CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Terug naar: Bestemmingen
 

Alle treinreizen in Australië en Nieuw Zeeland

Great Rail Journeys: Australie en The Ghan

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een fantastische reis over het spoor langs vele bezienswaardigheden van AustraliŽ, zoals Katherine National Park en Alice Springs.. Een prachtige treinreis met de legendarische Ghan van Alice Springs naar Adelaide is ťťn van de hoogtepunten. Vrije tijd om de steden om Melbourne & Sydney te verkennen maken deze vakantie compleet.
22 dagen   |   Vanaf Ä 7.195,- p.p.

Great Rail Journeys: Avonturen in Nieuw-Zeeland

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Adembenemende uitzichten en spectaculaire landschappen ontvouwen zich voor u tijdens deze reis door het land van onze Ďtegenvoetersí. Ontdek de stomende geisers, ontzagwekkende gletsjers, bodemloze fjorden en groene wouden op het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw Zeeland. U maakt trips met historische treinen en met de beroemde TranzAlpine. Ook een cruise op Lake Wakatipu staat op het programma.
22 dagen   |   Vanaf Ä 4.650,- p.p.

Rail Australia - Bijzondere natuur op Kangaroo Island

Adelaide en Kangaroo Island
In samenwerking met Great Southern Rail (Rail Australia) hebben wij een zestal arrangementen samengesteld in combinatie met The Ghan en Indian Pacific, de meest beroemde treinen in AustraliŽ. Tijdens deze reis gaat u van Sydney naar Adelaide, vanwaar u kennis maakt met het prachtige Kangaroo Island. Combineer dit arrangement met een rondreis door AustraliŽ!
6 dagen   |   Vanaf Ä 1.725,- p.p.

Rail Australia - Darwin, Uluru en Kings Canyon

Darwin, Katherine, Alice Springs, Uluru, Ayers Rock en Kings Canyon
In samenwerking met Great Southern Rail (Rail Australia) hebben wij een zestal arrangementen samengesteld in combinatie met The Ghan en Indian Pacific, de meest beroemde treinen in AustraliŽ. Tijdens deze reis reist u van Darwin met The Ghan naar Alice Springs, vanwaar u het beroemde Ayers Rock (Uluru) en de Kings Canyon bezoekt. Combineer dit arrangement met een rondreis door AustraliŽ!
7 dagen   |   Vanaf Ä 1.935,- p.p.

Rail Australia - Kakadu Splendour

Darwin, Kakadu, Katherine en Alice Springs
In samenwerking met Great Southern Rail (Rail Australia) hebben wij een zestal arrangementen samengesteld in combinatie met The Ghan en Indian Pacific, de meest beroemde treinen in AustraliŽ. Tijdens deze reis maakt u kennis met Kakadu National Park en reist u met The Ghan van Darwin via Alice Springs naar Adelaide. Combineer dit arrangement met een rondreis door AustraliŽ!
7 dagen   |   Vanaf Ä 2.345,- p.p.