CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Bestemmingen
 

Alle treinreizen in Europa

Kaspische Ontdekkingen

Yerevan - Tblisi - Telavi - Gori - Uplistsikhe Grottenstad - Mtskheta - Baku - Turkmenbashi - Ashgabat - Khiva - Bukhara - Samarkand - Tashkent - Almaty
Deze reis brengt u langs unieke plaatsen op de route van Yerevan in Armenie naar Almaty in Kazachstan. De reis voert door Armenie, Georgie, Azerbeidzjan, Turkmenistan, Kazachstan en Oezbekistan. Ervaar deze unieke bestemming!
16 dagen   |   Vanaf € 15.895,- p.p.

Zijderoute

Moskou - Beijing
De legendarische Zijderoute spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. Stap in de voetstappen van Marco Polo en leg zelf de ruim 11.225 km lange reis af die u voert langs karavaansteden, woestijnen en oases. De 21-daagse reis voert u van Moskou via Kazachstan, Uzbekistan, Turkmenistan en China naar eindbestemming Beijing. De reis kan ook in omgekeerde volgorde gemaakt worden.
Deze reis mag met recht een 'once in a lifetime' wereldreis genoemd worden. U legt de eeuwenoude Zijderoute af per comfortabele prive-trein van Moskou naar Beijing; in China is dit de Urumqi Pritave Train en in Rusland reist u aan boord van de comfortabele Golden Eagle Trans-Siberian Express. De Zijderoute is een van de langste routes ter wereld die over land af te leggen is. Een reis vol hoogtepunten en onvergetelijke ervaringen!
21/22 dagen   |   Vanaf € 21.995,- p.p.

Belmond Grand Hibernian - Taste of Ireland

Dublin - Belfast - Waterford - Dublin
Stap aan boord van de Belmond Grand Hibernian en geniet van uw elegante privé compartiment, de gezellig bar, overheerlijke maaltijden in de restaurantwagens en de lokale entertainment. Elke dag brengt een nieuw avontuur met inspirerende bestemmingen zoals Belfast, Waterford en Dublin.
3 dagen   |   Vanaf € 3.320,- p.p.

Swiss Premium Tour

Luzern - Interlaken - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat - Glacier Express - St. Moritz
Reis in 8 dagen van Luzern naar St. Moritz. Een reis met een aantal letterlijke hoogtepunten als de Jungfraujoch en de Gornergrat. Maar ook de treinreizen met de Lotschberger en de wereldberoemde Glacier Express zullen u bijblijven.U zult van dichtbij genieten van het indrukwekkende landschap.
8 dagen   |   Vanaf € 1.185,- p.p.

Hoogtepunten van Zwitserland

Interlaken - Luzern - Pilatus - Gotthard Base Tunnel - Lugano - Zurich
Maak kennis met verschillende mooie plekken van Zwitserland. Zo bezoekt u de plaatsen Interlaken, Luzern en Lugano en reist u via prachtige routes en treintrajecten, waaronder de vernieuwde Gotthard Base Tunnel.
8 dagen   |   Vanaf € 990,- p.p.

Klassiek Zwitserland

Zermatt - Gornergrat - Glacier Express - St. Moritz - Bernina Express - Lugano
Deze 6-daagse reis laat u kennis maken met een aantal van de belangrijkste treinen van Zwitserland: de Glacier Express en de Bernina Express. Verder gaat u vanuit Zermatt met de Gornergrat Bahn de berg op. Kortom: een reis die u langs een aantal totaal verschillende streken in Zwitserland voert.
6 dagen   |   Vanaf € 940,- p.p.

Venetie via Praag naar Londen of Parijs - Oriënt Express

Venetie - Praag - Parijs - Londen
Vanuit Venetie reist u tijdens deze vijfdaagse reis richting de 'Gouden Stad' Praag. Na een verblijf van 2 dagen in de Tsjechische hoofdstad zet de Venice Simplon-Orient-Express koers richting de eindbestemming Parijs cq. Londen.
5 dagen   |   Vanaf € 3.715,- p.p.

Drie witte bergtoppen

Luzern – Titlis – Interlaken – Glacier 3000 - Jungfraujoch
6-daagse reis naar Luzern en Interlaken. Geniet van de beroemde bergtoppen de Jungfrau, de Matterhorn en de Mont Blanc.
6 dagen   |   Vanaf € 1.000,- p.p.

Op reis met de Golden Pass

Luzern - Interlaken - Montreux
6-daagse reis door Zwitserland met onder meer de Golden Pass Classic. De rijtuigen hebben een nostalgische uitstraling maar moderne uitrusting. Een reis met de droomtrein Golden Pass Classic is een avontuur dat u zich nog lang zult herinneren.
6 dagen   |   Vanaf € 755,- p.p.

Al Andalus

9-daagse luxe treinreis door Spanje van Sevilla naar Santiago de Compostela (of v.v.)
Spanje is een smeltkroes van oosterse en westerse culturen. Feniciërs, Romeinen, Arabieren en
andere volkeren hebben in de loop der eeuwen een uniek cultuurlandschap gecreëerd. Deze
fantastische treinreis brengt u naar een aantal van de mooiste steden van Spanje die allemaal op
de UNESCO Werelderfgoedlijst staan: Sevilla, Córdoba, Toledo, Ávila, León en Santiago de
Compostela zijn enkele hoogtepunten op deze tour.
9 dagen   |   vanaf €5.980

Great Rail Journeys: Spoorwegen & kastelen van Wales

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Middeleeuwse kastelen en prachtige bergbanen vormen een belangrijk onderdeel van uw ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes van Noord-Wales. Uw hotel bevindt zich in de plaats Llandudno, een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Ffestiniog en de Welsh Highland Railways en het ontdekken van de kastelen van Caernarfon en Conwy.
6 dagen   |   Vanaf € 750,- p.p.

Parijs - Istanbul - Oriënt Express

Parijs - Boedapest - Boekarest - Istanbul
Istanbul, het vroegere Constantinopel, was het eindpunt van de eerste reis van de Oriënt Express in 1883. Volg het spoot van deze historische reis en bezoek een van de meest kosmopolitische steden ter wereld.
6 dagen   |   Vanaf € 8.991,- p.p.

Grote Zwitserland Rondreis

Interlaken - Golden Pass Line - Montreux - Zermatt - Glacier Express - St. Moritz - Bernina Express - Lugano - Luzern
De Grote Zwitserland Rondreis laat u in 8 dagen de mooiste plekken van Zwitserland zien. U reist van Interlaken naar onder meer Montreux, Zermatt, St.Moritz, Lugano en Luzern.
8 dagen   |   Vanaf € 1.340,- p.p.

Grand West Highland Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Taynuilt - Wemyss Bay - Perth - Edinburgh
De Grand West Highland Tour is een combinatie van de Western Tour en de Highland Tour en duurt 6 dagen en 5 nachten. Op deze reis hoeft u niets te missen van het fascinerende landschap van Schotland. Reizen in stijl krijgt zo een andere betekenis.
6 dagen   |   Vanaf € 7.280,- p.p.

Trans-Siberie Express in de Winter

15 dagen- Moskou- Vladivostok
Onze reizen langs de Trans-Siberische route in de winter zijn een uitzonderlijke en unieke ervaring. Reis mee met 's werelds grootste treinroute, de Trans-Siberische spoorlijn. Deze beroemde spoorlijn loopt als een stalen lint door het landschap van Moskou naar Vladivostok via de Oeral, over de prachtige Russische steppe en langs de oever van ' s werelds grootste zoetwatermeer, het Baikal-meer. Een afstand van 11.000 kilometer en 8 tijdzones.
Een treinreis met vele hoogtepunten, zoals bezoeken aan de steden Jekaterinburg, Irkutsk, Vladimir en Suzdal. Natuurlijk wordt er ook gestopt bij het prachtig bevroren Baikalmeer, dat u per hovercraft gaat verkennen. Hier krijgt u de gelegenheid om te ijsvissen of maakt u een tocht per hondenslee of sneeuwscooter.
Koud zult u het niet krijgen. In de trein is het heerlijk warm en voor de excursies buiten de trein krijgt u speciale mutsen, handschoenen en traditionele laarzen.
15 dagen   |   Vanaf € 14.195,- p.p.

Belmond Fleur de Lys

Dijon - St. Leger - Escommes - Digoin - Guetin - Rogny
Ontspannen reist u langs de klassieke Bourgondische route en passeert de beroemde Cote d’Or. U passeert de wijngaarden van de fameuze Côte des Nuits en Côte de Beaune waar de Grand Crus wachten om geproefd te worden. De route voert tevens over de Saône en het Canal du Centre. U kunt deze reis maken met de Fleur de Lys of de Amaryllis.
7 dagen   |  

Zwitserse Meren

Montreux - Interlaken - Luzern - Locarno
Maak kennis met het Mondaine Montreux, het gezellige Interlaken en Luzern en het Mediterrane Locarno. 4 totaal verschillende streken met elk een eigen uitstraling, maar allemaal met de prachtige meren binnen handbereik. Reis mee aan boord van de bijzondere treinen en leer alle facetten van dit prachtige land kennen!
8 dagen   |   Vanaf € 1.095,- p.p.

Western Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Spean Bridge - Taynuilt - Wemyss Bay - Edinburgh
Vanuit Edinburgh reist u richting het westen van Schotland. De trein neemt u mee naar Loch Lomond, Fort William en Spean Bridge. Via Wemyss Bay reist u weer terug naar uw eindbestemming, de bruisende stad Edinburgh.
4 dagen   |   Vanaf € 4.770,- p.p.

Great Rail Journeys: Poolcirkel Express

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De majestueuze bergen en diepe fjorden van Noorwegen worden gecombineerd met rustige landschappen in Zweden tijdens deze reis waarin de allermooiste treintrajecten van Scandinavië zijn opgenomen. U bezoekt niet alleen ongerepte gebieden tot ver boven de poolcirkel maar ook fascinerende steden als Oslo en Stockholm.
15 dagen   |   Vanaf € 3.550,- p.p.

Classic Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Keith - Kyle of Lochalsh - Boat of Garten - Perth - Edinburg
Tijdens deze klassieke rondreis kunt u genieten van de charme en de romantiek van Schotland. De Belmond Royal Scotsman neemt u mee door het schitterende landschap van de Highlands en langs romantische kastelen. De trein vertrekt vanuit Edinburgh richting Keith en via Kyle of Lochalsh naar Perth. De reis eindigt in Edinburgh.
5 dagen   |   Vanaf € 6.000,- p.p.

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival

Moskou - Ulaan Baatar
Het belangrijkste evenement in Mongolie is het Nadaam Festival, een levendig feest dat jaarlijks wordt georganiseerd. Ieder jaar van 11 t/m 13 juli komt uit alle delen van het land de bevolking in hun meest kleurrijke kleding naar de hoofdstad Ulaan Baatar om deel tenemen aan dit feest. Hetzij als toeschouwer bij de kleurrijke parades, hetzij als deelnemer aan de traditionele wedstrijden zoals worstelen, boogschieten en de paardenraces. Dit is voor u de gelegenheid om kennis te maken met een van de meest spectaculaire aspecten van de Mongoolse cultuur. Het festival, gecombineerd met een adembenemende treinreis, maakt dat u een onvergetelijke ervaring rijker naar huis zult keren.
14 dagen   |   Vanaf € 15.110,- p.p.

Arctic Explorer, op zoek naar het Noorderlicht!

St. Petersburg – Kirkenes (Noorwegen) – Moermansk – Petrozavodsk – Sizdal - Moscow
Een spectaculaire 12-daagse reis naar het Noorderlicht aan boord van de exclusieve Golden Eagle Trans-Siberian Express. Uw reis begint in St. Petersburg. Uw ‘Arctisch’ avontuur begint zodra u aan boord stapt van de Golden Eagle. In het Noorse mijnstadje Kirkenes gaat u op zoek naar de Aurora Borealis, het magische Noorderlicht. Ook krijgt u de gelegenheid om een tocht te maken per hondenslee over de toendra’s en de bevroren fjorden.
12 dagen   |   Vanaf €10.695,- p.p.

Avontuur tussen de rails

Luzern - Lugano via de nieuwe Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt
8-daagse treinreis door Luzern, Lugano, St. Moritz en Zermatt. Geniet van de reis met de Bernina Express naar Tirano in Italie en met de Glacier Express naar Zermatt.
8 dagen   |   Vanaf € 1.165,- p.p.

Top van Europa + Titlis

Interlaken - Jungfraujoch - Luzern - Titlis
Combineer Interlaken en de Jungfraujoch met een bezoek een Luzern en de berg Titlis. Beide steden hebben een andere uitstraling. De bergen bieden beiden een andere belevenis. Een unieke combinatie dus!
5 dagen   |   Vanaf € 735,- p.p.

Belmond Grand Hibernian - Grand tour of Ireland

Dublin - Cork - Killarney - Galway - Westport - Dublin - Belfast - Waterford - Dublin
Deze reis is een combinatie van de reizen Taste of Ireland en Legends and Loughs. Stap aan boord van de Belmond Grand Hibernian en maak een echte ‘Cruise over Rails’ dwars door het pittoreske Ierland. Geniet van de luxe van de trein, de culinaire maaltijden van de chef-kok, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies. Zo bezoekt u o.a. de historische plaatsen Cork, Galway, Dublin, Belfast de beroemde Jameson whiskey distilleerderij, Blarney en Ashford Castle.
7 dagen   |   Vanaf € 8.110,- p.p.

Zwitserse Steden

Zurich - Luzern - Bern - Geneve
Tijdens deze reis maakt u kennis met 4 totaal verschillende steden. Naast cultuur is er natuurlijk ook voldoende tijd om van de prachtige natuur te genieten. De verschillende bijzondere treintrajecten brengen u van plaats naar plaats.
8 dagen   |   Vanaf € 1.225,- p.p.

Venetie naar Parijs of Londen - Oriënt Express

Venetie - Parijs - Londen
Dit is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Venetie via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf € 2.550,- p.p.

Toppen van de wereld

Interlaken/Grindelwald - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat
5-daagse treinreis van Interlaken/Grindelwald naar Zermatt.
U doet onder meer de Jungfraujoch en Gornergrat aan, vanwaar u panoramische uitzichten op onder meer de Matterhorn en Mont Blanc heeft.
5 dagen   |   Vanaf € 805,- p.p.

Great Rail Journeys: Portugal & de Douro

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Per trein en schip door de vallei van de Douro
Tijdens deze 15-daagse reis genieten we van een prachtige cruise over de Douro, die zich een weg baant vanuit Noord Spanje via glooiende landschappen met vele wijngaarden en pittoresk gelegen dorpjes richting de historische stad Porto. We bezoeken tevens indrukwekkende steden als Salamanca, San Sebastiaan en het bruisende Lissabon met zijn Moorse invloeden en charmante straatjes.
15 dagen   |   Vanaf € 3.050,- p.p.

Glacier Express

St.Moritz - Glacier Express Premium - Zermatt
3-daagse reis met de legendarische trein 'Glacier Express'. U reist van St. Moritz naar Zermatt. Onderweg geniet u op uw gemak van de onvergelijkelijke schoonheid van het landschap.
3 dagen   |   Vanaf € 510,- p.p.

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Periode: 10 – 17 september 2017
Een afwisselende 8-daagse treinreis vol met hoogtepunten. Zo reist u onder andere met de Jungfrau Bahn naar het hoogste treinstation van Europa en per Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat bij Zermatt, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn. De Glacier Express neemt u via een schitterende route mee naar Chur. De reis eindigt met 2 nachten in het zonovergoten Scuol waar u het unieke Piz Amalia Muziek festival bijwoont.
8 dagen   |   Vanaf € 1.595,- p.p.

Belmond Napoleon

St. Jean - Lyon - Avignon - Arles - Tain - Chalon
Europa’s mooiste rivier-cruise combineert de luxe van een Belmond hotel met de vriendelijke sfeer van een herberg. Reis langs de Rhône terwijl u ontspant aan dek of in de gezellige lounge en geniet van de prachtige Provencaalse landschappen die ooit een bron van inspiratie waren voor Cezanne en Van Gogh.
7 dagen   |  

Belmond Amaryllis

Dijon - St.Leger - Escommes - Dijon
Vaar over een aantal van de meest pittoreske waterwegen van Frankrijk. Maak in stijl kennis met het platteland van de Bourgogne. Deze reis kan gemaakt worden met de schepen Amaryllis en Fleur de Lys.
7 dagen   |  

Persia and the Silk Road: Treinreis tussen Moskou en Teheran

Treinreis in het spoor van Alexander de Grote
Reis mee naar Iran, bakermat van de westerse beschaving, aan boord van de Golden Eagle trein, het ‘vlaggenschip’ van Golden Eagle Luxury Trains. U bezoekt eeuwenoude Zijderoute-steden als Khiva, Merv, Samarkand en Bukhara. In Iran bezoekt u enkele van de oudste steden ter wereld, zoals de pelgrimsstad Mashhad en de karavaanstad Isfahan met zijn prachtige moskeeën en paleizen. En natuurlijk gaat u naar de ruïnestad Persepolis, dat hoofdstad was van het enorme Perzische Rijk.
18 dagen   |   Vanaf € 20.695,- p.p.

Het Beste van Zwitserland

Luzern - Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt - Matterhorn Glacier Paradijs - Montreux - GoldenPassLijn - Interlaken - Jungfraujoch - Zurich
Beleef alle hoogtepunten van Zwitserland in deze unieke reis. Alle beroemde treinen zitten verwerkt in dit 11-daagse arrangement. Zo reist u via de Gotthard Base Tunnel, met de Glacier Express, de Bernina Express en over de GoldenPassLine.
11 dagen   |   Vanaf € 1.730,- p.p.

Golden Eagle Trans-Siberian Express

Moskou - Vladivostok
De Trans-Siberie Express is de droom van elke treinliefhebber van bijzondere treinreizen en tevens s werelds langste aaneengesloten treintraject. U doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. De beroemdste route ter wereld is 9000 kilometer lang, verbindt Moskou met Vladivostok aan de Japanse Zee en doorkruist daarbij Europees- en Aziatisch-Rusland.
De reizen worden allemaal afgelegd door de bijzonder comfortabele en nieuwe Golden Eagle Trans-Siberian Express; de enige trein op het Russische spoor waarbij de meeste compartimenten beschikken over prive douche en toilet.
15 dagen   |   Vanaf € 15.780,- p.p.

Belmond Hirondelle

St. Leger - Digoin - Guetin - Rogny - Besancon
Ingericht met zachte tinten is de atmosfeer aan boord in perfecte harmonie met het passerende landschap. De grote ramen en dakramen laten het zonlicht overvloedig binnen in de lounge en maken het een perfecte plek om onder het genot van een drankje te genieten van het Franse land.
7 dagen   |  

Belmond Grand Hibernian - Legends and Loughs

Dublin - Cork - Killarney - Galway - Westport - Dublin
Een prachtige rondreis door Ierland per privé-trein, Belmond Grand Hibernian. Uw reis begint en eindigt in de bezienswaardige stad Dublin. De trein zet koers richting het zuiden en vervolgens het noordwesten. Geniet van de luxe van de trein, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies zoals bezoeken aan de historische plaatsen Cork en Galway, de beroemde Jameson whiskey distilleerderij, Blarney en Ashford Castle.
5 dagen   |   Vanaf € 5.690,- p.p.

Top van Europa

Interlaken en Jungfraujoch - Top van Europa
U verblijft 3 dagen in Interlaken en Jungfraujoch, de "Top van Europa". Met de Jungfraubaan gaat u naar het station Jungfraujoch, het hoogste treinstation in Europa. Geniet van het adembenemende uitzicht op de langste gletsjer in de Alpen.
3 dagen   |   Vanaf € 470,- p.p.

Istanbul - Venetie - Oriënt Express

Istanbul - Boekarest - Boedapest - Venetie
Istanbul, het vroegere Constantinopel, was het eindpunt van de eerste reis van de Oriënt Express in 1883. Beleef de glorietijd van het reizen op deze fantastische tocht van Istanbul naar Venetie.
6 dagen   |   Vanaf € 8.991,- p.p.

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam

Venetie - Parijs
Romantiek en de glans van vervlogen tijden zijn onlosmakelijk met Venetie verbonden. Combineer een verblijf in deze ongevenaarde stad met een reis aan boord van de legendarische Venice Simplon-Orient-Express tot een onvergetelijke ervaring.
5 dagen   |   Vanaf € 3.705,- p.p.

Bergbanen

Luzern - Titlis - Interlaken - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat
Tijdens deze reis gaat u naar de top van Mount Titlis. Tijdens de tocht met de Ice Flyer stoeltjeslift heeft u een adembenemend uitzicht op het prachtige berglandschap. Ook reist u naar het hoogste treinstation van Europa en gaat u per tandradbaan omhoog naar de Gornergrat.
7 dagen   |   Vanaf € 1.065,- p.p.

Belmond Alouette

St. Jean - Lyon - Avignon - Beziers - Carcassonne
Slechts 4 bevoorrechte passagiers reizen in stijl aan boord van een van de meest luxueuze schepen in Frankrijk. Het vaartuig is de uwe wanneer u vaart over de schaduwrijke Canal du Midi tussen Carcassonne en Beziers.
7 dagen   |  

Highland Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Boat of Garten - Dundee - Edinburgh
De Highland tour is een van de bekendste routes van Belmond Royal Scotsman. Tijdens deze 3-daagse reis maakt u kennis met de charme van de Schotse Hooglanden. De trein neemt u mee vanuit Edinburgh langs Dunkeld en Inverness en via de kust Aberdeen en Montrose naar Dundee. Deze schitterende treinreis eindigt weer in de hoofdstad Edinburgh.
3 dagen   |   Vanaf € 3.315,- p.p.

Venetie - Wenen - Parijs per Orient Express

Amsterdam - Venetie - Wenen - Parijs - Amsterdam
Drie hoogtepunten in een reis. Beleef de romantiek en de glans van Venetie, de geschiedenis, cultuur en musea van Wenen en de luxe en elegantie van de trein.
8 dagen   |   Vanaf € 5.165,- p.p.

Grand North Western Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Kyle of Lochalsh - Perth - Wemyss Bay - Edinburgh
8 dagen op avontuur met de Belmond Royal Schotsman is reizen in luxe. Tijdens de Grand North Western Tour ontmoet u op een ontspannen manier het beste van Schotland. Deze reis is een combinatie van de Classic Tour en de Western Tour.
8 dagen   |   Vanaf € 9.695,- p.p.

Londen of Parijs naar Venetie - Oriënt Express

Londen - Parijs - Venetie
Londen - Parijs - Venetie is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Veneti via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf € 2.550,- p.p.

Treinen naar de top

Interlaken - Jungfraujoch - Luzern - Pilatus
Tijdens deze 5-daagse reis brengen diverse treinen u naar de Jungfraujoch en de top van de Pilatus. Uw reist start in Interlaken en eindigt in Luzern.
5 dagen   |   Vanaf € 715,- p.p.

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen
Tijdens deze bijzondere 5-daagse reis bezoekt u de prachtige steden Venetië, Wenen of Boedapest en Parijs of Londen.
5 dagen   |   Vanaf € 2.985,- p.p.

Toppen van Zwitserland

Interlaken - Schilthorn - Engelberg - Titlis - Zurich
Bijzondere 4-daagse reis van Interlaken naar Zrich. Tijdens deze reis maakt u een excursie naar de bergtop Schilthorn/Piz Gloria. Met s werelds allereerste draaiende ROTAIR-gondel gaat u naar het gletsjerparadijs van de Titlis.
4 dagen   |   Vanaf € 660,- p.p.

Great Rail Journeys: Per trein door Yorkshire en Northumberland

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een prachtige 8-daagse reis waarbij we kennis maken met de geschiedenis en de ruige, natuurlijke schoonheid van Yorkshire en Northumbria. Treed in de voetstappen van de Romeinen, bezoek historisch York, het Romeinse fort van Chester, het kasteel Bamburgh en het heilige eiland Lindisfarne. Natuurlijk onbreekt een bezoek aan Alnwick Castle, beter bekend als Zweinstein uit de Harry Potter films, niet in het programma.
8 dagen   |   Vanaf € 1.065,- p.p.

Balkan Explorer

Venetie - Trieste - Ljubljana - Zagreb - Sarajevo - Mostar - Dubrovnic - Belgrado - Skopje - Thessaloniki - Sofia - Plovdiv - Istanbul
Ontdekkingsreis door de bewogen geschiedenis van de Balkan aan boord van de comfortabele Golden Eagle Danube Express, die ons laat kennismaken met negen verschillende landen, oude culturen en fascinerende landschappen. Tussen het romantische Venetië en de ‘poort naar de Oriënt’, Istanbul ligt een schat aan boeiende steden met elk hun eigen verhaal. Treed in het ‘spoor’ van Hunnen, Grieken, Romeinen, Ottomanen, Byzantijnen en Turken, die allen hun stempel drukten op het Balkanschiereiland.
12 dagen   |   Vanaf € 9.295,- p.p.