CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Belmond British Pullman

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Onderdeel Orient Express
» Diverse dagtochten
» Art-Deco design
LAND(EN)Engeland


Orient-Express- Belmond British Pullman trein
 

Reizend aan boord van de Belmond British Pullman- rijtuigen, die tot de legendarische Belmond Treinen behoren, maakt u op de meest onvergetelijke en nostalgische wijze kennis met Groot-Brittannië.

De trein:

De Belmond British Pullman heeft een dubbele functie; de trein vervoert de reizigers van de Venice Simplon-Orient-Express op het traject Londen – Folkestone vv. en wordt ingezet op diverse dagtochten en korte vakanties in Zuid-Engeland naar o.a. Brighton, Leeds Castle en Bath.


De trein bestaat uit de originele wagons daterend uit de gouden tijden van het spoorwegverkeer. Iedere wagon is met oog voor detail gerestaureerd en vormt een symfonie van prachtig ingelegd houtwerk, mozaïek-vloeren, fonkelend kristal en wonderschoon Art-Deco design.

Of u nu enkele van de meest prestigieuze plekken van Engeland bezoekt of zich tijdens lunch of diner laat verwennen met heerlijke culinaire maaltijden, in de historische en tijdloze wagons van de British Pullman reist u op majesteitelijke wijze.

 Eten & drinken aan boord:


Ervaren chef-koks bereiden de maaltijden met uitsluitend verse ingrediënten. Bij de maaltijden heeft u een ruime keuze uit uitstekende wijnen. De maaltijden worden aan tafel geserveerd, die gedekt is met damast tafellinnen, glanzend zilver en fonkelend kristal. Fine-dining is een hoogtepunt van iedere reis.

Een onvergetelijke ervaring, niet uitsluitend indien u individueel reist, maar de Belmond British Pullman is ook uitermate geschikt voor groepen of zelfs als exclusieve charter te boeken. Neemt u contact op met onze afdeling groepsreizen, zij informeren u graag verder.Alle reizen met deze trein