CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Grand North Western Tour - Belmond Royal Scotsman

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » De meest exclusieve trein ter wereld
» Maximaal 36 gasten aan boord
» De treinreis is inclusief alle maaltijden
   en drankjes aan boord
REISPROGRAMMA 8 dagen LAND(EN)Schotland
Dag 1
Edinburgh - Spean Bridge
Belmond Royal Scotsman vertrekt in het begin van de middag vanuit Edinburgh. Vanuit Edinburgh gaat de reis in westelijke richting naar Glasgow. ’s Middags passeert u Gar Loch, Loch Long en Loch Lomond en de watervallen van Glen Falloch. Onderweg naar het noorden hebt u een schitterend uitzicht op het Rannoch Moor. Spean Bridge is het eindpunt voor deze dag. Na het formele diner is er entertainment in het barrijtuig.
Dag 2
Keith - Bridge of Orchy
De reis wordt vervolgd via Fort William met uitzicht op Ben Nevis, Groot-Brittanniës hoogste berg. Via Loch Eil en Glenfinnan bereikt u Arisaig waar u een wandeling maakt langs de mooie Morar Sands met fraai uitzicht over de Sound of Sleat op het eiland Skyue. Tijdens de lunch rijdt de trein terug via Fort William en Spean Bridge naar Bridge of Orchy. Na de lunch neemt de highlander u mee naar Glenfinnan Monument en vertelt u over de geschiedenis van het gebied waarna thee wordt geserveeerd in de Inverlochy Castle. Energieke gasten kunnen ook kiezen voor een wandeling naar de mooie Steall Waterval. Terugkeer naar de trein voor een informeel diner en entertainment in het barrijtuig.
Dag 3
Wemyss Bay
Vertrek richting Glasgow en Gourock. In Wemyss Bay steekt u per veerboot over naar het eiland Bute waar het schitterende landhuis Mount Stuart met zijn kostbare kunst- en portrettengalerij wordt bezocht. Ook kunt u rondkijken in de fraaie tuinen. Terug op het vasteland wacht u een formeel diner en overnachting in Wemyss Bay.
Dag 4
Wemyss Bay - Edinburgh - Keith
Na het ontbijt vertrek uit Wemyss Bay. In de loop van de ochtend aankomst in Edinburgh waar het eerste deel van uw reis eindigt. U heeft gelegenheid om de stad te ontdekken. De trein reist richting richting het noorden en passeert de prachtige brug ‘Forth Railway Brigde’, die ook wel wordt gezien als het achtste wereldwonder. Genietend van uw ‘afternoon tea’ vervolgt de Belmond Royal Scotsman haar weg door Fife en over de Tay Bridge. En na de stadjes Arbroath, Montrose en Aberdeen gepaseerd te zijn, arriveert u in het marktplaatje Keith. 's Avonds geniet u van een informeel diner. Overnachting aan boord.
Dag 5
Keith - Kyle of Lochalsh
Terwijl de Belmond Royal Scotsman het plaatsje Keith uitrijdt, geniet u van een heerlijk ontbijt. Het volgende landmarkt van deze reis Inverness, hoofdstad van de Highlands. In Muir of Ord gaat u van boord voor een bezoek aan de Glen Ord whisky distilleerderij. Er wacht u een privé-rondleiding en natuurlijk gelegenheid om de whisky's te proeven. Terug aan boord wordt de lunch geserveerd terwijl u  richting Kyle of Lochalsh rijdt over onbetwist één van Engelands mooiste route. Onderweg passeert u Loch Luichard en de Torridon Mountains. De trein klimt dan naar de top van de berg Luib en het Achnashellach Forest, daalst af naar Strathcarron en volgt de oevers van het prachtige Loch Carron. In Plockton heeft u tijd om het plaatsje te verkennen; maak een mooie boottocht om de wilde zeehonden te spotten, drink een whisky in het Plockton Hotel of dwaal door de straten van dit charmante stadje. De trein blijft 's nachts in Kyle of Lochalsh van waaruit u een prachtig uit zicht heeft over Loch Alsh naar het Isle of Skye. Formeel diner aan boord.
Dag 6
Kyle of Lochalsh - Boat of Garden
Na het ontbijt Kunt u kiezen om het Eilean Donan Castle te bezoeken voordat de trein richting Inverness rijdt. U vervolgt de reis verder zuidwaarts naar Carrbridge waar u van boord gaat voor een bezoek aan het romantische Ballindalloch Castle en haar mooie tuinen. Eindpunt van vandaag is Boat of Garten. Na het formele diner is er entertainment in het barrijtuig.
Dag 7
Boat of Garden - Perth
De dag begint met een excursie naar Rothiemurchus Estate waar u diverse activiteiten kunt ondernemen zoals kleiduifschieten, een wandeling onder leiding van een gids door het prachtige landschap of heerlijk ontspannen bij het haardvuur. U gaat terug aan boord van de trein in Kingussie. Tijdens de lunch reist u verder door Blair Atholl en Pitlochry naar Dunkeld vanwaar een bezoek aan Glamis Castle op het programma staat. Terug in Perth, het eindpunt voor vandaag, volgt een informeel diner aan boord.
Dag 8
Perth - Edinburgh

 Na het ontbijt vertrek uit Perth. In de loop van de ochtend aankomst in Edinburg waar uw reis eindigt.

Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Prijzen 2017 2-pers.
comp.
Grand North Western Tour v.a. € 9.695
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten

  
Vertrekmaand Data 2017
April 17 - 18
Mei 1 - 5 - 8 - 15
Juni 9 - 12
Juli 17
Augustus 18 - 21 - 25 - 28
September 15
 

Vanaf prijzen 2017
Grand North Western Tour vanaf € 9.695
Toeslag 2-pers.comp. voor alleengebruik vanaf € 5.820
  • Prijzen zijn per persoon bij verblijf in een 1- of 2-persoons compartiment
  • De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de koers op het moment van boeken en van de beschikbaarheid aan boord.
  • Alle maaltijden, wijnen, alle andere (alcoholische) drankjes en beschreven excursies tijdens de reizen met de Belmond Royal Scotsman zijn bij de prijs inbegrepen.

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:
 
Betaling
  • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan. 
  • het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan.
Annuleringskosten:
 
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
  • bij annulering t/m 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
  • bij annulering vanaf 55 dagen t/m 21 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
  • bij annulering op 20 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

Aansluitende vluchten per KLM

KLM vliegt dagelijks meerdere keren tussen Amsterdam en Edinburgh waarvan enkele perfect aansluiten op de vertrek- en aankomsttijden van de Belmond Royal Scotsman. Wij zullen de vluchten van uw keuze graag reserveren. Desgewenst reserveren wij ook privé-transfers in Edinburgh tussen luchthaven en station.

Overzicht treinen
Online brochure
Klik op onderstaand logo voor een overzicht van de digitale brochures van Belmond. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de trein en de verlengings-arrangementen.  
Online borchure- Belmond treinreizen