CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Fables of the Peninsula - Eastern & Oriental Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Kuala Lumpur & Penang
» Cameron Highlands en Huay Yang
» Prachtige reis per Eastern & Oriental
   Express
REISPROGRAMMA7 dagen LAND(EN)Thailand, Maleisie, Singapore
Dag 1
Singapore
Aankomst in Singapore op eigen gelegenheid.
U verblijft een nacht in een Courtyard Suite in het wereldberoemde Raffles Hotel in Singapore.
Dag 2
Singapore

Ontbijt in het hotel. De ochtend kunt u naar eigen inzicht besteden. Even na het middaguur is personeel van de Eastern & Oriental Express in het Raffles Hotel aanwezig om u in te checken voor de treinreis en uw bagage aan te nemen. Vervolgens transfer naar het treinstation. De glanzende groene rijtuigen van de Eastern & Oriental Express staan klaar en u wordt verwelkomd door stewards in traditionele Thaise uniformen. Als u zich installeert in uw comfortabele compartiment zet de trein zich in beweging richting Maleisische grens. De rit voert door een prachtig landschap. Aan het eind van de middag bent u welkom in het barrijtuig voor een cocktail en kennismaking met uw medereizigers. Geniet van een diner in één van de twee sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord van de trein.

Dag 3
Kuala Lumpur

Na het ontbijt rijdt de Eastern & Oriental Express het indrukwekkende station van Kuala Lumpur binnen. U kunt kiezen uit verschillende (inbegrepen) excursies in deze bruisende hoofdstad van Maleisië. Volledige details van de beschikbare opties worden aan boord aangeboden.

 

In de loop van de middag keert u terug aan boord. De lunch wordt geserveerd terwijl de trein zijn weg vervolgt langs rubber- en palmolieplantages richting Cameron Highlands. Aankomst op het Tapah Station voor de transfer naar het luxueuze Cameron Highlands Resort. Tijdens deze 2 uur durende bustocht door prachtig glooiende heuvels en dichte jungle ziet u her en der dorpjes van de oorspronkelijke bevolking (Orang Asli). De koele, frisse lucht op deze hoogte (tot 1.500 meter) is ideaal voor de theeplantages waar de Cameron Highlands zo bekend om zijn.
Diner en overnachting in het Cameron Highlands Resort .
Dag 4
Cameron Highlands
Na het ontbijt kunt u kiezen uit een breed scala van excursies en activiteiten (volledige details ontvangt u ter plaatse). Bijvoorbeeld, een verwenochtend in de befaamde Spa Village of een bezoek aan de befaamde BOH (Best Of Highlands) theeplantage met een wandeling door de geurige theetuinen en een rondleiding door de fabriek met theeproeverij. Na de lunch in het hotel gaan we op weg naar Ipoh waar we terugkeren aan boord van de Eastern & Oriental Express. Geniet van een aperitief in het barrijtuig voordat u aan tafel gaat voor opnieuw een fantastisch diner. Overnachting aan boord van de trein.
Dag 5
Penang

Aankomst in Butterworth. Vanaf dit station op het vasteland volgt een transfer naar het eiland Penang waar u kunt kiezen uit diverse excursies waaronder een rondleiding door het koloniale Georgetown en bezoeken aan het Peranakan Heritage Museum of aan de Tropical Spice Garden Gallery waar de oorsprong van de specerijenhandel wordt gepresenteerd. Tegen lunchtijd keert u terug aan boord van de Eastern & Oriental Express.

 

De trein rijdt verder noordwaarts door rijstvelden en langs kalksteenformaties naar Padang Besar op de grens tussen Maleisië en Thailand. De grensformaliteiten vinden plaats terwijl u aan boord van de trein blijft. Geniet deze middag van de prachtige landschappen in de privacy van uw eigen compartiment of vanaf het open achterbalkon van de trein. Diner en overnachting aan boord van de trein.
Dag 6
Huay Yang
In de vroege ochtend aankomst in Huay Yang, gelegen aan de Thaise Oostkust. Met een Song Thaew (kleine lokale taxi) wordt u naar het prachtig gelegen vissersdorpje Baan Huay Yang gebracht. Hier steekt u over naar het pittoreske eiland Koh Chaan, beroemd vanwege de indrukwekkende kliffen met vele vogelkolonies. Vervolg uw avontuur per boot naar Hat Wanakon Beach, waar u geniet van een BBQ lunch. Terug aan boord is het tijd voor de afscheidsreceptie en een formeel diner.
Dag 7
Aankomst Bangkok
Aankomst van de Eastern & Oriental Express op het station van Bangkok. Hier stapt u uit en neemt u afscheid van de treinbemanning. Einde van een onvergetelijke reiservaring.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
 
Prijzen 2017
State Cabin € 7.670
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 7 dagen / 6 nachten

Vertrekmaand Data 2017
Oktober 2

 
vanaf Prijzen 2017
State Cabin vanaf € 7.670

Prijzen zijn in euro's en per persoon gebaseerd op een gedeelde 2-pers. accommodatie.
De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de koers op het moment van boeken en de beschikbaarheid aan boord.
Toeslag 1-pers.accommodatie zijn op aanvraag.

Bij de prijs is inbegrepen:
  • Reis per Eastern & Oriental Express met verblijf in een 2-persoons coupé
  • Alle maaltijden tijdens de treinreis
  • Alle overnachtingen inclusief ontbijt in de geboekte hotels
  • Alle transfers en excursies zoals beschreven

Reisvoorwaarden:

Op deze reis zijn de ANVR Consumentenvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden van Incento van toepassing.

Overzicht treinen
Online brochure
Klik op onderstaand logo voor een overzicht van de digitale brochures van Belmond. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de trein en de verlengings-arrangementen.  
Online borchure- Belmond treinreizen
Media librarymedia library - eastern Orient- Express - Bangkok naar Singapore