CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

De digitale brochures

Naast de website brengt Incento ook een aantal brochures uit. Deze kunt u digitaal doorbladeren. Wilt u een brochure per post ontvangen? Vraag deze dan aan per email


Brochure African Golf Safari 2017

Een droomreis voor golfliefhebbers én mensen die van natuur, safari’s en culinaire verwennerij houden. Al deze genoegens komen samen in deze schitterende 13-daagse rondreis per luxe privétrein door Zuid-Afrika die begint in Pretoria en eindigt in Kaapstad. Onderweg kunt u spelen op 6 fantastische golfbanen. Het reisschema bevat een programma voor golfers en niet-golfers.

Brochure Shongololo Express

De Shongololo Express, geëxploiteerd door Rovos Rail in Pretoria, maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika tot een bijzonder aangename ervaring. De 12- tot 15-daagse tours doorkruisen Zuid-Afrika, Namibië, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe.

  

Persia & The Silk Road 2017

Reis mee aan boord van de Golden Eagle van Golden Eagle Luxury Trains en combineer de fascinerende steden langs de Zijderoute met een bezoek aan het mooie en onontdekte Iran! Voor de echte liefhebbers is er zelfs een reis die alleen Iran doorkruist!

Golden Eagle Trans Siberian Express brochure

Trans-Siberië en Zijderoute per privé-trein

 

De beste benaming voor deze reizen is Rail Cruises; u reist aan boord van de meest comfortabele en luxe privé-treinen ter wereld door Trans-Siberië, Rusland, Mongolië of langs de Zijderoute. U reist in een internationaal gezelschap naar exotische, vaak afgelegen bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op modern comfort. Alle excursies onderweg, alle maaltijden, drankjes en nog veel meer zijn inbegrepen.

Brochure Belmond 2017
Een collectie unieke reisbelevenissen in Europa en Azië!

Belmond (voorheen Orient-Express) staat al meer dan honderd jaar symbook voor de beroemdste treinreis ter wereld. De Venice Simplon-Orient-Express is een rijdend museum dat u in twee dagen van Londen of Parijs naar Venetië brengt in alle élégance van begin vorige eeuw.

Maar in onze tijd staat Belmond voor veel meer exclusieve reizen.

Great Rail Journeys
  

Great Rail Journeys zijn begeleide rondreizen in Internationaal gezelschap. Deze Engelse organisatie biedt meer dan 230 reizen in ruim 40 landen. In deze brochure vindt u een korte beschrijving van enkele van deze bijzondere reizen. Op onze website vindt u de uitgebreide programma's.

Rocky Mountaineer 2017

 

Rocky Mountaineer heeft eveneens een eigen brochure met daarin uitgebreide informatie over de Rocky Mountaineer en de twee-daagse tours. Verder vindt u prachtige en verrassende rondreizen door West-Canada waarbij altijd één of meerdere routes van Rocky Mountaineer is opgenomen.

VIA Rail Canada 2017

Canada is één van de grootste landen ter wereld. De 497 treinen van de nationale spoorwegmaatschappij VIA Rail laten dit land in al zijn uitgestrektheid zien; het 12.500 km tellende spoorwegnetwerk loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. Laat u meevoeren op een comfortabel avontuur dat zich afspeelt tussen de ruige landschappen rondom Halifax aan de Atlantische Oceaan, via de Rocky Mountains naar het bruisende Vancouver aan de Stille Oceaan. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoermiddelen onbereikbaar zijn.

Per Trein door Amerika met AMTRAK 2017/2018

Reizen per trein door de Verenigde Staten is een avontuur op zich. Historische steden, met sneeuw bedekte bergen en zonovergoten stranden, maar ook wildernissen en snelstromende rivieren maken deel uit van het fenomenale uitzicht vanuit de trein. Vanuit uw comfortabele stoel reist u snel en gemakkelijk. In deze brochure vindt u naar algemene informatie over de treinen, de routes en de slaapaccommodatie diverse arrangementen.

Treinreizen in Zwitserland Digitale brochure


Treinreizen in Zwitserland

De prachtige landschappen, de perfecte treinverbindingen en de talloze bergbanen met adembenemende panorama's maken van Zwitserland een land dat bij uitstek geschikt is om per trein te verkennen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod verschillende, individuele treinrondreizen van 4 tot 8 dagen.