CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Images of a Golden Land - Road To Mandalay

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Luxe en authentieke riviercruise
» Ontdek ongerept Azie
» De mooiste tempelcomplexen
REISPROGRAMMA5 dagen LAND(EN) Birma
Pre-tour
Yangon

De cruise kan vooraf (of na afloop) worden uitgebreid met een verblijf in Yangon. Wij adviseren om uw reis in Birma te beginnen met een kort verblijf in de voormalige hoofdstad Yangon, warbij u logeert in het hotel Belmond Governor's Residence.

Dag 1: Yangon
Aankomst internationele vlucht in Yangon. Transfer en 2 nachten verblijf in het Belmond Governor's Residence. Dit hotel is gevestigd in een imposant teakhouten herenhuis van rond 1920, omgeven door prachtige lotustuinen. Het hotel ligt dichtbij de spectaculaire Shwedagon Pagode. Uw verblijf begint met een middagtour door Yangon. U ziet o.a. de Sule Pagode en u maakt een korte wandeling langs het Kandawgyi Meer. De excursie eindigt bij de Shwegadon Pagode tijdens zonsondergang. Lunch en diner (niet inbegrepen) in uw hotel of in een van de vele restaurants in Yangon.

Dag 2: Yangon
Na het ontbijt kunt ude verdere dag vrij besteden. Wij zullen graag een excursie voor u regelen (niet inbegrepen), bv. naar het platteland rond Yangon waarbij u stopt in Syriam met een pagode op een eilandje in het midden van de rivier of naar Bago, Birma's oude hoofdstad. (Lunch en diner niet inbegrepen)

Dag 3: Aanvang cruise
Transfer naar de luchthaven.

Dag 1
Bagan
De gasten die met de vlucht vanuit Yangon aankomen bezoeken eerst de markt en maken een tempel tour voordat men aan boord stapt van het schip, dat ligt afgemeerd bij de eigen aanlegsteiger vlakbij Old Bagan. Na de lunch bezoekt u Ananda, één van de mooiste tempels van Bagan. Geniet ’s avonds van de betoverende zonsondergang over de met tempels bezaaide vlakte. Vervolgens woont u de kaarslicht ceremonie bij, exclusief voor de gasten van The Road to Mandalay. Het diner onder de sterren wordt geserveerd op het Observation Deck van het schip.
Dag 2
Bagan & cruise
De ochtend staat in het teken van Bagan. U kunt kiezen uit verschillende excursies. Bezoek de mooie tempels en leer meer over de geschiedenis. Ga op ontdekkingstocht door de stad, bezoek de markten en maak kennis met de lokale cultuur. Wilt u meer actie, verken dan Old Bagan per fiets of paardenkoets. Het is ook mogelijk om een spectaculaire ballonvlucht te maken (tegen bijbetaling). Terug aan boord wordt de lunch geserveerd en vertrekt het schip richting Mandalay. Diner aan boord.
Dag 3
Cruise & Mingun of Myin Mu/Alpaca
Na het ontbijt worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunt u deelnemen aan een yoga- of meditatieles, een kookdemonstratie of een lezing van de scheepsarts bijwonen over de verschillende ontwikkelingsprojecten in de dorpen. Bij aankomst in Mingun kunt u deelnemen aan verschillende excursies. Bezoek de historische monumenten of wandel samen met de gids door het dorp en maak kennis met de bewoners. Diner aan boord.

Of op een select aantal data (zie prijstabel):

In de ochtend komt het schip aan in Myin Mu, gelegen op de oevers van de rivier, ± 48 km ten zuiden van Mandalay. Bij aankomst ontmoet u de gids en per fietstaxi bezoekt u de lokale markt en verschillende theewinkeltjes. Voor de lunch keert u terug naar het schip. Vervolgens gaat u van boord voor een bezoek aan het pittoreske plaatje Alapaca en maakt kennis met de authentieke levenswijze van de bewoners. Diner aan boord. 

Dag 4
Cruise en Mandalay
Na een korte cruise komt u aan in Mandalay. Er zijn verschillende excursiemogelijkheden. Tijdens de excursie "Hoogtepunten van Mandalay" bezoekt u de belangrijkste historische plekken van de stad, inclusief de Kuthodaw Pagode en Shwenandaw Golden klooster. De "Mandalay Arts and Shopping" excursie focust op traditionele ambachten zoals het weven van zijde, bronsgieten en marmer- en houtbewerking. Terug aan boord vaart het schip naar het dorpje Shwe Kyet Yet. Hier bezoekt u, na de lunch, de heuvels van Sagaing, het centrum van het boeddhistische geloof in Myanmar. Terug aan boord staat de champagne klaar en is het tijd om de zonsondergang bij de prachtige U Bein Bridge te bewonderen. Afscheidsdiner aan boord met traditionele muziek en dans.

Of op een select aantal data (zie prijstabel):
Na het ontbijt bezoekt u de Kuthodaw Pagode en het houten Shwenandaw klooster. Maak kennis met een familie bronsgieters. Vervolgens neemt de gids u mee naar de beroemde U Bein Bridge en de Sagaing heuvels, waar u bij hoge uitzondering toestemming krijgt om een nonnenklooster te bezoeken. Als alternatief kunt u ook mee met de dagexcursie naar Monywa, gelegen aan de oevers van de Chindwin rivier. Een pittoresk dorpje dat maar weinig bezocht wordt door toeristen. Hier vindt u de grootste staande Buddha ter wereld. Terug aan boord wordt het afscheidsdiner geserveerd.

Dag 5
Mandalay
Na het ontbijt volgt de ontscheping.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Vanaf
 prijzen 2017
Superior
Cabin
Deluxe
 Cabin 
State
Cabin
Bagan - Mandalay € 1.915 € 2.635 € 3.345
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten

Vertrekmaand 2017 Datum
Januari 7 - 14 - 21* - 28* 
Februari 4* - 11* - 18* - 25*
Maart 4* - 11* - 18*
September 16 - 23 - 30
Oktober 7 - 14 - 21
November 4 - 11 - 18 - 25
December 16 - 23 - 30

* Data met aangepast programma Myin Mu op dag 3.

Vanaf Prijzen 2017
Bagan - Mandalay
Superior
Cabin
Deluxe
Cabin
State
Cabin
Governors
Suite
Single Cabin
(Superior)
1 jan - 31 maart
1 oktober - 31 december
Vanaf
€ 2.735
Vanaf
€ 3.765
Vanaf
€ 4.775
Vanaf
€ 7.425
op aanvraag
1 - 30 september Vanaf
€ 1.915 
Vanaf
€ 2.635
Vanaf
€ 3.345
Vanaf
€ 5.195
op aanvraag

Prijzen zijn per persoon en op basis van een gedeelde 2-persoons cabin (m.u.v. Single Cabin). 
De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de koers op het moment van boeken en de beschikbaarheid aan boord. 

Inbegrepen in de reissom:
  • Accommodatie aan boord van de Road to Mandalay
  • Alle maaltijden aan boord
  • Alle excursies en transfers conform programma
Niet inbegrepen in de reissom:
  • Intercontinentale vluchten
  • Binnenlandse vluchten (economy class) Yangon - Bagan en Mandalay - Yangon
  • Pre-tour Yangon
  • Visumkosten 
  • Uitgaven van persoonlijke aard

Prijzen Pre-tour Yangon


Vanaf Prijzen
2017
2-persoonskamer 1-persoonskamer
Januari - maart Vanaf € 1.065 Vanaf € 1.830
April - september Vanaf € 665 Vanaf € 1.045
Oktober - december Vanaf € 1.090 Vanaf € 1.870

Prijzen zijn inclusief 2 nachten in het Governor's Residence Garden View Room, ontbijt, halve dag stadstour en transfers. 
 

Voor en na de cruise

Eventueel reserveren wij ook aansluitende vluchten vanuit Amsterdam per KLM of Singapore Airlines naar Bangkok of Singapore en aansluitend naar Yangon. Vraag naar onze speciale tarieven, ook voor Business Class.
De cruise kan ook worden uitgebreid met een verblijf in een fraai resort aan het schitterende Lake Inle of aan het ongerepte strand van Ngapali aan de Indische Oceaan. Wij informeren u graag over de details. 

 

Reisvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betaling:
• bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
• het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• bij annulering t/m 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
• bij annulering vanaf 55 dagen t/m 21 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
• bij annulering op 20 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.
 
Routekaart

 

Route kaart- Road to Mandalay

Klik op de kaart voor een vergrote weergave.
Overzicht schepen
Online brochure
Klik op onderstaand logo voor een overzicht van de digitale brochures van Belmond. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de trein en de verlengings-arrangementen.  
Online borchure- Belmond treinreizen
Media librarymedia library - Orient Express Road to Mandalay River cruiseship