CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Chocolade trein


In de historische wagons van de Chocoladetrein wordt u naar Broc bij Chocolats Cailler gebracht. Daar ziet u hoe een beroemd Zwitsers product - chocolade - gemaakt wordt. Ook bezoekt u een kaasmakerij.Echt iets voor Zwitserland: een trein die genoemd is naar een wereldberoemd Zwitsers product, chocolade. Hij start in Montreux aan het Meer van Genève en brengt u omhoog naar Gruyères waar de heerlijke Cailler-chocolade gemaakt wordt en waar ook de fameuze Gruyèrekaas vandaan komt.
 

Historische wagons of moderne rijtuigen

U maakt de reis in historische pullmanwagons van rond 1915 of in moderne panoramarijtuigen. In Gruyères bezoekt u naast het schilderachtige stadje en het kasteel ook de kaasmakerij en in Broc bij Chocolats Cailler ziet u hoe chocolade gemaakt wordt.
Alle reizen met deze trein

Zwitserse Meren

Montreux - Interlaken - Luzern - Locarno

Maak kennis met het Mondaine Montreux, het gezellige Interlaken en Luzern en het Mediterrane Locarno. 4 totaal verschillende streken met elk een eigen uitstraling, maar allemaal met de prachtige meren binnen handbereik. Reis mee aan boord van de bijzondere treinen en leer alle facetten van dit prachtige land kennen!

» Zwitserse Meren