CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Grand West Highland Tour - Belmond Royal Scotsman

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
Orient express
HIGHLIGHTS » De meest exclusieve trein ter wereld
» Maximaal 36 gasten aan boord
» De treinreis is inclusief alle maaltijden
   en drankjes aan boord.
REISPROGRAMMA 6 dagen LAND(EN)Schotland
Dag 1
Edinburgh - Spean Bridge
Vanuit Edinburgh gaat de reis in westelijke richting naar Glasgow. ’s Middags passeert u Gar Loch, Loch Long en Loch Lomond en de watervallen van Glen Falloch. Onderweg naar het noorden hebt u een schitterend uitzicht op het Rannoch Moor. Spean Bridge is het eindpunt voor deze dag. Na het formele diner is er entertainment in het barrijtuig.
Dag 2
Spean Bridge - Mallaig

De reis wordt vervolgd via Fort William met uitzicht op Ben Nevis, Groot-Brittanniës hoogste berg. Via Loch Eil en Glenfinnan bereikt u Arisaig waar u een wandeling maakt langs de mooie Morar Sands met fraai uitzicht over de Sound of Sleat op het eiland Skye. Tijdens de lunch rijdt de trein terug via Fort William en Spean Bridge naar Bridge of Orchy. Na de lunch neemt de highlander u mee naar Glenfinnan Monument en vertelt u over de geschiedenis van het gebied waarna thee wordt geserveeerd in de Factors Inn. Energieke gasten kunnen ook kiezen voor een wandeling naar de mooie Steall Waterval. Terugkeer naar de trein voor een informeel diner en entertainment in het barrijtuig.

Dag 3
Wemyss Bay
Vertrek richting Glasgow en Gourock. In Wemyss Bay steekt u per veerboot over naar het eiland Bute waar het schitterende landhuis Mount Stuart met zijn kostbare kunst- en portrettengalerij wordt bezocht. Ook kunt u rondkijken in de fraaie tuinen. Terug op het vasteland wacht u een formeel diner en overnachting in Wemyss Bay.
Dag 4
Wemyss Bay - Edinburgh - Boat of Garten
Na het ontbijt vertrek uit Wemyss Bay. In de loop van de ochtend aankomst in Edinburgh. Het eerste deel van de tour eindigt hier. U heeft gelegenheid om Edinburgh te ontdekken, die ook wel het ‘Athene van het Noorden’ genoemd wordt. Vroeg in de middag vertrekt de Belmond Royal Scotsman uit Edinburgh. Het eerste deel van de rit gaat naar het Noorden door het voormalig Koningrijk van Fife. Vervolgens rijdt de trein noordwaarts door de schitterende landschappen van de Highlands. 's Avonds wordt een uitgebreid, informeel diner geserveerd, gevolgd door muzikaal entertainment in het barrijtuig.
Dag 5
Boat of Garten - Dundee
Bezoek aan Rothiemurchus Estate, een historisch landgoed, waar u wordt rondgeleid door een natuurgids. Ook is er gelegenheid voor kleiduif schieten of vissen. Terugkeer naar de trein in Aviemore. In Carrbridge verlaat u de trein voor een bezoek aan Culloden Battlefield, de plaats waar de laatste grote veldslag op Britse grond plaatsvond op 16 april 1746. Luister naar de Highlander, die u een duidelijk beeld schept van hoe deze strijd het leven in de Highlands voor altijd veranderde. Terug aan boord voor de reis naar Keith. De spoorlijn loopt hier langs de kust, zodat u kunt genieten van spectaculaire panorama’s tussen Aberdeenshire en Angus. Formeel diner aan boord op weg naar Dundee.
Dag 6
Dundee - Edinburgh
Na het ontbijt vertrek vanuit Dundee. In de loop van de ochtend aankomst in Edinburgh.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Prijzen 2017 2-pers.
comp.
Grand West Highland Tour v.a. € 7.280
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
  
Vertrekmaand Data 2017
Mei 19
Juni 16
Juli 21
September 13
 

Vanaf prijzen 2017
Grand West Highland Tour vanaf € 7.280
Toeslag 2-pers.comp. voor alleengebruik vanaf € 4.370
  • Prijzen zijn per persoon bij verblijf in een 1- of 2-persoons compartiment
  • De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de koers op moment van boeken en de beschikbaarheid aan boord.
  • Alle maaltijden, wijnen, alle andere (alcoholische) drankjes en beschreven excursies tijdens de reizen met de Belmond Royal Scotsman zijn bij de prijs inbegrepen.

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:
 
Betaling
  • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan. 
  • het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan.
Annuleringskosten:
 
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
  • bij annulering t/m 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
  • bij annulering vanaf 55 dagen t/m 21 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
  • bij annulering op 20 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

Aansluitende vluchten per KLM

KLM vliegt dagelijks meerdere keren tussen Amsterdam en Edinburgh waarvan enkele perfect aansluiten op de vertrek- en aankomsttijden van de Belmond Royal Scotsman. Wij zullen de vluchten van uw keuze graag reserveren. Desgewenst reserveren wij ook privé-transfers in Edinburgh tussen luchthaven en station.

Overzicht treinen
Online brochure
Klik op onderstaand logo voor een overzicht van de digitale brochures van Belmond. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de trein en de verlengings-arrangementen.  
Online borchure- Belmond treinreizen