CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Europa
 

Alle treinreizen in Frankrijk

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam

Venetie - Parijs
Romantiek en de glans van vervlogen tijden zijn onlosmakelijk met Venetie verbonden. Combineer een verblijf in deze ongevenaarde stad met een reis aan boord van de legendarische Venice Simplon-Orient-Express tot een onvergetelijke ervaring.
5 dagen   |   Vanaf Ä 3.705,- p.p.

Belmond Alouette

St. Jean - Lyon - Avignon - Beziers - Carcassonne
Slechts 4 bevoorrechte passagiers reizen in stijl aan boord van een van de meest luxueuze schepen in Frankrijk. Het vaartuig is de uwe wanneer u vaart over de schaduwrijke Canal du Midi tussen Carcassonne en Beziers.
7 dagen   |  

Belmond Amaryllis

Dijon - St.Leger - Escommes - Dijon
Vaar over een aantal van de meest pittoreske waterwegen van Frankrijk. Maak in stijl kennis met het platteland van de Bourgogne. Deze reis kan gemaakt worden met de schepen Amaryllis en Fleur de Lys.
7 dagen   |  

Belmond Fleur de Lys

Dijon - St. Leger - Escommes - Digoin - Guetin - Rogny
Ontspannen reist u langs de klassieke Bourgondische route en passeert de beroemde Cote díOr. U passeert de wijngaarden van de fameuze CŰte des Nuits en CŰte de Beaune waar de Grand Crus wachten om geproefd te worden. De route voert tevens over de SaŰne en het Canal du Centre. U kunt deze reis maken met de Fleur de Lys of de Amaryllis.
7 dagen   |  

Belmond Hirondelle

St. Leger - Digoin - Guetin - Rogny - Besancon
Ingericht met zachte tinten is de atmosfeer aan boord in perfecte harmonie met het passerende landschap. De grote ramen en dakramen laten het zonlicht overvloedig binnen in de lounge en maken het een perfecte plek om onder het genot van een drankje te genieten van het Franse land.
7 dagen   |  

Belmond Napoleon

St. Jean - Lyon - Avignon - Arles - Tain - Chalon
Europaís mooiste rivier-cruise combineert de luxe van een Belmond hotel met de vriendelijke sfeer van een herberg. Reis langs de RhŰne terwijl u ontspant aan dek of in de gezellige lounge en geniet van de prachtige Provencaalse landschappen die ooit een bron van inspiratie waren voor Cezanne en Van Gogh.
7 dagen   |  

Londen of Parijs naar Venetie - OriŽnt Express

Londen - Parijs - Venetie
Londen - Parijs - Venetie is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Veneti via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf Ä 2.550,- p.p.

Parijs - Istanbul - OriŽnt Express

Parijs - Boedapest - Boekarest - Istanbul
Istanbul, het vroegere Constantinopel, was het eindpunt van de eerste reis van de OriŽnt Express in 1883. Volg het spoot van deze historische reis en bezoek een van de meest kosmopolitische steden ter wereld.
6 dagen   |   Vanaf Ä 8.991,- p.p.

Venetie - Wenen - Parijs per Orient Express

Amsterdam - Venetie - Wenen - Parijs - Amsterdam
Drie hoogtepunten in een reis. Beleef de romantiek en de glans van Venetie, de geschiedenis, cultuur en musea van Wenen en de luxe en elegantie van de trein.
8 dagen   |   Vanaf Ä 5.165,- p.p.

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen
Tijdens deze bijzondere 5-daagse reis bezoekt u de prachtige steden VenetiŽ, Wenen of Boedapest en Parijs of Londen.
5 dagen   |   Vanaf Ä 2.985,- p.p.

Venetie naar Parijs of Londen - OriŽnt Express

Venetie - Parijs - Londen
Dit is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Venetie via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf Ä 2.550,- p.p.

Venetie via Praag naar Londen of Parijs - OriŽnt Express

Venetie - Praag - Parijs - Londen
Vanuit Venetie reist u tijdens deze vijfdaagse reis richting de 'Gouden Stad' Praag. Na een verblijf van 2 dagen in de Tsjechische hoofdstad zet de Venice Simplon-Orient-Express koers richting de eindbestemming Parijs cq. Londen.
5 dagen   |   Vanaf Ä 3.715,- p.p.