CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Capital Experience

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Bezoek alle grote steden in Oostelijk
   Canada
» Niagara Falls 
REISPROGRAMMA10 dagen LAND(EN)Canada
Dag 1
Toronto
Na aankomst in Toronto gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel waar u 3 nachten verblijft. Toronto, de grootste stad van Canada, ligt aan de noordoevers van Lake Ontario waar hightech architectuur en bosrijke, Victoriaanse wijken gebroederlijk naast elkaar staan. Van alle Canadese steden bezit Toronto het grootste aantal restaurants en theaters. De bekende CN Tower, met zijn 553,33 m. de hoogste, vrijstaande toren ter wereld, en de Harbourfront Centre, hebben Toronto tot populairst startpunt voor een vakantie in Canada gemaakt. Andere attracties die u niet mag missen zijn de Skydome, het Royal Ontario Museum en de Art Gallery of Toronto met wereldberoemde collecties. In het Eaton Centre bevindt u zich in een ongekend winkelparadijs met meer dan 350 winkels en restaurants, in het hart van de binnenstad!
Dag 2
Toronto
’s Ochtends ontdekt u de leukste plekjes in Toronto met een stadstour. Hoogtepunten zijn het stadhuis, Chinatown, en de CN Tower. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Dag 3
Niagara Falls
Vandaag staan de Niagara watervallen op het programma. U kunt aan boord van de VIP boot tot onder de waterval varen. U brengt ook een bezoek aan het charmante stadje Niagara-on-the-Lake waar u kunt genieten van een lunch (inbegrepen). Als een van de zeven wereldwonderen is het niet zo verwonderlijk dat jaarlijks grote aantallen bezoekers naar de Niagara Falls trekken. De hoeveelheid water die per seconde bij de Niagara Falls omlaag stort, is te vergelijken met het water in één miljoen badkuipen!
U kunt de watervallen van onderaf bekijken aan boord van de VIP Boot, van de achterkant vanuit de "Table Rock Scenic Tunnels" of zelfs van bovenaf, vanaf de Skylon of Minolta torens. De regio rond de Niagara Falls bezit meer dan 25 bekende attracties, historische plaatsen, kilometers prachtig parklandschap, aanlokkelijke golfbanen en kleurrijke festivals.
Dag 4
Toronto - Ottawa
’s Morgens vertrekt u per trein van VIA Rail naar Ottawa. U rijdt langs Lake Ontario, door Kingston en het gebied van Thousand Islands naar de hoofdstad van Canada, Ottawa. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor 2 nachten. Statige gebouwen, nationale schatten en topmusea zijn kenmerkend voor Ottawa, de hoofdstad van Canada. De prachtige parlementsgebouwen en het Rideau Canal dat 's winters verandert in de langste schaatsbaan ter wereld, zijn een bezoek meer dan waard. U kunt in Ottawa heerlijk winkelen of ontspannen in een van de vele bistro's of toprestaurants. Tijdens
een stadstour krijgt u de schitterende statige huizen in Embassy Row te zien met de officiële residentie van de Canadese premier. Andere bezienswaardigheden zijn het Canadian Museum of Civilization en het Casino, die met een korte taxirit vanaf het hotel te bereiken zijn.
Dag 5
Ottawa
’s Ochtend een korte stadstour waarbij u langs alle highlights komt zoals de Parliament Buildings, Embassy Row en the Royal Canadian Mint. De rest van de dag kunt u zelf deze bruisende hoofdstad ontdekken.
Dag 6
Ottawa - Quebec City
U reist met VIA Rail naar Quebec City. De trein volgt de zuidkant van de St. Lawrence River langs pittoreske plaatsjes en door prachtige gebieden. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor 2 nachten. Québec City is de enige ommuurde stad in Noord-Amerika. Binnen de muren treft u
een groot aantal historische bezienswaardigheden en attracties aan. In de zomer slentert u over smalle, geplaveide straatjes door de oude binnenstad met zijn vele cafeetjes en straatartiesten. La Citadelle, Cathédrale Notre-Dame en de parlementsgebouwen horen ook thuis op het lijstje met bezienswaardigheden. Vanuit Québec City kunt u een dagtocht maken naar de Montmorency Falls, het Île d'Orléans en de basiliek in Ste.-Anne-de-Beaupré.
Dag 7
Quebec City
‘s Ochtends heeft u een stadstour om Quebec City beter te leren kennen. Quebec City is de enige ommuurde stad van Noord-Amerika en is daarom een “United Nations World Heritage Site”. Ontdek de historische schatten en de “joie de vivre” sfeer van de stad. De rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 8
Quebec City - Montreal
U stapt op de trein voor een korte rit naar Montreal. U rijdt langs de noordkant van de St. Lawrence River, langs het historische Trois-Rivières en het charmante stadje Cap-de-la-Madeleine. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor 2 nachten. De rest van de dag heeft u vrij. Montréal is bijna zeker een van de meest levendige steden in Canada, mede door het grote aantal internationale festivals die hier plaatsvindt. Er zijn jazz-, film- en komediefestivals, u kunt er heerlijk uit eten gaan, wintersporten, galerijen en musea bezoeken of u in het bruisende nachtleven van de stad storten. De Old City is een knusse binnenstad met een enorme hoeveelheid cafés en terrasjes. Het doorlopende kunst- en amusementprogramma krijgen een extra dimensie door de unieke mix van Franse traditie en internationale flair. Fijnproevers kunnen in Montréal de alom geprezen gastronomische keuken van de vele
restaurants uitproberen.
Dag 9
Montreal
’s Morgens neemt u deel aan een stadstour. Hoogtepunten op de route zijn de Notre Dame Basilica, Old Montreal, een bezoek aan het Olympische complex. Vanaf het observatiepunt boven op Mont Royal heeft u een geweldig uitzicht.
Dag 10
Montreal - Toronto
U reist met de trein terug naar Toronto. Einde van de reis.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Prijzen
 2017
Standaard Superior
Diverse
vertrekdata
v.a.
Eur
1.075
v.a.
Eur
1.095
Prijstabel sluiten 

Reisduur: 10 dagen / 9 nachten

Vertrekperiode: 24 april t/m 24 december 2017

 
Prijzen
 2017
Standaard Hotels Superior Hotels Deluxe Hotels
24 april t/m 11 okt. Eur 1.175 - -
12 t/m 22 okt. Eur 1.130 - -
23 t/m 31 okt.
1 nov. t/m 31 dec.
Eur 1.075 - -
       
24 april t/m 20 juni
26 juni t/m 1 aug.
9 aug. t/m 4 sept.
11 sept. t/m 11 okt.
23 t/m 30 okt.
25 en 26 dec.
- Eur 1.190 -
21 t/m 25 juni
2 t/m 8 aug.
5 t/m 10 sept.
- Eur 1.415 -
12 t/m 22 okt. - Eur 1.130 -
31 okt. t/m 24 dec.
27 t/m 31 dec.
- Eur 1.095 -
       
24 april t/m 24 juni
15 t/m 27 dec.
- - Eur 1.465
25 juni t/m 29 aug. - - Eur 1.545
30 aug. t/m 4 sept.
18 sept. t/m 22 okt.
- - Eur 1.580
5 t/m 17 sept. - - Eur 1.740
23 t/m 26 okt. - - Eur 1.405
27 t/m 31 okt. - - Eur 1.345
1 nov. t/m 14 dec. - - Eur 1.290

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. Toeslag 1-persoonskamer op aanvraag.

I.v.m. evenementen in Ottowa en Montreal zijn de volgende vertrekdata uitgesloten (onder voorbehoud van wijzigingen). 
- 22 t/m 29 mei
- 31 mei t/m 4 juni
- 7 t/m 11 juni
- 23 juni t/m 1 juli
- 27 t/m 30 juli
- 11 t/m 13 september
- 19 t/m 21 september
- 23 t/m 24 december


Inbegrepen in de reissom:

 • Treinreizen met VIA Rail tussen de genoemde steden in 2e klasse
 • 9 overnachtingen in genoemde hotelklasse ob.v. logies
 • Stadstours (2 uur) in Toronto, Ottawa*, Quebec City en Montreal*,
 • Dagexcursie naar Niagara Falls incl. lunch en boottocht (indien weer dit toelaat)
 • Lokale belastingen
 • Capitool Canada reisgids
 • Reisdocumentatie
* in de periode 12 oktober t/m 31 december wordt de stadstour in Ottawa vervangen door Canada's Museum of Civilization. In de periode 23 oktober t/m 31 december wordt de stadstour in Montreal vervangen door het Grevin Montreal Museum.
 
Niet inbegrepen in de reissom:
 • Vluchten Amsterdam - Toronto v.v.
 • Overige maaltijden en dranken
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • eTA Reistoestemming (visum Canada)
 • Optionele excursies of activiteiten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)
Reisoorwaarden:
Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden van Incento van toepassing. 
 
N.B. CA$ 1 = € 0,71 (koers per oktober 2016)


                                PRINT DEZE REIS                                              RESERVEER DEZE REIS

Routekaart

 
      

Routekaart - Capital exprience- Via Rail, Canada

Klik op de kaart voor een vergrote weergave.