruise langs de weelderige River Walk. De reis eindigt in Houston, ook wel Space City genoemd.
8 dagen   |   Vanaf € 875,- p.p.

AMTRAK Vacations: Grand Canyon Discovery

Chicago - Santa Fe - Williams - Grand Canyon - Flagstaff
Geniet van een verblijf in Chicago voordat u aan boord stapt van Amtrak (de SouthWest Chief) richting Arizona en de Grand Canyon. Als eerste wordt er gestopt in de historische plaats Santa Fe, de oudste hoofdstad van de VS. In Williams Junction stapt u aan boord van de historische Grand Canyon Railway en staat een onvergetelijke tocht over de South Rim op het programma. De reis eindigt in Flagstaff en Sedona waar u de kans krijgt om het echte Wilde Westen te ervaren.
10 dagen   |   Vanaf € 1.665,- p.p.

AMTRAK Vacations: Jazz, Blues & Rock 'n Roll

Chicago - Memphis - New Orleans
Maak kennis met de beroemde Amerikaanse Blues, Jazz en Rock ‘N Roll muziek tijdens deze 9-daagse treinreis. Drie steden / 3 soorten muziek. Uw reis begint in het Chicago van de blueslegende Muddy Waters. Beleef de geluiden van de stad en geniet van een heerlijk diner in een populair lokaal restaurant. In Memphis, de geboorteplaats van de Rock 'N Roll' ontbreekt een bezoek aan Graceland en de wereldberoemde Sun Studio natuurlijk niet. Voel de beat van new Orleans in Bourbon Street en tijdens de speciale Jazz lunch in The Court of Two Sisters.
9 dagen   |   Vanaf € 1.295,- p.p.

AMTRAK Vacations: New England Fall Foliage Rail Journey

Boston - Portland (ME)
Volg de Battle Trail door het in herfsttooi gestoken, historische New England van Boston tot Portland.
In de voetsporen van Paul Revere en George Washington voert deze bus- en treinreis u door het kleurrijke herfstlandschap van het historische New England. Maak kennis met de ‘Cradle of Liberty’ - Boston en reis met de ‘Downeaster’ van Amtrak naar het charmante Portland. Aanschouw met eigen ogen waar de Continental Army stand hield tegen de Engelsen en de basis werd gelegd voor de Onafhankelijkheid. Deze ‘New England Fall Foliage Rail Journey’ is historie gehuld in een kleurrijk jasje.
6 dagen   |   Vanaf € 1.155,- p.p.

AMTRAK Vacations: Pacific Northwest

San Francisco - Portland - Seattle
Ontdek de Pacific Northwest tijdens een indrukwekkende AMTRAK treinreis vanuit San Francisco naar Seattle. Stap aan boord van een dubbeldeks touringcar om San Francisco te verkennen. Vervolgens rijden we naar Portland, ook wel, "The City of Roses" genoemd. De laatste stop is Seattle. Vergeet niet om de Space Needle te bezoeken!
8 dagen   |   Vanaf € 1.295,- p.p.

AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail

Chicago – St. Louis – Albuquerque – Williams Junction – Grand Canyon – Los Angeles
Volg de legendarische Route 66 dwars door het Westen van de Verenigde Staten aan boord van twee comfortabele Amtrak-treinen en de stoomtrein van de ‘Grand Canyon Railway’.

‘It winds from Chicago to LA, more than two thousand miles all the way…. now you go through
St. Louis, Joplin, Missouri and Oklahoma City is mighty pretty… you'll see Amarillo, Gallup, New Mexico, Flagstaff, Arizona … don't forget Winona, Kingman, Barstow, San Bernandino….
won't you get hip to this timely tip: when you make that California trip, get your kicks on Route 66’.
14 dagen   |   Vanaf € 2.035,- p.p.

AMTRAK Vacations: The Californian Rail Journey

San Francisco -Yosemite NP - Napa Valley – Los Angeles – San Diego
Een treinreis langs de kust van de Stille Oceaan van de ‘City by the Bay’ naar de ‘City of Angels’ en de geboorteplaats van Californië, Old Town San Diego.

De comfortabele ‘Coast Starlight’ en ‘Pacific Surfliner’ treinen vormen de link tussen drie van de meest boeiende steden aan de Stille Oceaan, het sfeervolle San Francisco, de glamour en glitter van Los Angeles en de charme van San Diego. Het schitterende Yosemite National Park en de met wijnranken begroeide hellingen van de Sonoma & Napa Valley zorgen voor het natuurlijke evenwicht tijdens uw ‘Californian Rail Journey’.
9 dagen   |   Vanaf € 1.480,- p.p.