CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Golden Pass


Een gouden deel van Zwitserland ontdekt u met de Golden Pas-lijn: van Montreux aan het Meer van Genève naar Luzern in Centraal-Zwitserland of andersom.

Met de Golden Pass-lijn maakt u een reis door een schitterend deel van Zwitserland: van Montreux aan het Meer van Genève naar Luzern in Centraal-Zwitserland of vice versa.
 

Diversiteit in landschappen

De landschappen die u onderweg passeert zijn zeer verschillend. Na een laatste blik op het Meer van Genève ontdekt u een gebied met groene weiden vol grazende koeien en karakteristieke chalets, het Saanenland. Op de achtergrond hoge bergen waar ’s winters volop wordt geskied. Gstaad is hier een van de belangrijkste wintersportplaatsen. In Zweisimmen moet u overstappen.

Vervolgens gaat de reis langs enkele meren: de Thunersee en na een stop in Interlaken, waar u in de verte de besneeuwde top van de Jungfrau ontdekt, de idyllische Brienzersee. Bij Brienz passeert u de mooie Giessbach-watervallen. Dan volgt Meiringen in het gebied Oberhasli in de Berner Alpen, van ouds bekend als vakantieoord, maar ook vanwege Sherlock Holmes, die hier een avontuur beleefde en er ook aan zijn einde kwam.

De trein klimt nu naar de Brünigpas midden in een adembenemend berglandschap en rijdt vervolgens opnieuw langs enkele meren: de Lungern-, de Samer- en de Alpnachersee. Na een korte tunnel doemt het grote Vierwoudenstedenmeer op en aan het uiteinde daarvan het eindpunt van uw reis: Luzern. Deze gezellige stad nodigt uit voor een ontspannen wandeling in het oude centrum, maar u kunt ook een interessante boottocht op het meer maken.Alle reizen met deze trein

Het Beste van Zwitserland

Luzern - Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt - Matterhorn Glacier Paradijs - Montreux - GoldenPassLijn - Interlaken - Jungfraujoch - Zurich

Beleef alle hoogtepunten van Zwitserland in deze unieke reis. Alle beroemde treinen zitten verwerkt in dit 11-daagse arrangement. Zo reist u via de Gotthard Base Tunnel, met de Glacier Express, de Bernina Express en over de GoldenPassLine.

» Beste van Zwitserland

Op reis met de Golden Pass

Luzern - Interlaken - Montreux

6-daagse reis door Zwitserland met onder meer de Golden Pass Classic. De rijtuigen hebben een nostalgische uitstraling maar moderne uitrusting. Een reis met de droomtrein Golden Pass Classic is een avontuur dat u zich nog lang zult herinneren.

» Op reis met de Golden Pass

Zwitserse Meren

Montreux - Interlaken - Luzern - Locarno

Maak kennis met het Mondaine Montreux, het gezellige Interlaken en Luzern en het Mediterrane Locarno. 4 totaal verschillende streken met elk een eigen uitstraling, maar allemaal met de prachtige meren binnen handbereik. Reis mee aan boord van de bijzondere treinen en leer alle facetten van dit prachtige land kennen!

» Zwitserse Meren