CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Golden Eagle Danube Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
 
 

 

De Golden Eagle Danube Express – privétrein

 
De Golden Eagle Danube Express is een luxe hotel op rails. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.
De luxe trein bestaat uit negen slaaprijtuigen, twee restaurant-rijtuigen en een bar/loungerijtuig. Er is plaats voor maximaal circa 65 gasten.

 

De compartimenten


Deluxe Class’

 
Compartiment - 7,7 m²
Bedafmetingen - twee benedenbedden; elk 190 cm lang en 80 cm breed

Elk ‘Deluxe Class’-slaaprijtuig bestaat uit 5 comfortabele compartimenten, elk met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Voorst beschikt ieder compartiment over apart regelbare airconditioning, stopcontacten, een haardroger, leeslampjes en een safe. De houten lambrisering en messing fittingen zijn afgekleed met bijpassende stoffen. Twee comfortabele fauteuils en een aparte stoel zijn er voor overdag. De kastjes en een kledingkast bieden voldoende opbergruimte terwijl de grote ramen en de spiegel het ruimtelijke gevoel verhogen. Van de 2 ramen kan er een deels worden geopend voor frisse lucht en om die ene mooie foto te maken!
Elke avond tijdens het diner verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer met twee comfortabele benedenbedden. De steward brengt u ’s ochtends thee of koffie en wellicht later op de dag, een lekker drankje.

 
            
      

.

‘Heritage Class’

 
Compartiment – 3,05 m²
Bedafmetingen - bovenbed: 178 cm lang en 74 cm breed
- benedenbed: 188 cm lang en 75 cm breedIeder ‘Heritage Class’- slaaprijtuig heeft 9 slaapcompartimenten, elk met een beneden- en bovenbed en een wastafel. Een toilet bevindt zich aan het ene uiteinde van het rijtuig en een douche aan het andere uiteinde. Elk compartiment heeft houten lambrisering, apart regelbare airconditioning en een stopcontact. Overdag beschikt u over een zitbank over de volle breedte van het compartiment. Het grote raam kan gedeeltelijk worden geopend voor frisse lucht of om te fotograferen.
Elke avond tijdens het diner verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer. ’s Ochtends brengt de steward u thee of koffie en later op de dag wellicht een lekker drankje.

      

                                                                            


.

‘Superior Deluxe Class’

 
Compartiment – 8,6 m²
Bedafmetingen – 1 tweepersoonsbed; 190 cm lang en 152 cm breedDe trein beschikt over een nieuw rijtuig met 4 “Superior Deluxe”-compartimenten. Overdag uw heerlijke privé-salon met een grote zitbank en 2 extra stoelen met tafeltje. ‘s Avonds verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Van de 2 grote ramen kan er een worden geopend voor frisse lucht en natuurlijk om die ene mooie foto te maken!
Er is voldoende kastruimte met hang- en leggedeeltes. Uw badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafel met haardroger. Airconditioning, verwarming zijn apart regelbaar. Er zijn dimmers en leeslampjes, in cabin WiFi en USB-poorten, stopcontacten en een kluisje. De houten lambrisering en messing fittingen zijn afgekleed met bijpassende stoffen. Een van de meest luxe accommodaties op het Europese spoor!


     
.

Restaurant- en Barrijtuigen 
In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervol ingerichte restaurant-rijtuigen. Alle maaltijden worden in één zitting geserveerd.
 
Bij de lunches en diners worden wijnen, vruchtensappen, bier en water geschonken. 
 
In het gezellige bar/lounge-rijtuig kunt u van een drankje te genieten en uw reiservaringen te delen met medepassagiers. Het is ook de plaats waar onderweg lezingen worden gehouden over de historie en cultuur langs de route.
                                                                      
.     

      

Alle reizen met deze trein

Balkan Explorer

Venetie - Trieste - Ljubljana - Zagreb - Sarajevo - Mostar - Dubrovnic - Belgrado - Skopje - Thessaloniki - Sofia - Plovdiv - Istanbul

Ontdekkingsreis door de bewogen geschiedenis van de Balkan aan boord van de comfortabele Golden Eagle Danube Express, die ons laat kennismaken met negen verschillende landen, oude culturen en fascinerende landschappen. Tussen het romantische Venetië en de ‘poort naar de Oriënt’, Istanbul ligt een schat aan boeiende steden met elk hun eigen verhaal. Treed in het ‘spoor’ van Hunnen, Grieken, Romeinen, Ottomanen, Byzantijnen en Turken, die allen hun stempel drukten op het Balkanschiereiland.

» Balkan Explorer

NIEUWJAAR IN WENEN-Golden Eagle Danube Express

9-daagse reis per luxe privétrein door Centraal Europa 28 december t/m 5 januari

Vanuit Boedapest reizen we door winterse landschappen en bezoeken enkele van de schitterende oude hoofdsteden in Centraal-Europa. In deze fascinerende Nieuwjaarsreis per luxe privétrein worden muzikale evenementen, rijke historie en architectonische schatten op stijlvolle wijze met elkaar gecombineerd.

» Bekijk alle [#intNumber#] foto's