CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Alle treinreizen in Zwitserland

Avontuur tussen de rails

Luzern - Lugano via de nieuwe Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt
8-daagse treinreis door Luzern, Lugano, St. Moritz en Zermatt. Geniet van de reis met de Bernina Express naar Tirano in Italie en met de Glacier Express naar Zermatt.
8 dagen   |   Vanaf 1.165,- p.p.

Bergbanen

Luzern - Titlis - Interlaken - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat
Tijdens deze reis gaat u naar de top van Mount Titlis. Tijdens de tocht met de Ice Flyer stoeltjeslift heeft u een adembenemend uitzicht op het prachtige berglandschap. Ook reist u naar het hoogste treinstation van Europa en gaat u per tandradbaan omhoog naar de Gornergrat.
7 dagen   |   Vanaf 1.065,- p.p.

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Periode: 10 17 september 2017
Een afwisselende 8-daagse treinreis vol met hoogtepunten. Zo reist u onder andere met de Jungfrau Bahn naar het hoogste treinstation van Europa en per Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat bij Zermatt, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn. De Glacier Express neemt u via een schitterende route mee naar Chur. De reis eindigt met 2 nachten in het zonovergoten Scuol waar u het unieke Piz Amalia Muziek festival bijwoont.
8 dagen   |   Vanaf 1.595,- p.p.

Drie witte bergtoppen

Luzern Titlis Interlaken Glacier 3000 - Jungfraujoch
6-daagse reis naar Luzern en Interlaken. Geniet van de beroemde bergtoppen de Jungfrau, de Matterhorn en de Mont Blanc.
6 dagen   |   Vanaf 1.000,- p.p.

Glacier Express

St.Moritz - Glacier Express Premium - Zermatt
3-daagse reis met de legendarische trein 'Glacier Express'. U reist van St. Moritz naar Zermatt. Onderweg geniet u op uw gemak van de onvergelijkelijke schoonheid van het landschap.
3 dagen   |   Vanaf 510,- p.p.

Grote Zwitserland Rondreis

Interlaken - Golden Pass Line - Montreux - Zermatt - Glacier Express - St. Moritz - Bernina Express - Lugano - Luzern
De Grote Zwitserland Rondreis laat u in 8 dagen de mooiste plekken van Zwitserland zien. U reist van Interlaken naar onder meer Montreux, Zermatt, St.Moritz, Lugano en Luzern.
8 dagen   |   Vanaf 1.340,- p.p.

Het Beste van Zwitserland

Luzern - Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt - Matterhorn Glacier Paradijs - Montreux - GoldenPassLijn - Interlaken - Jungfraujoch - Zurich
Beleef alle hoogtepunten van Zwitserland in deze unieke reis. Alle beroemde treinen zitten verwerkt in dit 11-daagse arrangement. Zo reist u via de Gotthard Base Tunnel, met de Glacier Express, de Bernina Express en over de GoldenPassLine.
11 dagen   |   Vanaf 1.730,- p.p.

Hoogtepunten van Zwitserland

Interlaken - Luzern - Pilatus - Gotthard Base Tunnel - Lugano - Zurich
Maak kennis met verschillende mooie plekken van Zwitserland. Zo bezoekt u de plaatsen Interlaken, Luzern en Lugano en reist u via prachtige routes en treintrajecten, waaronder de vernieuwde Gotthard Base Tunnel.
8 dagen   |   Vanaf 990,- p.p.

Klassiek Zwitserland

Zermatt - Gornergrat - Glacier Express - St. Moritz - Bernina Express - Lugano
Deze 6-daagse reis laat u kennis maken met een aantal van de belangrijkste treinen van Zwitserland: de Glacier Express en de Bernina Express. Verder gaat u vanuit Zermatt met de Gornergrat Bahn de berg op. Kortom: een reis die u langs een aantal totaal verschillende streken in Zwitserland voert.
6 dagen   |   Vanaf 940,- p.p.

Op reis met de Golden Pass

Luzern - Interlaken - Montreux
6-daagse reis door Zwitserland met onder meer de Golden Pass Classic. De rijtuigen hebben een nostalgische uitstraling maar moderne uitrusting. Een reis met de droomtrein Golden Pass Classic is een avontuur dat u zich nog lang zult herinneren.
6 dagen   |   Vanaf 755,- p.p.

Swiss Premium Tour

Luzern - Interlaken - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat - Glacier Express - St. Moritz
Reis in 8 dagen van Luzern naar St. Moritz. Een reis met een aantal letterlijke hoogtepunten als de Jungfraujoch en de Gornergrat. Maar ook de treinreizen met de Lotschberger en de wereldberoemde Glacier Express zullen u bijblijven.U zult van dichtbij genieten van het indrukwekkende landschap.
8 dagen   |   Vanaf 1.185,- p.p.

Top van Europa

Interlaken en Jungfraujoch - Top van Europa
U verblijft 3 dagen in Interlaken en Jungfraujoch, de "Top van Europa". Met de Jungfraubaan gaat u naar het station Jungfraujoch, het hoogste treinstation in Europa. Geniet van het adembenemende uitzicht op de langste gletsjer in de Alpen.
3 dagen   |   Vanaf 470,- p.p.

Top van Europa + Titlis

Interlaken - Jungfraujoch - Luzern - Titlis
Combineer Interlaken en de Jungfraujoch met een bezoek een Luzern en de berg Titlis. Beide steden hebben een andere uitstraling. De bergen bieden beiden een andere belevenis. Een unieke combinatie dus!
5 dagen   |   Vanaf 735,- p.p.

Toppen van de wereld

Interlaken/Grindelwald - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat
5-daagse treinreis van Interlaken/Grindelwald naar Zermatt.
U doet onder meer de Jungfraujoch en Gornergrat aan, vanwaar u panoramische uitzichten op onder meer de Matterhorn en Mont Blanc heeft.
5 dagen   |   Vanaf 805,- p.p.

Toppen van Zwitserland

Interlaken - Schilthorn - Engelberg - Titlis - Zurich
Bijzondere 4-daagse reis van Interlaken naar Zrich. Tijdens deze reis maakt u een excursie naar de bergtop Schilthorn/Piz Gloria. Met s werelds allereerste draaiende ROTAIR-gondel gaat u naar het gletsjerparadijs van de Titlis.
4 dagen   |   Vanaf 660,- p.p.

Treinen naar de top

Interlaken - Jungfraujoch - Luzern - Pilatus
Tijdens deze 5-daagse reis brengen diverse treinen u naar de Jungfraujoch en de top van de Pilatus. Uw reist start in Interlaken en eindigt in Luzern.
5 dagen   |   Vanaf 715,- p.p.

Zwitserse Meren

Montreux - Interlaken - Luzern - Locarno
Maak kennis met het Mondaine Montreux, het gezellige Interlaken en Luzern en het Mediterrane Locarno. 4 totaal verschillende streken met elk een eigen uitstraling, maar allemaal met de prachtige meren binnen handbereik. Reis mee aan boord van de bijzondere treinen en leer alle facetten van dit prachtige land kennen!
8 dagen   |   Vanaf 1.095,- p.p.

Zwitserse Steden

Zurich - Luzern - Bern - Geneve
Tijdens deze reis maakt u kennis met 4 totaal verschillende steden. Naast cultuur is er natuurlijk ook voldoende tijd om van de prachtige natuur te genieten. De verschillende bijzondere treintrajecten brengen u van plaats naar plaats.
8 dagen   |   Vanaf 1.225,- p.p.