CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Arctic Explorer, op zoek naar het Noorderlicht!

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Compartiment met privé-faciliteiten
» Treinreis met Golden Eagle Trans-
   Siberian Express
» Het passeren van de Poolcirkel
REISPROGRAMMA12 dagen LAND(EN)Rusland, Noorwegen
 • Reis December
 • Reis Februari
 • Prijzen & Vertrek
 • Hotels
De Route

St. Petersburg – Kirkenes (Noorwegen) – Moermansk – Petrozavodsk – Sizdal - Moskou
 

Een spectaculaire 12-daagse reis naar het Noorderlicht aan boord van de exclusieve Golden Eagle Trans-Siberian Express. Uw reis begint in St. Petersburg waar u enkele van de meest prominente historische en culturele bezienswaardigheden van de stad bezoekt. Uw ‘Arctisch’ avontuur begint zodra u aan boord stapt van de Golden Eagle. Na een prachtige rit naar het Noorden gaat u in het Noorse mijnstadje Kirkenes voor de Aurora Borealis, het magische Noorderlicht. Kirkenes is één van de beste plaatsen ter wereld om dit ongelooflijke natuurfenomeen te aanschouwen. Een absoluut hoogtepunt! 

Ervaar tijdens uw reis de niet alleen het magische Noorderlicht maar ook de cultuur en levensstijl van de mensen die in dit ruwe klimaat wonen.

Programma in het kort
Dag 1 Aankomst St Petersburg               Dag 7 Aan boord Golden Eagle
Dag 2 St Petersburg                                Dag 8 Murmansk
Dag 3 St Petersburg                                Dag 9 Petrozavodsk
Dag 4 Aan boord Golden Eagle               Dag 10 Vladimir & Suzdal
Dag 5 Kirkenes (Noorwegen)                 Dag 11 Moskou
Dag 6 Kirkenes (Noorwegen)                 Dag 12 Vertrek Moskou

De reis
Op zoek naar het Noorderlicht!

Enkele hoogtepunten

 • Bezienswaardigheden in Sint-Petersburg: de St.Isaacs kathedraal, Nevesky Prospect, het Hermitage Museum en het voormalige paleis van de tsaren
 • Bezienswaardigheden in Moskou: St.Basil kathedraal, het Rode Plein en het Kremlin
 • De binnenstad van Vladmir die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat
 • Koorzang door de monniken van St.Euthymis klooster
 • Pittoreske tocht per arrenslee in Suzdal
 • Laat u informeren over het Noorderlicht door de meereizende astroloog
Dag 1
St. Petersburg
29 december
Vliegreis per KLM van Amsterdam naar St. Petersburg. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht en naar het centraal gelegen luxueuze 5-sterren Grand Hotel Europa (of vergelijkbaar) gebracht voor een verblijf van twee nachten.
‘s Avonds wordt u uitgenodigd voor de champagne borrel waar u uw medereizigers ontmoet en vervolgens wordt het exclusieve welkomstdiner geserveerd.

Indien gewenst kunt u uw verblijf in St. Petersburg verlengen door eerder naar St. Petersburg te vliegen.
Dag 2
St. Petersburg
30 december
Sint-Petersburg is een prachtige stad, vol met indrukwekkende paleizen, historische monumenten, brede boulevards en prachtige bruggen. De stad is bekend als dè ballet- hoofdstad van de wereld. Een bezoek in deze tijd van het jaar is zeker de moeite waard omdat de stad er sprookjesachtig uitziet i.v.m. Rozhdestvo (het Russische kerstmis) die wordt gevierd op 7 januari.
 
Vandaag staat in het teken van een rondleiding door het Paleis van Catherine in Pushkin en natuurlijk de Hermitage, het voormalige winterpaleis van de tsaren, waar zich de Koninklijke kunstcollectie met meer dan drie miljoen kunstwerken bevindt. Het is één van 's werelds grootste en meest indrukwekkende musea.
 
Maak uw avond in St. Petersburg extra speciaal door een ballet- of operavoorstelling te bezoeken in één van de wereldberoemde theaters van St Petersburg. (bezoek is niet inbegrepen in de reissom en dient ten minste zes weken voor vertrek aangevraagd en geboekt te worden).
Dag 3
St. Petersburg
31 december
Vandaag staan nog een aantal belangrijke bezienswaardigheden in St. Petersburg op het programma, zoals de kathedraal van St. Isaac's en de Nevsky Prospect.
 
In de middag is het dan eindelijk zover: dan begint uw Arctische Avontuur aan boord van de Golden Eagle. U heeft de unieke kans om oudjaarsavond aan boord van de trein te vieren. ’s Avonds wordt een feestelijk ´Gala Caviar Dinner´ geserveerd in de prachtig gedecoreerde restaurantwagens. Geniet tijdens het diner van de Champagne, internationale wijnen en live muziek. Een bijzondere jaarswisseling aan boord van de Golden Eagle die u niet snel zult vergeten.
Dag 4
Aan boord
1 januari
Terwijl de trein zijn weg zoekt naar het noorden door het steeds veranderende winterse landschap heeft u vandaag de tijd om te ontspannen. De dag begint met een uitgebreid ontbijt. In de middag wordt u door de meereizende ‘astroloog’ uitgenodigd in de stijlvolle bar van de trein voor een heerlijke afternoon tea met vers gebakken Russisch gebak. De astroloog geeft tijdens de tea een uitgebreide lezing over de Aurora Borealis (Noorderlicht).
 
Vandaag passeert u tevens de poolcirkel.
Dag 5
Kirkenes - Op zoek naar het Noorderlicht
2 januari
Op het Russische grensstation, bij de plaats Nikkel, verlaat u de trein voor 2 nachten. Uw bagage blijft in de trein en voor de komende 2 nachten dient u een weekendtas te pakken. Per touringcar passeert u de grens met Noorwegen en na ca. 90 minuten rijden arriveert u bij het hotel in Kirkenes. U verblijft twee nachten in het Thon Hotel (of vergelijkbaar).
 
U bezoekt o.a. het magische Snow Hotel, gelegen 15 km buiten Kirkenes.
In het Snow Hotel wordt u ontvangen met een welkomstcocktail in de snow bar en bezoekt u het hotel waar zich prachtige ijssculpturen en sneeuwschilderingen van lokale kunstenaars bevinden. Na een traditioneel diner waarbij ook ‘’rendier hot dog’’ op het menu staat, gaat u op zoek naar het Noorderlicht. De nachtelijke hemel komt tot leven, wanneer de astroloog u bij de hand neemt en vertelt wat er allemaal te zien is. Een absoluut hoogtepunt van uw reis!
 
Optionele activiteiten in Kirkenes: een sneeuwscooter tour (2 uur), een tocht per hondenslede of een wandeling met speciale sneeuwschoenen door de diepe sneeuw (2 uur). Deze activiteiten hebben een beperkt aantal plaatsen en dienen op moment van het boeken van de reis te worden aangevraagd/geboekt. Prijzen op aanvraag.

Dag 6
Kirkenes - Op zoek naar het Noorderlicht
3 januari
Deze ochtend maakt u kennis met de bijzondere King Crab Fishing Adventure! De excursie begint met een tocht per slee die voortgetrokken wordt door een sneeuwscooter over de bevroren fjorden. Warme kleding en helm zijn voor u beschikbaar. Uw gids laat u zien hoe door een gat in het ijs de gigantische Arctic King Crab gevangen wordt. Deze kan een spanwijdte bereiken van 2 meter en heeft een gewicht tot maar liefst 15 kg! Vervolgens gaat u naar de dichtbijzijnde Fisherman's Lodge, waar bij bij een behaaglijk vuurtje kan genieten van een King Crab Maaltijd. De zojuist gevangen krab wordt voor u bereid en gekookt. 

In de middag keert u terug naar het Snow Hotel, waar u de rendieren bewondert. Tevens brengt u een bezoek aan de grootste husky farm in Oosterlijk Finnmark. Een wandeling door het dorpje van Kirkenes is natuurlijk ook mogelijk. 
 
Bent u avontuurlijk aangelegd, niet bang voor een koele nacht en in voor een echte Arcitc ervaring overnacht dan in het Snow Hotel (tegen een meerprijs). Er heerst hier een constante temperatuur van -5 graden. U slaapt in een speciale thermische slaapzak. De douche, toiletten en Scandinavische sauna bevinden zich in het aangrenzende gebouw. Boek op tijd, want er is maar een beperkte beschikbaarheid.
Dag 7
Aan boord
4 januari

Vandaag steekt u de grens met Rusland over om in de grensplaats Nikkel weer aan boord te gaan van de Golden Eagle. De trein rijdt richting het zuiden. Geniet en ontspan van het steeds veranderende winterlandschap dat aan uw raam voorbijtrekt, maak een praatje met de medepassagiers of luister naar een lezing van de astroloog. De afternoon tea wordt geserveerd in het barrijtuig.

Dag 8
Moermansk
5 januari
De Golden Eagle rijdt door naar Moermansk, gelegen op 193 km ten noorden van de Poolcirkel en halverwege Moskou en de Noordpool. Moermansk is de belangrijkste stad op het schiereiland Kola en was ooit een kleine nederzetting en Arctic handelspost. In 1916, onder druk van de Engelsen, werd Moermansk opgericht en groeide uit tot een belangrijke havenstad. Dankzij de invloed van de warme Golfstroom is de haven het gehele jaar ijsvrij. De stad is tevens de thuishaven van de Russische nucleair aangedreven ijsbrekers. In Moermansk bezoekt dan ook het Nucleaire IJsbreker Museumschip.
Dag 9
Petrozavodsk
6 januari
Petrozavodsk strekt zich uit langs de westelijke oever van het het Onega meer, het op één na grootste meer van Europa. Deze plaats wordt gezien als het belangrijkste culturele en industriële centrum van het Noord-Westen van Rusland en is tevens de hoofdstad van de Republiek Karelië. Tijdens de stadstour leert u de stad beter kennen. Vervolgens bent u uitgenodigd om Sochelnik (de Russische Kerstavond) te vieren. Geniet van een Karelian Folk Performance en zet de festiviteiten voort met een traditionele Russisch Kerstavond Maaltijd, de zogenoemde Holy Supper.
Dag 10
Vladimir - Suzdal
7 januari
Vladimir, gesticht in 990, heeft een historisch centrum en wordt gezien als een van de oudste steden van Rusland. De stad staat tevens op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Is er een betere plaats om Russisch Nieuwjaar te vieren? U bezoekt de prachtige kathedraal Uspensky, waar verschillende tsaren werden gekroond. Later op de dag bezoekt u Suzdal, een prachtig bewaard gebleven ommuurde stad daterend uit 1024. Hier geniet u van een betoverend kooroptreden in het St Euthymius-klooster, gevolgd door een arrensledetocht door Suzdal.
Dag 11
Moskou
8 januari
In de ochtend komt u aan op het Kazanskiy treinstation van Moskou. Hier neemt u afscheid van de trein en wordt u naar het centraal gelegen 5-sterren Marriott Royal Aurora Hotel (of gelijkwaardig) gebracht waar u 1 nacht verblijft. De rest van de dag staat in het teken van een stadsexcursie. Zo bezoekt u o.a. het Rode Plein en de Basilius kathedraal met zijn karakteristieke uivormige torens.
Dag 12
Moskou - Amsterdam
9 januari
Na het ontbijt bezoekt u het Machtige Kremlin: het spirituele, historische en politieke hart van Moskou. Geniet van een privé tour, voordat de deuren geopend worden voor het publiek. U ziet de schatten van de Tsaren in de Armoury Chamber.

Daarmee is de tour ten einde gekomen en volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland.
 
Indien u meer van Moskou wilt zien kan het arrangement uitgebreid worden met 1 of meerdere extra nachten in Moskou.
Dag 1
Amsterdan -  St. Petersburg


  11 februari
Vliegreis per KLM van Amsterdam naar St. Petersburg. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht en naar het centraal gelegen luxueuze 5-sterren Grand Hotel Europa (of vergelijkbaar) gebracht voor een verblijf van twee nachten.
‘s Avonds wordt u uitgenodigd voor de champagne borrel waar u uw medereizigers ontmoet en vervolgens wordt het exclusieve welkomstdiner geserveerd.

Indien gewenst kunt u uw verblijf in St. Petersburg verlengen door eerder naar St. Petersburg te vliegen.
Dag 2
St. Petersburg


  12 februari
Sint-Petersburg is een prachtige stad, vol met indrukwekkende paleizen, historische monumenten, brede boulevards en prachtige bruggen. De stad is bekend als dè ballet- hoofdstad van de wereld. Een bezoek in deze tijd van het jaar is zeker de moeite waard omdat de stad er sprookjesachtig uitziet i.v.m. Rozhdestvo (het Russische kerstmis) die wordt gevierd op 7 januari.

Vandaag staat in het teken van een rondleiding door het Paleis van Catherine in Pushkin en natuurlijk de Hermitage, het voormalige winterpaleis van de tsaren, waar zich de Koninklijke kunstcollectie met meer dan drie miljoen kunstwerken bevindt. Het is één van 's werelds grootste en meest indrukwekkende musea.

Maak uw avond in St. Petersburg extra speciaal door een ballet- of operavoorstelling te bezoeken in één van de wereldberoemde theaters van St Petersburg. (bezoek is niet inbegrepen in de reissom en dient ten minste zes weken voor vertrek aangevraagd en geboekt te worden).
Dag 3
St. Petersburg


  13 februari
Vandaag staan nog een aantal belangrijke bezienswaardigheden in St. Petersburg op het programma, zoals de kathedraal van St. Isaac's en de Nevsky Prospect.

In de middag is het dan eindelijk zover: dan begint uw Arctische Avontuur aan boord van de Golden Eagle.  ’s Avonds wordt een feestelijk ´Gala Caviar Dinner´ geserveerd in de prachtig gedecoreerde restaurantwagens. Geniet tijdens het diner van de Champagne, internationale wijnen en live muziek. 
Dag 4
Aan boord


  14 februari
Terwijl de trein zijn weg zoekt naar het noorden door het steeds veranderende winterse landschap heeft u vandaag de tijd om te ontspannen. De dag begint met een uitgebreid ontbijt. In de middag wordt u door de meereizende ‘astroloog’ uitgenodigd in de stijlvolle bar van de trein voor een heerlijke afternoon tea met vers gebakken Russisch gebak. De astroloog geeft tijdens de tea een uitgebreide lezing over de Aurora Borealis (Noorderlicht).

Vandaag passeert u tevens de poolcirkel.
Dag 5
Kirkenes - Op zoek naar het Noorderlicht


  15 februari
Op het Russische grensstation, bij de plaats Nikkel, verlaat u de trein voor 2 nachten. Uw bagage blijft in de trein en voor de komende 2 nachten dient u een weekendtas te pakken. Per touringcar passeert u de grens met Noorwegen en na ca. 90 minuten rijden arriveert u bij het hotel in Kirkenes. U verblijft twee nachten in het Thon Hotel (of vergelijkbaar).

U bezoekt o.a. het magische Snow Hotel, gelegen 15 km buiten Kirkenes.
In het Snow Hotel wordt u ontvangen met een welkomstcocktail in de snow bar en bezoekt u het hotel waar zich prachtige ijssculpturen en sneeuwschilderingen van lokale kunstenaars bevinden. Na een traditioneel diner waarbij ook ‘’rendier hot dog’’ op het menu staat, gaat u op zoek naar het Noorderlicht. De nachtelijke hemel komt tot leven, wanneer de astroloog u bij de hand neemt en vertelt wat er allemaal te zien is. Een absoluut hoogtepunt van uw reis!

Optionele activiteiten in Kirkenes: een sneeuwscooter tour (2 uur), een tocht per hondenslede of een wandeling met speciale sneeuwschoenen door de diepe sneeuw (2 uur). Deze activiteiten hebben een beperkt aantal plaatsen en dienen op moment van het boeken van de reis te worden aangevraagd/geboekt. Prijzen op aanvraag.
Dag 6
Kirkenes - Op zoek naar het Noorderlicht


  16 februari
Deze ochtend maakt u kennis met de bijzondere King Crab Fishing Adventure! De excursie begint met een tocht per slee die voortgetrokken wordt door een sneeuwscooter over de bevroren fjorden. Warme kleding en helm zijn voor u beschikbaar. Uw gids laat u zien hoe door een gat in het ijs de gigantische Arctic King Crab gevangen wordt. Deze kan een spanwijdte bereiken van 2 meter en heeft een gewicht tot maar liefst 15 kg! Vervolgens gaat u naar de dichtbijzijnde Fisherman's Lodge, waar bij bij een behaaglijk vuurtje kan genieten van een King Crab Maaltijd. De zojuist gevangen krab wordt voor u bereid en gekookt.

In de middag keert u terug naar het Snow Hotel, waar u de rendieren bewondert. Tevens brengt u een bezoek aan de grootste husky farm in Oosterlijk Finnmark. Een wandeling door het dorpje van Kirkenis is natuurlijk ook mogelijk.

Bent u avontuurlijk aangelegd, niet bang voor een koele nacht en in voor een echte Arcitc ervaring overnacht dan in het Snow Hotel (tegen een meerprijs). Er heerst hier een constante temperatuur van -5 graden. U slaapt in een speciale thermische slaapzak. De douche, toiletten en Scandinavische sauna bevinden zich in het aangrenzende gebouw. Boek op tijd, want er is maar een beperkte beschikbaarheid.
Dag 7
Aan boord


  17 februari
Vandaag steekt u de grens met Rusland over om in de grensplaats Nikkel weer aan boord te gaan van de Golden Eagle. De trein rijdt richting het zuiden. Geniet en ontspan van het steeds veranderende winterlandschap dat aan uw raam voorbijtrekt, maak een praatje met de medepassagiers of luister naar een lezing van de astroloog. De afternoon tea wordt geserveerd in het barrijtuig.
Dag 8
Moermansk


  18 februari
De Golden Eagle rijdt door naar Moermansk, gelegen op 193 km ten noorden van de Poolcirkel en halverwege Moskou en de Noordpool. Moermansk is de belangrijkste stad op het schiereiland Kola en was ooit een kleine nederzetting en Arctic handelspost. In 1916, onder druk van de Engelsen, werd Moermansk opgericht en groeide uit tot een belangrijke havenstad. Dankzij de invloed van de warme Golfstroom is de haven het gehele jaar ijsvrij. De stad is tevens de thuishaven van de Russische nucleair aangedreven ijsbrekers. In Moermansk bezoekt dan ook het Nucleaire IJsbreker Museumschip.
Dag 9
Petrozavodsk en Kizhi


  19 februari
Petrozavodsk strekt zich uit langs de westelijke oever van het het Onega meer, het op één na grootste meer van Europa. Deze plaats wordt gezien als het belangrijkste culturele en industriële centrum van het Noord-Westen van Rusland en is tevens de hoofdstad van de Republiek Karelië. Tijdens de stadstour leert u de stad beter kennen en als het weer het toelaat, neemt u de hovercraft naar het eiland Kizhi waar het openluchtmuseum, beroemd vanwege de houten architectuur, bezocht wordt.
Dag 10
Vladimir - Suzdal


  20 februari
Vladimir, gesticht in 990, heeft een historisch centrum en wordt gezien als een van de oudste steden van Rusland. De stad staat tevens op de UNESCO-werelderfgoedlijst. U bezoekt de prachtige kathedraal Uspensky, waar verschillende tsaren werden gekroond. Later op de dag bezoekt u Suzdal, een prachtig bewaard gebleven ommuurde stad daterend uit 1024. Hier geniet u van een betoverend kooroptreden in het St Euthymius-klooster, gevolgd door een arrensledetocht door Suzdal.
Dag 11
Moskou


  21 februari
In de ochtend komt u aan op het Kazanskiy treinstation van Moskou. Hier neemt u afscheid van de trein en wordt u naar het centraal gelegen 5-sterren Marriott Royal Aurora Hotel (of gelijkwaardig) gebracht waar u 1 nacht verblijft. De rest van de dag staat in het teken van een stadsexcursie. Zo bezoekt u o.a. het machtige Kremlin, het Rode Plein en de Basilius kathedraal met zijn karakteristieke uivormige torens.
Dag 12
Moskou - Amsterdam


  22 februari
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland.

Indien u meer van Moskou wilt zien kan het arrangement uitgebreid worden met 1 of meerdere extra nachten in Moskou.

Arctic Explorer 2016/2017

Reisduur: 12 dagen / 11 nachten

 
Prijzen en vertrekdata


29 december 2016 - 9 januari 2017 (Nieuwjaarsreis)

11 - 22 februari 2017

29 december 2017 - 9 januari 2018 (Nieuwjaarsreis)

Prijzen per persoon

Exclusief vluchten 

2-persoons-
compartiment
1-persoons-
compartiment
Silver Class € 10.695 € 15.195
Gold Class € 12.495 € 17.795
Imperial Class € 19.895 Op aanvraag
   

 

Prijzen per persoon

Inclusief vluchten 

2-persoons-
compartiment
1-persoons-
compartiment
Silver Class € 11.145 € 15.645
Gold Class € 12.945 € 18.245
Imperial Class € 20.345 Op aanvraag

Inbegrepen in de reissom:
 • 5 hotel overnachtingen in luxe 5 of 4 sterren hotels in Moskou, St. Petersburg en Kirkenes
 • 6 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • Alle maaltijden met wijnen en andere dranken aan boord van de Golden Eagle tenzij anders vermeld
 • Welkomst en afscheidsdiner aan het begin en einde van de reis
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen en begeleiding van de meereizende astroloog
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van een arts aan boord tijdens de gehele reis
** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden zoals Moskou en Beijing kunt u tijdens de reis kiezen uit diverse alternatieve excursies. Wij informeren u graag nader.
 

Niet inbegrepen in de reissom:

 • Vluchten van/naar Amsterdam per KLM in economy class* incl. luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig en wasserij aan boord
 • Visumkosten
 • Reisverzekering (een reisverzekering met werelddekking voor Rusland is verplicht)

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:
 
Betaling: 
 • bij boeking dient een aanbetaling van 20% van de totale reissom te worden voldaan. 
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan. 
Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (20% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

HOTELS:

In het programma opgenomen overnachtingen:
* 2 nachten in een hotel in St. Petersburg
* 6 nachten aan boord van de Golden Eagle
* 2 nachten in een hotel Kirkenes (Noorwegen)
* 1 nacht in en hotel in Moskou
 
Grand Hotel Europe, St Petersburg*****
Het prachtige Grand Hotel Europe ligt aan de Nevski Prospekt in het hart van Sint-Petersburg, dicht bij een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties. In de directe omgeving vindt u ook verschillende restaurants en bars. Dit 5-sterrenhotel biedt 275 stijlvolle (rookvrije) kamers voorzien van alle gemakken in een fantastische omgeving. Hier kunt u echt genieten van een luxe verblijf. Het hotel biedt veel faciliteiten zoals een fitnesscentrum, schoonheidssalon, solarium, sauna, kapper, winkels, 24 uursreceptie, verschillende restaurants en een gezellig café. Er is gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel. 
 
Thon Hotel Kirkenes****
Het Thon Hotel ligt aan de kade in het centrum van de stad Kirkenes. De meeste van de 143 modern ingerichte kamers bieden uitzicht op het fjord. Elke kamer heeft een televisie, gratis WiFi, een minibar en een eigen badkamer met douche. In het restaurant worden heerlijke seizoensgebonden maaltijden geserveerd. Verder beschikt het hotel over een gezellige bar. 
 
Marriot Royal Aurora Hotel, Moskou 5*****
Het 5-sterren Marriott Royal Aurora Hotel ligt in het centrum van Moskou, op loopafstand van het wereldberoemde Rode Plein en het Bolshoi Theater. Het Marriott biedt een groots en stijlvol interieur. De exclusieve butlerservice voor elke kamer zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en geeft een verblijf in dit hotel een extra luxueus accent. Verder beschikt het hotel over een goed uitgerust fitnesscentrum, een luxe spa met sauna en een zwembad. Het Polo Club Restaurant biedt een uitgebreide selectie van steaks en internationale wijnen en in het Aurora restaurant kunt u heerlijk à la carte lunchen en dineren. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het Aurora restaurant.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Routekaart

 
Klik op de kaart voor een vergrote weergave.
 
 
Overzicht treinen
Golden Eagle Trans-Siberian Express