CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Belmond Grand Hibernian - Ierland


Belmond Grand Hibernian - Ierland


De Belmond Grand Hibernian in Ierland is de eerste luxueuze trein van deze klasse in Ierland! Doorkruis dit prachtige landschap aan boord van deze bijzondere trein, waarin de Ierse gastvrijheid u zal verbazen!

 
             De trein:

De Belmond Grand Hibernian doorkruist het uitgestrekte platteland, dramatische kusten en fascinerende steden die dit boeiende land rijk is. De uiterst luxe slaaptrein heeft accommodatie voor maximaal 40 gasten, die reizen in 20 elegante privécompartimenten, elk met eigen badkamer. De trein beschikt over twee restaurantrijtuigen en een observatie/barrijtuig.
 
De inspiratie voor het ontwerp van de trein vindt zijn oorsprong in de klassieke Gregoriaanse architectuur van Dublin, vermengd met elementen van eeuwenoude folklore en traditie. Als gevolg hiervan is de Belmond Grand Hibernian een weerspiegeling van ’s lands culturele erfgoed waaraan op innemende wijze een eigentijdse draai is gegeven.


Er is keuze uit reizen van drie-, vijf- en zeven-dagen naar de meest interessante plaatsen in zowel in de republiek Ierland als in Noord-Ierland. Bezoek Dublin, Belfast en Cork en geniet dagelijks van excursies naar o.a. historische landgoederen en kastelen, beroemde distilleerderijen, golfbanen van wereldklasse en beroemde verblijfplaatsen van de legendarische schrijvers, muzikanten en kunstenaars.


 


De compartimenten

De trein biedt 16 compartimenten met twin (2 losse) bedden en 4 compartimenten met een tweepersoonsbed. Alle compartimenten hebben een luxe en frisse uitstraling en zijn voorzien van alle moderne gemakken waaronder een kledingkast, bureau en stoel. Door de grote ramen kunt u ook in uw compartiment genieten van het groene landschap en prachtige vergezichten die aan uw raam voorbijtrekken.
Een aantal compartimenten beschikken tevens over een tussendeur. Ideaal als u met familie of kennissen reist.  
   
                   

De rijtuigen zijn vernoemd naar verschillende Ierse provincies, hetgeen terug te zien is in de inrichting van de bijbehorende compartimenten. Zo vindt u in het rijtuig vernoemd naar de Ierse provincie ‘Kerry’ de verfijnde paarse kleuren terug van de lokale traditionele tartans. In het rijtuig ‘Down’ overheersen de oranje tartan tinten en in ‘Waterford’ de koele blauwe kleuren.

Beperkte mobiliteit
De trein biedt ook een compartiment geschikt voor gasten met een beperkte mobiliteit, specifiek ontworpen voor rolstoelgebruikers.

 

De maaltijden

De keuken aan boord van de Belmond Grand Hibernian kan zeker concurreren met de beste restaurants in Dublin. Uit eten aan boord van de trein is een ware smaaksensatie. De nadruk ligt op de authentieke Ierse keuken. De onboard menu's zijn voorzien van de beste ingrediënten uit de regio's die trein doorkruist. Van heerlijke ambachtelijke kazen en uitstekende gerookte vis tot de meest verse seizoensgebonden groenten.

De chef-kok en zijn team serveren het ontbijt, lunch en diner in de twee restaurantrijtuigen vernoemd naar Ierse graafschappen.Sligo
Sligo is een elegant ingericht restaurantrijtuig met verschillende 4-persoons tafels, prachtig gedekt met luxe porselein, vazen van Waterford Crystal, zilveren en chromen accenten.

Wexford
Het Wexford restaurantrijtuig is een lichte ruimte aangekleed met Ierse tweed- en Keltische motieven.
U neemt plaats aan 6-persoons tafels, een perfecte plek om verhalen en ervaringen uit te wisselen met uw medereizigers terwijl u geniet van de heerlijke maaltijden. 

 


 


Alle reizen met deze trein

Belmond Grand Hibernian - Taste of Ireland

Dublin - Belfast - Waterford - Dublin

Stap aan boord van de Belmond Grand Hibernian en geniet van uw elegante privé compartiment, de gezellig bar, overheerlijke maaltijden in de restaurantwagens en de lokale entertainment. Elke dag brengt een nieuw avontuur met inspirerende bestemmingen zoals Belfast, Waterford en Dublin.

» Taste of Ireland

Belmond Grand Hibernian - Legends and Loughs

Dublin - Cork - Killarney - Galway - Westport - Dublin

Een prachtige rondreis door Ierland per privé-trein, Belmond Grand Hibernian. Uw reis begint en eindigt in de bezienswaardige stad Dublin. De trein zet koers richting het zuiden en vervolgens het noordwesten. Geniet van de luxe van de trein, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies zoals bezoeken aan de historische plaatsen Cork en Galway, de beroemde Jameson whiskey distilleerderij, Blarney en Ashford Castle.

» Legends and Loughs

Belmond Grand Hibernian - Grand tour of Ireland

Dublin - Cork - Killarney - Galway - Westport - Dublin - Belfast - Waterford - Dublin

Deze reis is een combinatie van de reizen Taste of Ireland en Legends and Loughs. Stap aan boord van de Belmond Grand Hibernian en maak een echte ‘Cruise over Rails’ dwars door het pittoreske Ierland. Geniet van de luxe van de trein, de culinaire maaltijden van de chef-kok, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies. Zo bezoekt u o.a. de historische plaatsen Cork, Galway, Dublin, Belfast de beroemde Jameson whiskey distilleerderij, Blarney en Ashford Castle.

» Grand tour of Ireland