CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Alle treinreizen in Verenigde Staten

AMTRAK Vacations: America's National Parks

Denver - Grand Junction - West Yellowstone - Salt Lake City
Geniet van enkele van de mooiste landschappen ter wereld tijdens deze treinvakantie. U bezoekt 4 spectaculaire nationale parken: het Rocky Mountain National Park, Yellowstone National Park en Arches & Canyonland National Park. De beroemde California Zephyr trein van Amtrak neemt u via een spectaculaire route vanuit Denver mee naar Grand Juction en Salt Lake City. Eén van de mooiste treinreizen van Noord-Amerika.
9 dagen   |   Vanaf € 1.575,- p.p.

AMTRAK Vacations: California Dreaming

Los Angeles - Santa Barbara - Paso Robles - San Francisco
Maak kennis met de ‘Californian way of living’ tijdens deze treinreis langs de kust van Californië. De reis begint in Los Angeles met een begeleide rondleiding door de stad. De huizen van de beroemdheden, Rodeo drive, Beverly Hills, u ziet het allemaal. Reis per vervolgens per trein naar het luxe Santa Barbara en wandel door de chique winkelstraten. In Paso Robles maakt u kennis met de wijncultuur van Californië en geniet van een heerlijke picknick lunch in een van de wijngaarden. De reis eindigt in de levendige stad San Francisco.
9 dagen   |   Vanaf € 1.665,- p.p.

AMTRAK Vacations: Cowboy Country

Dallas - San Antonio - Houston
Welkom in Texas!
Maak kennis met de ‘Lone Star State’ tijdens deze geweldige treinreis, waarbij de Texaanse steden Dallas, San Antonio en Houston centraal staan. Bezoek het Perot Museum of Nature and Science, de Dallas Zoo en The Sixth Floor Museum in Dallas. Ontdek het mysterieuze Alamo tijdens de San Antonio excursie en maak een riviercruise langs de weelderige River Walk. De reis eindigt in Houston, ook wel Space City genoemd.
8 dagen   |   Vanaf € 875,- p.p.

AMTRAK Vacations: Grand Canyon Discovery

Chicago - Santa Fe - Williams - Grand Canyon - Flagstaff
Geniet van een verblijf in Chicago voordat u aan boord stapt van Amtrak (de SouthWest Chief) richting Arizona en de Grand Canyon. Als eerste wordt er gestopt in de historische plaats Santa Fe, de oudste hoofdstad van de VS. In Williams Junction stapt u aan boord van de historische Grand Canyon Railway en staat een onvergetelijke tocht over de South Rim op het programma. De reis eindigt in Flagstaff en Sedona waar u de kans krijgt om het echte Wilde Westen te ervaren.
10 dagen   |   Vanaf € 1.665,- p.p.

AMTRAK Vacations: Jazz, Blues & Rock 'n Roll

Chicago - Memphis - New Orleans
Maak kennis met de beroemde Amerikaanse Blues, Jazz en Rock ‘N Roll muziek tijdens deze 9-daagse treinreis. Drie steden / 3 soorten muziek. Uw reis begint in het Chicago van de blueslegende Muddy Waters. Beleef de geluiden van de stad en geniet van een heerlijk diner in een populair lokaal restaurant. In Memphis, de geboorteplaats van de Rock 'N Roll' ontbreekt een bezoek aan Graceland en de wereldberoemde Sun Studio natuurlijk niet. Voel de beat van new Orleans in Bourbon Street en tijdens de speciale Jazz lunch in The Court of Two Sisters.
9 dagen   |   Vanaf € 1.295,- p.p.

AMTRAK Vacations: New England Fall Foliage Rail Journey

Boston - Portland (ME)
Volg de Battle Trail door het in herfsttooi gestoken, historische New England van Boston tot Portland.
In de voetsporen van Paul Revere en George Washington voert deze bus- en treinreis u door het kleurrijke herfstlandschap van het historische New England. Maak kennis met de ‘Cradle of Liberty’ - Boston en reis met de ‘Downeaster’ van Amtrak naar het charmante Portland. Aanschouw met eigen ogen waar de Continental Army stand hield tegen de Engelsen en de basis werd gelegd voor de Onafhankelijkheid. Deze ‘New England Fall Foliage Rail Journey’ is historie gehuld in een kleurrijk jasje.
6 dagen   |   Vanaf € 1.155,- p.p.

AMTRAK Vacations: Pacific Northwest

San Francisco - Portland - Seattle
Ontdek de Pacific Northwest tijdens een indrukwekkende AMTRAK treinreis vanuit San Francisco naar Seattle. Stap aan boord van een dubbeldeks touringcar om San Francisco te verkennen. Vervolgens rijden we naar Portland, ook wel, "The City of Roses" genoemd. De laatste stop is Seattle. Vergeet niet om de Space Needle te bezoeken!
8 dagen   |   Vanaf € 1.295,- p.p.

AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail

Chicago – St. Louis – Albuquerque – Williams Junction – Grand Canyon – Los Angeles
Volg de legendarische Route 66 dwars door het Westen van de Verenigde Staten aan boord van twee comfortabele Amtrak-treinen en de stoomtrein van de ‘Grand Canyon Railway’.

‘It winds from Chicago to LA, more than two thousand miles all the way…. now you go through
St. Louis, Joplin, Missouri and Oklahoma City is mighty pretty… you'll see Amarillo, Gallup, New Mexico, Flagstaff, Arizona … don't forget Winona, Kingman, Barstow, San Bernandino….
won't you get hip to this timely tip: when you make that California trip, get your kicks on Route 66’.
14 dagen   |   Vanaf € 2.035,- p.p.

AMTRAK Vacations: The Californian Rail Journey

San Francisco -Yosemite NP - Napa Valley – Los Angeles – San Diego
Een treinreis langs de kust van de Stille Oceaan van de ‘City by the Bay’ naar de ‘City of Angels’ en de geboorteplaats van Californië, Old Town San Diego.

De comfortabele ‘Coast Starlight’ en ‘Pacific Surfliner’ treinen vormen de link tussen drie van de meest boeiende steden aan de Stille Oceaan, het sfeervolle San Francisco, de glamour en glitter van Los Angeles en de charme van San Diego. Het schitterende Yosemite National Park en de met wijnranken begroeide hellingen van de Sonoma & Napa Valley zorgen voor het natuurlijke evenwicht tijdens uw ‘Californian Rail Journey’.
9 dagen   |   Vanaf € 1.480,- p.p.

Canadian Rockies Highlights & Alaska Cruise

Rocky Mountaineer en Holland Amerika Line
Alaska is een land van superlatieven; de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. ’s Zomers kunt u genieten van een kleurrijke bloemenpracht. De combinatie van de overweldigende en ruige natuur van Alaska met het indrukwekkende berglandschap van de Rocky Mountains maakt deze 15-daagse reis tot een onvergetelijk avontuur.
15 dagen   |   Vanaf € 4.445,- p.p.

Cities of the East - USA

Boston - New York - Philadelphia - Washington
De ultieme stedenreis! Bezoek de grote steden aan de Amerikaanse oostkust. Het vervoer tussen de steden gaat snel en comfortabel per Amtrak trein van downtown naar downtown. Geen onnodig tijdverlies op luchthavens zodat u volop de tijd heeft om u onder te dompelen in het bruisende leven dat deze steden tekent.
9 dagen   |   Vanaf € 1.430,- p.p.

Coastal Passage

Vancouver - Seattle
De Coastal Passage route tussen Vancouver en Seattle neemt u mee langs de prachtige noord west kust tussen Amerika en Canada. Hier vindt u prachtige baaien, met vele eilandjes en vissersboten. De treinreis duurt 6 uur en kan alleen geboekt worden in combinatie met een meerdaags Rocky Mountaineer arrangement beginnend of eindigend in Jasper of Banff.
1 dag   |  

Coastal Passage & Canadian Rockies Highlights

Seattle - Vancouver - Banff - Lake Louise - Calgary
Stap in Seattle aan boord van de Rocky Mountaineer en volg de Coastal Passage route vanuit Seattle naar Vancouver. Geniet van de prachtige noord west kust tussen Amerika en Canada. Hier vindt u prachtige baaien, met vele eilandjes en vissersboten. Na een bezoek aan Vancouver vervolgt u uw reis aan boord van de Rocky Mountaineer. In 2-dagen reist u naar Banff, het hart van de Rocky Mountains. Ontdek de prachtige aqua groene bergmeren en gletsjers en spot wildlife in de uitgestrekte bossen. The Spiral Tunnels en een spectaculaire helikoptervlucht vormen slechts enkele hoogtepunten.
8 dagen   |   V.a. € 3.085,- p.p.

Crossing borders - USA en Canada

New York - Niagara Falls - Toronto
Een aantrekkelijk treinarrangement waarbij u uw reis begint in the Big Apple, New York. Vanuit New York rijdt u met AMTRAK, de nationale spoorwegmaatschappij van Amerika naar Niagara Falls, gelegen op de grens tussen Amerika en Canada. Hier bezoekt u de Niagara Watervallen en vervolgens reist u met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada, door naar Toronto. Een perfecte combinatie om zowel Canada als Amerika te ervaren!
7 dagen   |   Vanaf € 735,- p.p.

Crossing USA

New York - Chicago - Denver - San Francisco
Absoluut één van de mooiste treinreizen door Amerika. U leert het land en haa bevolking in vele facetten kennen. De reis voert door het land van de Amish-gemeenschap, door de uitgestrekte landbouwgebieden van het Midden-Westen, langs machtige rivieren waaronder de Colorado River, door diepe canyons en - als absoluut hoogtepunt - door de indrukwekkende Rocky Mountains.
14 dagen   |   Vanaf € 2.185,- p.p.

East Coast Explorer

Washington - Williamsburg - Charleston - Savannah - Orlando - Miami
Tijdens deze reis vol cultuur, natuur, geschiedenis, strand en vertier reist u per trein van Washington naar Miami. Deze route voert u door steden als Washington D.C., Charleston en Miami maar ook door de prachtige natuur van de Blue Ridge Mountains en The Great Smokey Mountains. Via Orlando eindigt de reis met een paar dagen ontspannen in Miami.
13 dagen   |   Vanaf € 1.105,- p.p.

Great Rail Journeys: Herfstkleuren in New England

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Spectaculaire herfstkleuren tegen de achtergrond van fraaie bergen bieden een waar avontuur aan de Amerikaanse oostkust. Verblijf is in Cape Cod, Boston en de White Mountains. Tussendoor is het genieten van panoramische uitzichten vanuit de mooiste treinen. Een herfstbelevenis die u het beste van New England laat zien.
10 dagen   |   Vanaf € 1.930,- p.p.

Great Rail Journeys: Las Vegas & Golden West

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De spectaculaire natuur van Yosemite National Park en de Grand Canyon vormen in deze reis een groot contrast met de gitter and glamour van Las Vegas. En dat gecombineerd met charmante stadjes, de magie van Hollywood en een treinreis door het fraaie landscap van Califormië zorgen voor een overgetelijke ervaring!
16 dagen   |   Vanaf € 2.810,- p.p.

Great Rail Journeys: USA Coast to Coast

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Treedt in de voetsporen van Amerikaanse pioniers en maak een treinreis door zeer afwisselende landschappen tussen Atlantische en Stille Oceaan. De reis voert langs het Vrijheidsbeeld, het Witte Huis, het ‘Wilde Westen’, de Rocky Mountains, de Grand Canyon, Hollywood, de Golden Gate Bridge in San Francisco en Alcatraz. Een onvergetelijke ervaring!
21 dagen   |   Vanaf € 4.190,- p.p.

Indian Trails

Los Angeles - Grand Canyon - Santa Fe - Chicago
Deze 10-daagse treinreis voert u van de glitter en glamour in Los Angeles, via Amerika's meest beroemde natuurgeweld 'The Grand Canyon' en de steden Flagstaff en Santa Fe naar de eindbestemming Chicago.
10 dagen   |   Vanaf € 1.555,- p.p.

Pacific Coast Explorer

Vancouver - Seattle - San Francisco - Los Angeles
Deze 12-daagse reis bevat een bezoek aan alle grote steden van de Noordamerikaanse westkust. De reis start in het Canadese Vancouver en voert u via Seattle en San Francisco naar Los Angeles. Het landschap onderweg is zeer afwisselend met heuvels, onafzienbare bossen, indrukwekkende bergen en nabij Santa Barbara een prachtig uitzicht over de oceaan.
12 dagen   |   Vanaf € 1.725,- p.p.

Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon

New York - Washington - Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos per trein
Tussen het aan de oostkust gelegen New York en Los Angeles aan de westkust laat deze ontdekkingsreis per trein u kennismaken met vier fascinerende steden en het spectaculaire natuurschoon van de Verenigde Staten. Tussen deze steden liggen de uitgestrektheid van de Great Plains, de bergtoppen van de Rocky Mountains, de grillige rotsformaties van de Canyonlands en de verlatenheid van de Mojave Desert. Maar het meest spectaculair is ongetwijfeld de Grand Canyon. De stoomtrein van de Grand Canyon Railway brengt u in stijl naar de oneindigheid van de machtige Grand Canyon, die de Colorado River gedurende miljoenen jaren vormde in het rotsplateau.
14 dagen   |   Vanaf € 2.800,- p.p.

Vacations by Rail: America Treasures & Natural Wonders

Chicago - Flagstaff - Grand Canyon - Zion NP - Bryce Canyon NP - Salt Lake City - Yellowstone NP - Glacier NP - Chicago per trein en bus (begeleide groepsreis)
Zes van Amerika’s belangrijkste nationale parken verenigd in een schitterende rondreis per trein en bus. De onmetelijkheid van de Grand Canyon, de steile rotswanden van Zion, de ‘hoodoos’ van de Bryce Canyon en de onheilspellende pieken van het Grand Tetonmassief. Maar ook de geysers en heetwaterbronnen van Yellowstone en de gletsjers en bergmeren langs de ‘Going-to-the-Sun-Road’ in het Glacier National Park. Maak en passant kennis met het Salt Lake City van de Mormonen, de western sfeer van Jackson Hole, Montana’s Big Sky Country’ en de Windy City Chicago.
16 dagen   |   Vanaf € 3.865,- p.p.

Vacations by Rail: America's Beautiful West

Chicago - Grand Canyon - Las Vegas - Yosemite NP - Sacramento - San Francisco - Salt Lake City - Chicago per trein en bus (begeleide groepsreis)
Het legendarische Westen van de Verenigde Staten lonkt met haar adembenemende natuurschoon van de Grand Canyon en Yosemite National Park. De Superliner-treinen van Amtrak en luxe tourbussen zorgen voor het comfortabele vervoer door de uitgestrektheid van de ‘Beautiful West’ met haar imposante bergketens, diepe canyons en onmetelijke woestijnen.
16 dagen   |   Vanaf € 3.385,- p.p.

Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest

Seattle - Portland - Bend - Grants Pass - Eureka - Napa Valley - San Francisco per trein en bus (begeleide groepsreis)
Ontdek de fascinerende steden en het ongerepte natuurschoon van de Pacific Northwest tijdens deze gevarieerde rondreis. Maak kennis met dit nog minder bekende deel van de Verenigde Staten. Washington met de stad Seattle, Oregon met de majestueuze vulkaan Mount St. Helens en de torenhoge, oeroude sequoia’s van het Redwood National Park in Noord-Californië. Zie hoe de bergtoppen weerspiegelen in het diepblauwe Crater Lake, snel per jetboat over de Rogue River en proef de heerlijke Californische wijn in de Napa Valley.
10 dagen   |   Vanaf € 2.705,- p.p.

Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone

Chicago - Salt Lake City - Yellowstone NP - San Francisco per trein en huurauto
De combinatie van trein en huurauto maakt deze ontdekkingsreis door het Middenwesten en Westen van de Verenigde Staten tot een unieke ervaring. De comfortabele ‘California Zephyr’ trein zorgt ervoor dat u geen onnodige reistijd verliest en uitgerust aan de autoreis naar Yellowstone begint. Onderga de wondere wereld van geysers, heetwaterbronnen, kalksteenplateaus, natuurschoon en wilde dieren in het prachtige Yellowstone National Park. Dat alles in een omlijsting van boeiende steden als Chicago, Salt Lake City en San Francisco.
9 dagen   |   Vanaf € 2.145,- p.p.

Vacations by Rail: Canyons, Gletsjers en Watervallen per trein

Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos - San Francisco - Seattle - Glacier NP - Chicago per trein
Maak een ontdekkingsreis naar drie van Amerika mooiste nationale parken aan boord van drie comfortabele Amtrak-treinen en de legendarische Grand Canyon Railway.
De Superliner-treinen van Amtrak voeren u dwars door de oneindige landschappen van de westelijke staten van de Nieuwe Wereld. De Windy City - Chicago, de City of Angels - Los Angeles, de City by the Bay- San Francisco en de Emerald City- Seattle. Ontdek de historie, cultuur en charme die elk van deze steden z'n eigen karakter geeft. Zij vormen de knooppunten tijdens uw ontdekkingsreis langs drie van de belangrijkste nationale parken van de Verenigde Staten.
18 dagen   |   Vanaf € 3.380,- p.p.

Vacations by Rail: Colorado Rail Adventure

Denver - Colorado Springs - Durango - Alamosa - Denver per trein en bus (begeleide groepsreis)
Deze reis door Colorado is misschien wel het meest ‘historische’ treinavontuur dat u kunt beleven. Per standaard- en smalspoor verkent u tot ruim 4.000 meter hoogte het imposante berglandschap van de Rocky Mountains. Maak kennis met spectaculaire landschappen die met ander vervoer onbereikbaar zijn. Machtige bergketens, diepe canyons, snelstromende bergrivieren, verlaten mijnstadjes en de Mile High City zijn de smaakmakers van uw Colorado Rail Adventure.
9 dagen   |   Vanaf € 2.345,- p.p.

Vacations by Rail: Eastern Canada Rail & Cruise

Boston - Acadia NP - Halifax - Sydney - Charlottetown - St. Lawrence Rivier - Quebec - Montreal - Ottawa - Toronto per trein en cruise
Ontdek de wereld van de vroege kolonisten tijdens deze cruise en treinreis door de oostelijke provincies van Canada. Maak kennis met Boston en het charmante Bar Harbor en Acadia National Park aan de kust van New England. Uw cruiseschip brengt u naar het stijlvolle Halifax en het historische Sydney op Nova Scotia en naar de geboorteplaats van het huidige Canada, Charlottetown op Prince Edward Island. De machtige St. Lawrence Seaway is de levensader voor het Franstalige Quebec City en Montreal. De trein brengt u naar de hoofdstad Ottawa en het zakencentrum Toronto.
15 dagen   |   Vanaf € 3.080,- p.p.

Vacations by Rail: Fall Colors of New England, Quebec & Montreal

Boston - Vermont - Quebec - Montreal - Acadia NP - Rockport - Boston per trein en bus (begeleide groepsreis)
In herfsttooi gehulde bossen, schilderachtige excursies per trein en gerenommeerde hotels vormen de aantrekkelijke ingrediënten van deze begeleide ontdekkingsreis door het kleurrijke herfstlandschap van New England en Frans-Canada. Het najaar is zonder twijfel de mooiste tijd van het jaar om met dit historische stukje Noord-Amerika kennis te maken. Vanuit Boston voeren historische treinen u door de White Mountains van New Hampshire en het bos- en traditierijke Vermont. De trein van VIA Rail brengt u van het Olympische Montreal naar het ommuurde Quebec City, samen het aantrekkelijke Frans-Canadese duo van uw rondreis.
11 dagen   |   Vanaf € 3.020,- p.p.

Vacations by Rail: Grand Canyon and the Westcoast

Chicago - Williams - Grand Canyon - Los Angelos - San Francisco per trein
Treinreis door het Westen van de Verenigde Staten aan boord van twee comfortabele Amtrak-treinen en de legendarische Grand Canyon Railway. Twee van de meest spectaculaire landschappen en drie boeiende steden verenigd in een treinreis. De Superliner-treinen van Amtrak vormen de comfortabele schakel tussen het overweldigende natuurschoon van de westelijke staten en de bedrijvigheid en charme van Chicago, Los Angeles en San Francisco. Het wat zakelijke, aan een van de Grote Meren gelegen Chicago, het centrum van de filmindustrie, Los Angeles met z’n Hollywood en Universal Studios en het fraai, op zeven heuvels gelegen San Francisco vormen het stedelijke trio van uw treinreis.
12 dagen   |   Vanaf € 2.520,- p.p.

Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon

Chicago - Flagstaff - Grand Canyon - Zion NP - Bryce Canyon NP - Capitol Reef NP - Arches NP - Chicago per trein en bus (begeleide groepsreis)
Ontdek de overweldigende natuur van de Grand Canyon, Zion, Bryce, Escalante, Capitol Reef en Arches gedurende dit treinavontuur door het Zuidwesten van de Verenigde Staten. Aanschouw de ‘hoodoos’ van Bryce Canyon en de 65 miljoen jaar oude rotsformaties van Capitol Reef. Vaar door de kleurrijke Antelope Canyon, glij per Jetboat over de Colorado River en sta versteld van de wonderbaarlijke spelingen van Moeder Natuur in Arches National Park.
13 dagen   |   Vanaf € 2.975,- p.p.

Western Explorer + Alaska Cruise

Rocky Mountaineer en Holland America Line
Het beste van Alaska en de Canadese Rocky Mountains. Combineer 's werelds meest spectaculaire treinreis met een cruise naar Alaska. Eerst maakt u een rondreis door de Rocky Mountains, inclusief de tweedaagse reis aan boord van de Rocky Mountaineer. Vervolgens cruist u naar Alaska, voordat de reis eindigt in Vancouver.
15 dagen   |   Vanaf € 5.050,- p.p