CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Golden Eagle Trans-Siberian Express- Winter Wonderland (Westwaarts)

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » De meest comfortabele trein in Rusland
» Alle cabins met privé-douche en toilet
» Twee prachtig ingerichte restauratie-
   rijtuigen 
LAND(EN)Rusland
 • Dagprogramma
 • Prijzen&Vertrek
 • Treinen&Hotels
 • Praktisch
Route
Routekaart- Moskou-Vladivostok

 

TRANS-SIBERIË IN DE WINTER!


Een reis met de Golden Eagle langs de Trans-Siberië route in de winter is een buitengewone belevenis! Vanuit uw warme, comfortabele prive-compartiment kunt u in alle rust genieten van prachtige bevroren landschappen. 

U maakt tochten met snowmobiles en sledes getrokken door husky-honden, u woont sfeervolle koorconcerten bij. En er zijn nog veel meer verrassingen op ons Trans-Siberische winteravontuur.

Een van de vele hoogtepunten van de reis is het enorme Baikalmeer dat ‘s winters volledig bevroren is. U maakt een tocht per hovercraft over het meer naar een plaats waar u kunt ijsvissen, uw geluk beproeven met de hondenslee of op de sneeuwscooter. Deze ongerepte plek is een bijzondere belevenis. 

Op deze reis zijn nog slechts enkele plaatsen vrij!


Dag 1
Amsterdam-Moskou-Vladisvostok
 Vlucht van Amsterdam via Moskou naar Vladivostok. U vliegt met KLM en Aeroflot. Na aankomst op de luchthaven ontvangst en transfer naar Hotel Hyundai waar u de komende nacht logeert. Tijdens de welkomstcocktail en het diner in een restaurant in de stad maakt u kennis met de medepassagiers van dit 15-daagse avontuur.
Dag 2
Vladivostok
 Tijdens de stadstour maakt u kennis met de belangrijkste militaire bezienswaardigheden van deze destijds ‘gesloten’ stad, inclusief een rondleiding aan boord van een gerestaureerde onderzeeër. In de namiddag gaan we aan boord van onze privé-trein; de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Alvorens te gaan dineren, heeft u de tijd om u rustig te installeren in uw comfortabele coupé.
Dag 3
Chabarovsk
 Na aankomst in Chabarovsk bezoekt u het Museum voor Natuurlijke Historie bij de Amoer-rivier. Na het bezoek keren we terug naar de trein en vertrekken we in westelijke richting. De route loopt dicht langs de grens met China. Onderwijl kunt u genieten van de ontspannen sfeer aan boord.
Dag 4-5
Aan boord
 Een hele dag in de trein. Volop gelegenheid om te genieten van het comfort, de ruimte en de service aan boord.
Dag 6
Ulaan Baatar
 Vandaag leidt de reis ons naar Mongolië en bezoeken we de hoofdstad Ulaan Baatar. Op weg naar het Nationaal Historische Museum passeren we het monument ter nagedachtenis aan de legendarische heerser Gengis Khan. De lokale gastvrijheid ervaren we optimaal als we lunchen in een als restaurant ingerichte Ger (Yurt). Een Ger is het traditionele onderkomen voor ca. 30% van de nomadische bevolking. ’s Middags heeft u tijd ter vrije besteding om te gaan winkelen of voor een optionele excursie naar het nationale park Gorkhi-Terelj. Tegen de avond terugkeer naar de trein die koers zet richting de Russische grens. Diner aan boord.
Dag 7
Ulan Ude
 Aankomst in Ulan Ude, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per bus reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leren we meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk en worden we onthaald op een traditionele maaltijd en genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten
Dag 8
Baikal-meer
 Een hoogtepunt tijdens uw reis. We volgen het spectaculaire spoortraject langs de oevers van het Baikalmeer door tunnels en over kliffen. Het bevroren meer en de besneeuwde bergtoppen vormen een onvergetelijke decor. Per hovercraft maakt u een prachtige tocht over het bevroren meer totdat u aankomt op de plek waar u naar het ijsvissen kunt kijken. Geniet vervolgens van een spectaculaire tocht per hondenslee of sneeuwscooter. Aan het eind van de excursie kunt u genieten van de vers gevangen en gerookt vis in het mobiele ‘’Rookhuis’’.
Dag 9
Irkutsk
 We komen ’s morgens aan in Irkutsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U zult genieten van de klassieke architectuur met de vele houten gebouwen. Ook zijn we uitgenodigd een privé-concert bij te wonen in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten, die gedwongen waren te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd vanwege het feit dat ze in Siberië de cultuur geïntroduceerd hebben
Dag 10
Aan boord
 Een hele dag in de trein. Ter hoogte van Krasnoyarsk bevinden we ons ten noorden van Myanmar, Thailand en Maleisië.
Dag 11
Novosibirsk
 Vandaag verblijven we in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar we het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zullen bezoeken en een wandeling maken langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is.
Dag 12
Yekaterinburg
 Jekaterinburg, laatste stad in Azië en hoofdstad van de Oeral. We bezoeken de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en het Mineralogisch Museum. Kort na het vertrek passeren we de grens tussen Azië en Europa.
Dag 13
Vladimir & Suzdal
 Vandaag bezoekt u de historische steden Vladimir en Suzdal. De stad Vladimir, opgericht in 990, is één van de oudste gemeenschappen van Rusland en staat op de UNESCO World Heritage lijst. Uw excursie begint bij de Uspensky kathedraal, gebouwd tussen de twaalfde en vijftiende eeuw en tevens één van de belangrijkste en mooiste kathedralen van Rusland. Hier zijn veel prominente Russische tsaren gekroond. 


De stad Suzdal is een perfect bewaard gebleven ommuurde Russische stad, opgericht in 1024. Hier bezoekt u het sfeervolle St Euthymius klooster. Luister en geniet van het mannenkoor dat speciaal voor u optreedt. 

Bij een echte Russische winterervaring mag een rit met een ‘trojka’ niet ontbreken. Geniet van een romantische tocht per paardeslee door Suzdal en omgeving. 
Dag 14
Moskou
 
’s Ochtends aankomst in Moskou. Dagexcursie langs hoogtepunten van deze bruisende stad incl. Rode Plein en Kremlin. Transfer naar een 5-sterrenhotel waar u 1 nacht logeert. Afscheidsdiner en receptie in de St.Basilius-kathedraal.
Dag 15
Moskou-Amsterdam
 Na het ontbijt is er tijd om Moskou op eigen gelegenheid te verkennen. Daarna transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met KLM naar Amsterdam.
 Reisduur: 15 dagen / 14 nachten

De route is gelijk aan de route van de Trans Siberian Express, echter, de trein stopt niet in Kazan maar in Vladimir en Suzdal. 
 
Vertrekmaand 2015 Datum
Februari (Moskou - Vladivostok) 22
Maart (Vladivostok - Moskou) 6

Trans-Siberië Express 2015
(Moskou - Vladivostok) excl. vluchten
2-pers.
comp.
1-pers.
comp.
Silver Class € 11.795 € 17.395
Gold Class € 14.495 € 21.295
Imperial Suite € 22.995 op aanvraag


Trans-Siberië Express 2015
(Moskou - Vladivostok) incl. vluchten
2-pers.
comp.
1-pers.
comp.
Silver Class € 12.540 € 18.140
Gold Class € 15.240 € 22.040
Imperial Suite € 23.740 op aanvraag

Toeslag KLM Business Class retour op aanvraag.        
 

In het programma opgenomen overnachtingen:
 • 1 nacht in het luxe 5-sterren Marriott Royal Aurora hotel (of gelijkwaardig) in het centrum van Moskou
 • 12 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • 1 nachten in het comfortabele Hotel Hyundai (of gelijkwaardig) in Vladivostok. 
Inbegrepen in de reissom: 
 • Vluchten van/naar Amsterdam per KLM in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting en brandstofheffingen, tenzij anders vermeld.
 • Accommodatie aan boord van de trein.
 • Hotelaccommodatie volgens programma.
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld.
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma.
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen.
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies.
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein.
 • Alle fooien.
 • Bagageservice in de hotels en op de stations.
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket.
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis.

*   tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.
** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden zoals Moskou en Beijing kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.


Niet inbegrepen in de reissom:


 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis.
 • Drankjes in het barrijtuig.
 • Kosten van visa en lokale vertrekbelastingen op luchthaven.
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht).  

Afwijkende reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:
 
Betaling: 
 • bij boeking dient een aanbetaling van 20% van de totale reissom te worden voldaan. 
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan. 
Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (20% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Trans-Siberian ExpressDe onthulling van de Golden Eagle Trans-Siberian Express luidde in 2007 een nieuw tijdperk van luxe reizen in. Reizen aan boord van deze privé-trein staat synoniem aan de meest comfortabele wijze van reizen over de Trans-Siberische spoorlijn, 's werelds beroemdste treintraject. 

De Golden Eagle Trans-Siberian Express kan maximaal circa 100 passagiers herbergen en beschikt over slaaprijtuigen, een barrijtuig en enkele restauratierijtuigen waar driemaal per dag de maaltijden worden geserveerd. De slaaprijtuigen hebben 3 types privé-compartimenten: Gold Class en Silver Class compartimenten met allen een privé-badkamer. Wilt u nog meer luxe, dan kiest u voor de Imperial Class met nog ruimere compartimenten in de meeste plaatsen de mogelijkheid voor excursies met privé auto en chauffeur. 
  
Bijzonder sfeervol zijn ook de twee prachtig ingerichte restauratierijtuigen. Hier worden dagelijks demaaltijden geserveerd die door de chef-kok worden bereid met verse lokale ingrediënten. De gerechten worden begeleid door wijnen en natuurijk wodka. het sociale hart van de trein wordt gevormd door het barrijtuig. Een mooie plaats om te ontspannen en uw reiservaringen uit te wisselen met de medepassagiers.  Trans-Siberian-Express-trein- interior             Trans-Siberian-Express-restaurant

Hotel Aurora, Moskou *****


Het 5-sterren Marriott Royal Aurora Hotel ligt in het centrum van Moskou, op loopafstand van het wereldberoemde Rode Plein en het Bolshoi Theater. Het Marriott biedt een groots en stijlvol interieur. De exclusieve butlerservice voor elke kamer zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en geeft een verblijf in dit hotel een extra luxueus accent. Verder beschikt het hotel over een goed uitgerust fitnesscentrum, een luxe spa met sauna en een zwembad. Het Polo Club Restaurant biedt een uitgebreide selectie van steaks en internationale wijnen en in het Aurora restaurant kunt u heerlijk à la carte lunchen en dineren. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het Aurora restaurant.

Hotel- Aurora-Moskou             Hotel-Aurora-Moskou

Hotel Hyuindai, Vladivostok **** 


Het 4-sterren Hotel Hyundai is gelegen in het hart van de stad. Alle belangrijke bezienswaardigheden zoals musea en winkelcentra zijn op loopafstand. Het hotel beschikt over 155 comfortabel ingerichte kamers. Niet-rokers kamers zijn beschikbaar op aanvraag. Het Haekeumkang Korean Restaurant, gelegen op de eerste verdieping, is één van de beste Koreaanse restaurants in de stad.

Hotel_Hyuindai_Vladivostok             Hotel_Hyuindai_VladivostokReisdocumenten

U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog  minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u  te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die  u bezoekt. Voor de Zijderoute heeft u b.v. vijf verschillende visa  nodig. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgen van de  voertaal tijdens de reizen is Engels.
Gezondheid

Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kun-nen informeren.
Voorbehoud

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure.Deskundig reisadvies

 U bent te allen tijde welkom op ons kantoor in Bussum voor informatie en advies. Wij spreken uit eigen ervaring! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U heeft dan de garantie dat we voldoende tijd vrij kunnen maken om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden.Persoonlijke headsets

Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg.Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Print en bewaar deze reis
Print versie

Overzicht treinen
Golden Eagle Trans-Siberian Express
Online brochure


Klik op de afbeelding voor de digitale brochure. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de

trein en de verlengingsarrangementen.  

Online brochure - Trans-Siberian Express