CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Eastern & Oriental Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Meest luxe trein van Zuid-Oost Azië
» Oosterse elegantie en hoogstaande
   service


Aan boord van de Eastern & Oriental Express ervaart u het rijke koloniale verleden. In het klassieke interieur gecombineerd met Aziatische materialen en elementen geniet u van de unieke Oosterse elegantie en de vriendelijke en uitstekende service. 
 
 

  
De trein:

In 1993 deed de Eastern & Oriental Express haar intrede in Zuidoost-Azië. Deze exotische variant op de beroemde Orient-Express was tevens de eerste trein met een directe verbinding van Singapore en Kuala Lumpur naar Bangkok en Chiang Mai.

In deze nostalgische trein komen de stijl en exclusiviteit van het begin van de 20e eeuw geheel tot hun recht. De combinatie van Aziatische materialen, glanzend koperwerk en exotisch houtwerk laat u kennis maken met de sfeer van de rijke koloniale tijden in het verre Oosten. De glimmende trein heeft 22 rijtuigen, afgewerkt met goudkleurige versieringen. De trein omvat 66 stijlvolle privé-compartimenten, drie restauratie-rijtuigen, een barrijtuig, een boutique en een observatierijtuig. De vriendelijke service is 24 uur per dag beschikbaar.

Een reis met de stijlvolle Eastern & Oriental Express is de meest unieke manier om het hart van Azië te ontdekken. De kwalitatief goede service, de luxueuze omgeving en het prachtige, afwisselende landschap maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.Eten & drinken aan boord:

Tijdens uw verblijf in de Eastern & Oriental Express kunt u genieten van
de maaltijden in één van de drie stijl- en smaakvol ingerichte restauratierijtuigen. De lunch en het ‘haute cuisine’-diner worden tijdens
de reis vers bereid door topkoks en geserveerd in een sfeervolle ambiance. De tafels zijn gedekt met zwaar, wit linnen, zilveren bestek en kristallen glasservies. De maaltijden worden begeleid door mooie wijnen. Avondkleding is niet verplicht, maar van de heren wordt verwacht dat ze een das en colbert dragen. Dames gaan in het lang of in cocktaildress. Overdag geldt als kledingadvies: ongedwongen maar elegant.

Het ontbijt, de ‘afternoon-tea’ en drankjes worden door uw persoonlijke steward geserveerd in uw privé-compartiment. Tijdens het diner zorgt uw steward dat uw compartiment voor de nacht wordt omgebouwd tot een comfortabel slaapvertrek.


Het barrijtuig, met live pianomuziek, is er voor een drankje vóór of na de
maaltijden en het ontmoeten van uw medereizigers. ’s Avonds treden er Thaise dansers en danseressen op. Aan de achterzijde bevindt zich het observatierijtuig. Een ideale plek om onder het genot van een cocktail te genieten van het voorbijglijdende landschap.
Uw compartiment:

De Eastern & Oriental Express heeft 66 compartimenten en kan in totaal 132 passagiers herbergen. Er zijn 3 verschillende types compartimenten: de Pullman, de State en de Presidential Suite.

Pullman Cabin                                          State Cabin                                           Presidential Suite

                              

Alle compartimenten zijn uitgerust met airconditioning, kluisje, badkamer met douche, toilet en wastafel en hebben voldoende bergruimte. Overdag is het uw comfortabele privé-vertrek. ’s Avonds wordt uw compartiment omgevormd tot een comfortabele slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De Pullman-compartimenten hebben 2 bedden boven elkaar, de State- en Presidential-compartimenten hebben bedden naast elkaar. Uw compartiment is uiteraard voorzien van zachte handdoeken en fris linnengoed. Het ontbijt, de ‘afternoon-tea’ en drankjes worden in uw compartiment geserveerd door uw persoonlijke steward.
 
Alle reizen met deze trein

Bangkok naar Singapore - Eastern & Oriental Express

Bangkok - Singapore

De reis gaat van het enerverende Bangkok door het hart van Zuidoost-Azie naar Singapore. Geniet van het schitterende landschap dat aan u voorbijglijdt.

» Bangkok naar Singapore

Fables of the Peninsula - Eastern & Oriental Express

Singapore - Kuala Lumpur - Cameron Highlands - Penang - Huay Yang - Bangkok

Een belevenis van 7 dagen/6 nachten die vanuit Singapore de gasten meeneemt in noordelijke richting door het koele bergland van de Cameron Highlands naar Bangkok.
Hoogtepunten zijn onder meer: Bezoeken aan Kuala Lumpur, Cameron Highlands (met hotelovernachting), Penang en Huay Yang.

» Fables of the Peninsula

Singapore naar Bangkok - Eastern & Oriental Express

Singapore - Bangkok

De reis gaat van het elegante Singapore naar het enerverende Bangkok door het hart van Zuidoost-Azie.

» Singapore naar Bangkok