CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Acela Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Snelle vebindingen in Oost-Amerika
» Alleen Business Class en First Class 
   seats
LAND(EN)Amerika

 
De Verenigde Staten hebben sinds enige tijd ook een hogesnelheidstrein, de Acela Express. Hij rijdt op het traject Boston-New York-Washington met een snelheid van ca. 160 kilometer per uur. De treinen zijn modern en efficiënt ingericht met veel ruimte en brede stoelen. Reizen per trein door de Verenigde Staten is nog nooit zo comfortabel geweest.

 
Zo is de reistijd tussen New York en Boston 3,5 uur, tussen New York en Washington 2 uur en 45 minuten. Let wel: De Acela Express brengt u van downtown tot downtown en is mede daardoor het meest efficiënte reismiddel tussen de grote steden aan de Amerikaanse Oostkust!

Aan boord heeft u de keuze tussen een First Class of Business Class stoel. Alle faciliteiten om de reis voor de zakenreiziger zo efficiënt mogelijk te maken zijn aanwezig. U heeft o.a. beschikking over speciale lounges op de stations. Aan boord heeft u een comfortabele stoel met aansluiting voor uw laptop en beschikking over een speciale vergaderruimte. In de Cafe Car worden maaltijden en drankjes aangeboden.





Alle reizen met deze trein

Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon

New York - Washington - Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos per trein

Tussen het aan de oostkust gelegen New York en Los Angeles aan de westkust laat deze ontdekkingsreis per trein u kennismaken met vier fascinerende steden en het spectaculaire natuurschoon van de Verenigde Staten. Tussen deze steden liggen de uitgestrektheid van de Great Plains, de bergtoppen van de Rocky Mountains, de grillige rotsformaties van de Canyonlands en de verlatenheid van de Mojave Desert. Maar het meest spectaculair is ongetwijfeld de Grand Canyon. De stoomtrein van de Grand Canyon Railway brengt u in stijl naar de oneindigheid van de machtige Grand Canyon, die de Colorado River gedurende miljoenen jaren vormde in het rotsplateau.

» America Coast to Coast & Grand Canyon