CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Belmond Grand Hibernian - Grand tour of Ireland

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
Copyright Chris Hill Photography
HIGHLIGHTS » Ontdek Magisch Ierland per luxe trein
» Complete rondreis met bezoek aan
   zowel Cork en Galway als Belfast
» Bijzondere natuur en mooie kastelen
REISPROGRAMMA7 dagen LAND(EN)Ierland
Dag 1
Dublin - Cork
De Belmond Grand Hibernian verlaat aan het begin van de middag Dublin Heuston Station. Terwijl de trein koers zet naar het zuiden wordt een heerlijke Ierse Afternoon Tea geserveerd. Bij aankomst in Cork wordt u opgewacht door uw lokale gids. Samen brengt u een bezoek aan de historische Jameson distilleerderij. Terug in de trein is het tijd voor een uitgebreid diner, gevolgd door lokaal entertainment in de Observation Car.
Dag 2
Cork - Killarney
Na het ontbijt, bezoekt u Blarney Castle and Gardens, de thuisbasis van de legendarische Blarney Stone. Na de lunch, vervolgt de trein zijn weg naar de meren van Killarney. Per traditionele paard en wagen (jaunting car) wordt u naar het beginpunt van uw cruise over Lough Leane gebracht. Terug aan boord, wordt het diner geserveerd.
Dag 3
Galway
Terwijl uw ‘luxe hotel’ op wielen richting Galway rijdt wordt het ontbijt geserveerd.
In Galway stapt u uit voor een rondleiding door deze historische en gezellige stad. Indien u tijd heeft bezoek dan ook 1 of meerdere lokale ambachtelijke centra, zoals een traditionele werkplaats waar manden gevlochten worden. De lunch wordt geserveerd in een lokale pub waar u kunt genieten van lokale muziek, Guinness en oesters. Terug in de trein wordt het diner geserveerd. ’s Nachts staat de trein stil in Athlone.

Dag 4
Galway - Westport
Een ontspannen ochtend aan boord terwijl de trein naar Westport rijdt. Bij aankomst volgt een transfer naar Ashford Castle waar u een valkenshow bijwoont en een natuurwandeling maakt. Geniet van een heerlijke lunch. Via een mooie route door het prachtige Connemara National Park rijdt u weer terug naar de trein waar het diner voor u klaar staat.
Dag 5
Dublin - Belfast
Het ontbijt wordt geserveerd, terwijl de trein koers zet richting Dublin. In Dublin staat er een begeleide stadexcursie op het programma. Aan het begin van de middag stapt u weer aan boord van de trein. Terwijl de trein koers zet naar het noorden wordt een heerlijke Ierse Afternoon tea gereserveerd. Bij aankomst in Belfast wordt u begeleid door een deskundige gids tijdens de privé-rondleiding; 'The Titanic Experience’. Een bekroonde toeristische attractie die door middel van speciale effecten, reconstructies en op interactieve wijze de geschiedenis van de beroemde, maar noodlottige oceaanstomer tot leven brengt in de stad waar het allemaal begon. Terug aan boord wordt een uitgebreid diner geserveerd, gevolgd door Iers entertainment. Overnachting aan boord van de trein in Belfast.
Dag 6
Belfast - Waterford
Geniet tijdens het ontbijt van het schitterende landschap. Aangekomen in de historische stad Waterford, gesticht door de Vikingen in het jaar 800, bezoekt u o.a. het indrukwekkende landhuis Curraghmore House gevolgd door een heerlijke afternoon tea. Tijdens de rondleiding door het House of Waterford Crystal ziet u hoe het geliefde Waterford Kristal gemaakt wordt. Het diner vindt plaats in de trein gevolgd door traditionele live muziek in de Observation Car.
Dag 7
Dublin
Het ontbijt wordt geserveerd, terwijl de trein koers zet naar het zuiden richting Dublin, het eindstation van uw onvergetelijke Belmond Grand Hibernian treinreis.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Prijzen  
Reissom v.a. € 8.110
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 7 dagen / 6 nachten


Vertrekmaand Data 2017
April 25
Mei 2 - 9-  16 - 23 - 30
Juni 13 - 20 - 27
Juli 18 - 25
Augustus 1 - 8 - 15 - 22 - 29
September 5 - 26
Oktober 3 - 10

 

Prijzen 2017  
2-persoonscompartiment /
1-persoonscompartiment *
€ 8.110
Toeslag 2-persoonscompartiment
voor alleengebruik
op aanvraag
* 1-persoonscompartiment is altijd op aanvraag.
  • Prijzen zijn per persoon bij verblijf in een 1- of 2-persoonscompartiment
  • Alle maaltijden, wijnen, alle andere (alcoholische) dranken, en beschreven excursies tijdens de reis zijn inbegrepen in de reissom 
  • Indien gewenst kunt u het arrangement met een aantal dagen Dublin. Wij stellen graag een offerte voor u samen. 
Reisvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betaling:
• bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
• het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• bij annulering t/m 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
• bij annulering vanaf 55 dagen t/m 21 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
• bij annulering op 20 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

 

Routekaart


             Klik op de kaart voor de vergrote weergave.
 
 
Overzicht treinen