CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Alle treinreizen in Canada

Spectaculaire PLUStreinreis dwars door Canada

Doorkruis Canada van Toronto naar Vancouver
Deze groepsreis combineert 2 treinen uit de top 10 van de mooiste treinreizen ter wereld: The Canadian van VIA Rail en de Rocky Mountaineer. U spoort dwars door Canada van Toronto in het oosten tot Vancouver aan de westkust. U ontmoet alle facetten van dit enorme land: de wolkenkrabbers van Toronto, de bulderende Niagara Watervallen, de uitgestrekte prairies, de majestueuze Rocky Mountains, de culinaire hoofdstad Vancouver en een uitstapje naar Britse historie in Victoria. Een reis met Nederlandse begeleiding.
18 dagen   |   Vanaf € 5.730,- p.p.

Canadian Rockies Highlights & Alaska Cruise

Rocky Mountaineer en Holland Amerika Line
Alaska is een land van superlatieven; de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. ’s Zomers kunt u genieten van een kleurrijke bloemenpracht. De combinatie van de overweldigende en ruige natuur van Alaska met het indrukwekkende berglandschap van de Rocky Mountains maakt deze 15-daagse reis tot een onvergetelijk avontuur.
15 dagen   |   Vanaf € 4.445,- p.p.

Canadian Rockies Highlights Canada

Vancouver - Banff - Lake Louise - Calgary
Tijdens deze 7-daagse reis maakt u kennis met de Rocky Mountains in al zijn pracht en praal. Na een 2-daagse treinreis met de Rocky Mountaineer komt u aan in Banff, het hart van de Rocky Mountains. Ontdek de prachtige aqua groene bergmeren en gletsjers en spot wildlife in de uitgestrekte bossen. The Spiral Tunnels en een spectaculaire helicoptervlucht vormen slechts enkele hoogtepunten.
7 dagen   |   Vanaf € 2.235,- p.p.

Capital Experience

Toronto - Niagara Falls - Ottawa - Montreal - Quebec - Toronto
Een individuele rondreis per trein langs de grote steden in Oost-Canada. Ontdek het mondaine Toronto, de Old Town in Montreal en de Europese sfeer in Quebec-City. Ook Ottawa, de hoofdstad van Canada is een bezoek meer dan waard.
10 dagen   |   Vanaf € 1.175,- p.p.

Coastal Passage

Vancouver - Seattle
De Coastal Passage route tussen Vancouver en Seattle neemt u mee langs de prachtige noord west kust tussen Amerika en Canada. Hier vindt u prachtige baaien, met vele eilandjes en vissersboten. De treinreis duurt 6 uur en kan alleen geboekt worden in combinatie met een meerdaags Rocky Mountaineer arrangement beginnend of eindigend in Jasper of Banff.
1 dag   |  

Coastal Passage & Canadian Rockies Highlights

Seattle - Vancouver - Banff - Lake Louise - Calgary
Stap in Seattle aan boord van de Rocky Mountaineer en volg de Coastal Passage route vanuit Seattle naar Vancouver. Geniet van de prachtige noord west kust tussen Amerika en Canada. Hier vindt u prachtige baaien, met vele eilandjes en vissersboten. Na een bezoek aan Vancouver vervolgt u uw reis aan boord van de Rocky Mountaineer. In 2-dagen reist u naar Banff, het hart van de Rocky Mountains. Ontdek de prachtige aqua groene bergmeren en gletsjers en spot wildlife in de uitgestrekte bossen. The Spiral Tunnels en een spectaculaire helikoptervlucht vormen slechts enkele hoogtepunten.
8 dagen   |   V.a. € 3.085,- p.p.

Crossing borders - USA en Canada

New York - Niagara Falls - Toronto
Een aantrekkelijk treinarrangement waarbij u uw reis begint in the Big Apple, New York. Vanuit New York rijdt u met AMTRAK, de nationale spoorwegmaatschappij van Amerika naar Niagara Falls, gelegen op de grens tussen Amerika en Canada. Hier bezoekt u de Niagara Watervallen en vervolgens reist u met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada, door naar Toronto. Een perfecte combinatie om zowel Canada als Amerika te ervaren!
7 dagen   |   Vanaf € 735,- p.p.

Drive, Rail and Sail

Vancouver - Harrison Hot Springs,- Kelowna - Revelstoke - Banff - Lake Louise - Jasper - VIA Rail treinreis - Prince Rupert - Port Hardy (BC Ferries) - Tofino - Parkville - Victoria - Vancouver
Maak kennis met het mooiste deel van West-Canada. Bij aankomst op de luchthaven van Vancouver haalt u uw huurauto op. Via een mooie route langs grote meren, over Rogers Pass, Banff NP en de Icefield Parkway rijdt u in 7 dagen naar Jasper. In Jasper stapt u aan boord van de trein, de 'Skeena' van VIA Rail Canada, voor een bijzondere 2-daagse treinreis naar Prince Rupert. De ferry overtocht van Prince Rupert naar Port Hardy op Vancouver Island is zeker de moeite waard. U vaart door de prachtige Inside Passage. In Port Hardy haalt u uw 2e huurauto op en vervolgt uw weg naar het zuiden richting Victoria. Tijdens de stop in Tofino is een whale watch tour zeker aan te bevelen. Per ferry reist u vervolgens terug naar Vancouver.
20 dagen   |   Vanaf € 2.810,- p.p.

First Passage to the West (Banff/Lake Louise - Vancouver) - Rocky Mountaineer

Banff - Lake Louise - Kamloops - Vancouver
Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht.
2 dagen   |   Vanaf € 1.255,- p.p.

First Passage to the West (Vancouver-Lake Louise/Banff) - Rocky Mountaineer

Vancouver - Kamloops - Lake Louise - Banff
Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht.
2 dagen   |   Vanaf € 1.255,- p.p.

Grand Rail Circle

Vancouver - Whistler - Jasper - Banff - Vancouver
Een individuele rondreis die u, grotendeels per trein, door het mooiste gedeelte van West-Canada voert. U reist met de Rocky Mountaineer dwars door de Rocky Mountains. U verblijft in het moderne en mondaine Whistler en kunt volop genieten van de bergen in bekende plaatsen als Banff en Lake Louise.
13 dagen   |   Vanaf € 4.570,- p.p.

Great Rail Journeys: Canada en The Rocky Mountaineer

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De overweldigende natuur van de Canadese Rocky Mountains vormt het voornaamste decor voor deze prachtige reis. Maar ook de wereldsteden Toronto en Vancouver maken deel uit van het programma. Voor de verbinding tussen die twee steden rijden zeer comfortabele treinen over immense vlaktes, langs imposante gletsjers en turquoise meren, van het oosten van Canada tot aan de Grote Oceaan in het westen.
18 dagen   |   Vanaf € 4.500,- p.p.

Journey through the Clouds (Jasper-Vancouver) - Rocky Mountaineer

Jasper - Kamloops - Vancouver
De 2-daagse reis tussen Vancouver en Jasper en v.v. wordt onderbroken in Kamloops, een rustig provinciestadje in Brits Columbia. De trein brengt hier op het station de nacht door, terwijl u geniet van uw nachtrust in een hotel.
2 dagen   |   Vanaf € 1.255,- p.p

Journey through the Clouds (Vancouver-Jasper) - Rocky Mountaineer

Vancouver - Kamloops - Jasper
De 2-daagse reis tussen Vancouver en Jasper en v.v. wordt onderbroken in Kamloops, een rustig provinciestadje in Brits Columbia. De trein brengt hier op het station de nacht door, terwijl u geniet van uw nachtrust in een hotel.
2 dagen   |   Vanaf € 1.255,- p.p.

Northern Explorer

Vancouver - Whistler - Jasper - Lake Louise - Banff - Calgary
Deze 9-daagse reis combineert 2 routes van de Rocky Mountaineer; de Whistler Sea to Sky Climb route van Vancouver naar Whistler en de Rainforrest to Goldrush route van Whistler naar Jasper. Een reis met vele hoogtepunten zoals het pittoreske fjord Howe Sound, het Jasper National Park, de Colombia Icefileds, de Spiral Tunnels en u maakt zelfs een helikopter tour over het spectaculaire landschap van de Rockies.
9 dagen   |   Vanaf € 3.090- p.p.

Rainforest to Gold Rush (Jasper-Whistler-Vancouver) - Rocky Mountaineer

Jasper - Whistler - Vancouver
Deze route is genoemd naar de rivier waarlangs de trein rijdt. Via de historische goudstreek van de Cariboo regio rijdt de trein verder naar het noorden van Brits Columbia. U overnacht in een middenklasse hotel in Quesnel en Whistler.
3 dagen   |   Vanaf € 1.755,- p.p.

Rainforest to Gold Rush (Vancouver-Whistler-Jasper) - Rocky Mountaineer

Vancouver - Whistler - Quesnel - Jasper
Deze route is genoemd naar de rivier waarlangs de trein rijdt. Via de historische goudstreek van de Cariboo regio rijdt de trein verder naar het noorden van Brits Columbia. U overnacht in een middenklasse hotel in Whistler en Quesnel.
3 dagen   |   Vanaf € 1.755,- p.p.

Rockies Rail and Sail

Vancouver - Banff - Jasper - Prince George - Prince Rupert - Port Hardy - Campbell River - Victoria - Vancouver
Maak kennis met het mooiste deel van West-Canada. Vanuit Vancouver reist u per Rocky Mountaineer trein naar het hart van de indrukwekkende Rocky Mountains. Hier bezoekt u o.a. de nationale parken van Banff en Jasper en de Icefield Parkway. In Jasper stapt u aan boord van de trein, de 'Skeena' van VIA Rail, voor een bijzondere 2-daagse treinreis naar Prince Rupert. Tijdens de ferry overtocht vanuit Prince Rupert naar Port Hardy op Vancouver Island vaart u door de prachtige Inside Passage. Verken vervolgens Vancouver Island per huurauto. Vanuit Victoria wordt u per lijndienstbus en ferry weer teruggebracht naar Vancouver.
16 dagen   |   Vanaf € 3.445,- p.p.

Rocky Mountaineer Experience

Vancouver - Kamloops - Jasper - Banff - Calgary
Reis in 8 dagen vanuit Vancouver naar Calgary met als hoogtepunt de 2-daagse treinreis met de beroemde Rocky Mountaneer. Onderweg heeft u voldoende vrije tijd om Vancouver en de omgeving van Banff te ontdekken.
8 dagen   |   Vanaf € 1.785,- p.p.

The Rockies & Yukon Avontuur per trein en huurauto

Vancouver - Jasper - Edmonton - Whitehorse - Haines Junction - Beaver Creek - Tok - Dawson City - Whitehorse - Edmonton
Dθ reis voor de echte natuurliefhebber! Tijdens deze afwisselende reis combineren we de prachtige natuur van de Rocky Mountains met het ruige, ongerepte en weidse landschap van de Yukon, de meest Noord-Westelijk gelegen provincie van Canada. U reist comfortabel per trein en huurauto.
14 dagen   |   Vanaf € 2.355,- p.p.

Trans Canada by rail

Toronto - Niagara Falls - Jasper - Banff - Vancouver - Victoria - Vancouver
Een individuele reis dwars door het uitgestrekte Canada. Vanuit Toronto reist u met 'The Canadian' van VIA Rail naar Jasper. Na een verblijf in de Rocky Mountains vervolgt u uw reis aan boord van de Rocky Mountaineer vanuit Banff naar Vancouver. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan het mooie Vancouver Island.
16 dagen   |   Vanaf € 3.290,- p.p.

Vacations by Rail: Eastern Canada Rail & Cruise

Boston - Acadia NP - Halifax - Sydney - Charlottetown - St. Lawrence Rivier - Quebec - Montreal - Ottawa - Toronto per trein en cruise
Ontdek de wereld van de vroege kolonisten tijdens deze cruise en treinreis door de oostelijke provincies van Canada. Maak kennis met Boston en het charmante Bar Harbor en Acadia National Park aan de kust van New England. Uw cruiseschip brengt u naar het stijlvolle Halifax en het historische Sydney op Nova Scotia en naar de geboorteplaats van het huidige Canada, Charlottetown op Prince Edward Island. De machtige St. Lawrence Seaway is de levensader voor het Franstalige Quebec City en Montreal. De trein brengt u naar de hoofdstad Ottawa en het zakencentrum Toronto.
15 dagen   |   Vanaf € 3.080,- p.p.

Vacations by Rail: Fall Colors of New England, Quebec & Montreal

Boston - Vermont - Quebec - Montreal - Acadia NP - Rockport - Boston per trein en bus (begeleide groepsreis)
In herfsttooi gehulde bossen, schilderachtige excursies per trein en gerenommeerde hotels vormen de aantrekkelijke ingrediλnten van deze begeleide ontdekkingsreis door het kleurrijke herfstlandschap van New England en Frans-Canada. Het najaar is zonder twijfel de mooiste tijd van het jaar om met dit historische stukje Noord-Amerika kennis te maken. Vanuit Boston voeren historische treinen u door de White Mountains van New Hampshire en het bos- en traditierijke Vermont. De trein van VIA Rail brengt u van het Olympische Montreal naar het ommuurde Quebec City, samen het aantrekkelijke Frans-Canadese duo van uw rondreis.
11 dagen   |   Vanaf € 3.020,- p.p.

Western Explorer

Vancouver - Jasper - Lake Louise - Banff - Calgary
De reden waarom deze 8-daagse reis de meest populaire reis is uit het aanbod van Rocky Mountaineer is simpel; alle hoogtepunten die de Canadese Rockies bieden zijn in het programma opgenomen. U verblijft 2 dagen aan boord van de Rocky Mountaineer tijdens de onvergetelijke treinreis van Vancouver naar Jasper. U overnacht halverwege in een hotel in Kamloops. Vervolgens maakt u kennis met de highlights van Jasper, de prachtige Icefield Parkway, Yoho Park en Banff. Hier maakt u een onvergetelijke helicoptervlucht over het indrukwekkende berglandschap.
8 dagen   |   Vanaf € 2.345,- p.p.

Western Explorer + Alaska Cruise

Rocky Mountaineer en Holland America Line
Het beste van Alaska en de Canadese Rocky Mountains. Combineer 's werelds meest spectaculaire treinreis met een cruise naar Alaska. Eerst maakt u een rondreis door de Rocky Mountains, inclusief de tweedaagse reis aan boord van de Rocky Mountaineer. Vervolgens cruist u naar Alaska, voordat de reis eindigt in Vancouver.
15 dagen   |   Vanaf € 5.050,- p.p