CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Europa
 

Alle treinreizen in Engeland

Great Rail Journeys: Per trein door Yorkshire en Northumberland

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een prachtige 8-daagse reis waarbij we kennis maken met de geschiedenis en de ruige, natuurlijke schoonheid van Yorkshire en Northumbria. Treed in de voetstappen van de Romeinen, bezoek historisch York, het Romeinse fort van Chester, het kasteel Bamburgh en het heilige eiland Lindisfarne. Natuurlijk onbreekt een bezoek aan Alnwick Castle, beter bekend als Zweinstein uit de Harry Potter films, niet in het programma.
8 dagen   |   Vanaf Ä 1.065,- p.p.

Great Rail Journeys: Spoorwegen & kastelen van Wales

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Middeleeuwse kastelen en prachtige bergbanen vormen een belangrijk onderdeel van uw ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes van Noord-Wales. Uw hotel bevindt zich in de plaats Llandudno, een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Ffestiniog en de Welsh Highland Railways en het ontdekken van de kastelen van Caernarfon en Conwy.
6 dagen   |   Vanaf Ä 750,- p.p.

Londen of Parijs naar Venetie - OriŽnt Express

Londen - Parijs - Venetie
Londen - Parijs - Venetie is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Veneti via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf Ä 2.550,- p.p.

Venetie naar Parijs of Londen - OriŽnt Express

Venetie - Parijs - Londen
Dit is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Venetie via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf Ä 2.550,- p.p.

Venetie via Praag naar Londen of Parijs - OriŽnt Express

Venetie - Praag - Parijs - Londen
Vanuit Venetie reist u tijdens deze vijfdaagse reis richting de 'Gouden Stad' Praag. Na een verblijf van 2 dagen in de Tsjechische hoofdstad zet de Venice Simplon-Orient-Express koers richting de eindbestemming Parijs cq. Londen.
5 dagen   |   Vanaf Ä 3.715,- p.p.