CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Golden Eagle Trans-Siberian Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » De meest comfortabele trein in Rusland
» Cabins met privé-douche en toilet
» Twee prachtig ingerichte restauratie-
   rijtuigen 
LAND(EN)Rusland

De Golden Eagle Trans-Siberian Express

Reizen over de Trans-Siberische Spoorlijn was tot voor kort een spartaanse aangelegenheid. Daar is met de komst van de Golden Eagle Trans-Siberian Express verandering in gekomen.

Golden Eagle Trans Siberian Express -exterior foto

De Golden Eagle Trans-Siberian Express is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum op het Russische spoor.
De Golden Eagle Trans-Siberian Express wordt ingezet op al onze Trans-Siberië reizen, naar Mongolië en de reizen langs de Zijderoute. U reist in internationaal gezelschap naar fabelachtige, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. U maakt als het ware een ‘cruise over land’!

Onderstaand filmpje geeft een indruk van het interieur van de Golden Eagle.


De Compartimenten

Aan boord van de Golden Eagle kunt u kiezen uit 3 types privé-accommodatie: Silver Class, Gold Class en Imperial Suite. De Silver Class compartimenten (6 per rijtjuig) zijn iets kleiner dan de Gold Class compartimenten (5 per rijtuig) . De Imperial Suites hebben de oppervlakte van 2 Gold Class compartimenten.

Elk compartiment is voorzien van een moderne badkamer met douche, toilet, wastafel, toilet en vloerverwarming. In de Imperial Suite ontvangt u persoonlijke butlerservice. Voor het overige is de service aan boord van de trein voor iedereen gelijk. De trein beschikt voorts over 2 sfeervolle restaurant-rijtuigen waar maaltijden worden geserveerd die zijn bereid met verse lokale ingrediënten. Het ‘sociale hart’van de trein wordt gevormd door het gezellige barrijtuig waar u tijdens de reis op gezette tijden ook een interessante lezing of een les Russische taal. 

Aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express heeft u de keuze uit drie verschillende types compartimenten:
 

Silver Class

Oppervlakte - 5,5 m²
Lengte - 2 m / Breedte - 2,70 m
Breedte benedenbed - 120 cm
Breedte bovenbed - 85 cm
Bedlengte 1,90 m
Aantal coupés per rijtuig - 6

De compartimenten van de Silver Class zijn kleiner dan die in de Gold Class, maar hebben wel een eigen badkamer met een kleinere doucheruimte en garderobekast. Alle compartimenten beschikken over dezelfde faciliteiten als die in de Gold Class.
Compartiment in dagopstelling                                                  

Compartiment in nachtopstelling

 

Gold Class

Oppervlakte - 7 m²
Lengte - 2 m / Breedte - 3,60 m
Breedte benedenbed - 135 cm
Breedte bovenbed - 85 cm
Bedlengte 1,90 m
Aantal coupés per rijtuig - 5

Een Gold Class-compartiment biedt ruimte aan maximaal 2 personen. De zitbank klapt uit tot een 2-persoonsbed en een 1-persoons bovenbed. Het compartiment bevat voorts een fauteuil, kast, tafeltje bij het raam, tv met dvd- en videospeler en een eigen douche/toiletruimte. Er is voldoende ruimte voor bagage. Reizigers beschikken over badjas, slippers en handdoeken en er is een individueel regelbare airco die ook werkt als de trein stilstaat.

Compartiment in dagopstelling                                                

   Compartiment in nachtopstelling


 

Imperial Suite

Oppervlakte - 11,1 m²
Lengte - 2 m / Breedte - 5,55 m
Breedte bed - 150 cm
Bedlengte 1,90 m
Aantal coupés per trein - 1 (in 1 rijtuig met 3 Gold Class cabins)

Een nieuwe klasse aan boord van de Golden Eagle. De Imperial Suites zijn bijzonder ruim en beschikken naast een tweepersoonsbed ook over een apart zitje. Bovendien zijn er voor u diverse extra's waaronder in de meeste plaatsen de mogeljikheid voor excursies met privé auto en chauffeur. Naast deze extra's beschikt u ook dezelfde faciliteiten als de Gold Class cabins. 

   Compartiment in dagopstelling   Compartiment in nachtopstellingImpressie interieur                                                                         Impressie interieur

 

Eten & drinken aan boord

Per dag worden 3 maaltijden geserveerd in de in Russische stijl gedecoreerde restauratierijtuigen: ontbijt, lunch en diner. Er is geen plaatsreservering. U bent vrij om zelf te kiezen in welk restauratierijtuig u de maaltijd wilt gebruiken. De restauratierijtuigen hebben tafels voor 4 personen. De maaltijden zijn zeer verzorgd en smakelijk, een mix van de Russische en westerse keuken. Wijn en bier aan tafel zijn gratis. In een enkel geval wordt tijdens een excursie een maaltijd buiten de trein gebruikt.

In het barrijtuig kunt u naast de bar in gemakkelijke stoelen heerlijk ontspannen. Er is een piano en een kleine collectie (reis)boeken en tijdschriften. De bar is in principe de gehele dag geopend en ’s avonds tot het vertrek van de laatste gast. In het barrijtuig worden op gezette tijden lezingen gegeven.


Passagiers kunnen gebruik maken van de laundry-service. Op verzoek worden haardrogers verstrekt. Er is gedurende de hele reis een dokter aan boord. De voertaal tijdens de treinreis is Engels. Als munteenheid wordt de US-dollar gehanteerd.                        Alle reizen met deze trein

Arctic Explorer, op zoek naar het Noorderlicht!

St. Petersburg – Kirkenes (Noorwegen) – Moermansk – Petrozavodsk – Sizdal - Moscow

Een spectaculaire 12-daagse reis naar het Noorderlicht aan boord van de exclusieve Golden Eagle Trans-Siberian Express. Uw reis begint in St. Petersburg. Uw ‘Arctisch’ avontuur begint zodra u aan boord stapt van de Golden Eagle. In het Noorse mijnstadje Kirkenes gaat u op zoek naar de Aurora Borealis, het magische Noorderlicht. Ook krijgt u de gelegenheid om een tocht te maken per hondenslee over de toendra’s en de bevroren fjorden.

» Arctic Exprorer

Heart of Persia - treinreis door Iran

Per Privé-trein door Iran

Een reis door het oude Perzië die u op plaatsen brengt die tientallen jaren van de toeristische kaart waren verdwenen. Een reis per luxe privétrein van Golden Eagle Luxury Trains naar buitengewoon bezienswaardige plekken die maar zeer zelden door westerlingen zijn bezocht. En dát maakt deze reis des te specialer.

» Heart of Persia

Persia and the Silk Road: Treinreis tussen Moskou en Teheran

Treinreis in het spoor van Alexander de Grote

Reis mee naar Iran, bakermat van de westerse beschaving, aan boord van de Golden Eagle trein, het ‘vlaggenschip’ van Golden Eagle Luxury Trains. U bezoekt eeuwenoude Zijderoute-steden als Khiva, Merv, Samarkand en Bukhara. In Iran bezoekt u enkele van de oudste steden ter wereld, zoals de pelgrimsstad Mashhad en de karavaanstad Isfahan met zijn prachtige moskeeën en paleizen. En natuurlijk gaat u naar de ruďnestad Persepolis, dat hoofdstad was van het enorme Perzische Rijk.

» Persia and the Silk Road

Zijderoute

Moskou - Beijing

De legendarische Zijderoute spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. Stap in de voetstappen van Marco Polo en leg zelf de ruim 11.225 km lange reis af die u voert langs karavaansteden, woestijnen en oases. De 21-daagse reis voert u van Moskou via Kazachstan, Uzbekistan, Turkmenistan en China naar eindbestemming Beijing. De reis kan ook in omgekeerde volgorde gemaakt worden.
Deze reis mag met recht een 'once in a lifetime' wereldreis genoemd worden. U legt de eeuwenoude Zijderoute af per comfortabele prive-trein van Moskou naar Beijing; in China is dit de Urumqi Pritave Train en in Rusland reist u aan boord van de comfortabele Golden Eagle Trans-Siberian Express. De Zijderoute is een van de langste routes ter wereld die over land af te leggen is. Een reis vol hoogtepunten en onvergetelijke ervaringen!

» Zijderoute

Golden Eagle Trans-Siberian Express

Moskou - Vladivostok

De Trans-Siberie Express is de droom van elke treinliefhebber van bijzondere treinreizen en tevens s werelds langste aaneengesloten treintraject. U doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. De beroemdste route ter wereld is 9000 kilometer lang, verbindt Moskou met Vladivostok aan de Japanse Zee en doorkruist daarbij Europees- en Aziatisch-Rusland.
De reizen worden allemaal afgelegd door de bijzonder comfortabele en nieuwe Golden Eagle Trans-Siberian Express; de enige trein op het Russische spoor waarbij de meeste compartimenten beschikken over prive douche en toilet.

» Trans-Siberie Express Moskou - Vladivostok

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival

Moskou - Ulaan Baatar

Het belangrijkste evenement in Mongolie is het Nadaam Festival, een levendig feest dat jaarlijks wordt georganiseerd. Ieder jaar van 11 t/m 13 juli komt uit alle delen van het land de bevolking in hun meest kleurrijke kleding naar de hoofdstad Ulaan Baatar om deel tenemen aan dit feest. Hetzij als toeschouwer bij de kleurrijke parades, hetzij als deelnemer aan de traditionele wedstrijden zoals worstelen, boogschieten en de paardenraces. Dit is voor u de gelegenheid om kennis te maken met een van de meest spectaculaire aspecten van de Mongoolse cultuur. Het festival, gecombineerd met een adembenemende treinreis, maakt dat u een onvergetelijke ervaring rijker naar huis zult keren.

» Nadaam Festival: Mouskou - Ulaan Baatar

Kaspische Ontdekkingen

Yerevan - Tblisi - Telavi - Gori - Uplistsikhe Grottenstad - Mtskheta - Baku - Turkmenbashi - Ashgabat - Khiva - Bukhara - Samarkand - Tashkent - Almaty

Deze reis brengt u langs unieke plaatsen op de route van Yerevan in Armenie naar Almaty in Kazachstan. De reis voert door Armenie, Georgie, Azerbeidzjan, Turkmenistan, Kazachstan en Oezbekistan. Ervaar deze unieke bestemming!

» Kaspische Ontdekkingen

Trans-Siberie Express in de Winter

15 dagen- Moskou- Vladivostok

Onze reizen langs de Trans-Siberische route in de winter zijn een uitzonderlijke en unieke ervaring. Reis mee met 's werelds grootste treinroute, de Trans-Siberische spoorlijn. Deze beroemde spoorlijn loopt als een stalen lint door het landschap van Moskou naar Vladivostok via de Oeral, over de prachtige Russische steppe en langs de oever van ' s werelds grootste zoetwatermeer, het Baikal-meer. Een afstand van 11.000 kilometer en 8 tijdzones.
Een treinreis met vele hoogtepunten, zoals bezoeken aan de steden Jekaterinburg, Irkutsk, Vladimir en Suzdal. Natuurlijk wordt er ook gestopt bij het prachtig bevroren Baikalmeer, dat u per hovercraft gaat verkennen. Hier krijgt u de gelegenheid om te ijsvissen of maakt u een tocht per hondenslee of sneeuwscooter.
Koud zult u het niet krijgen. In de trein is het heerlijk warm en voor de excursies buiten de trein krijgt u speciale mutsen, handschoenen en traditionele laarzen.

» Winter Wonderland