CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Great Rail Journeys: Georganiseerde rondreizen in internationaal gezelschap

'Great' in Great Rail Journeys:
Rondreizen in meer dan 40 landen!

Great Rail Journeys: Australie en The Ghan

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een fantastische reis over het spoor langs vele bezienswaardigheden van Australië, zoals Katherine National Park en Alice Springs.. Een prachtige treinreis met de legendarische Ghan van Alice Springs naar Adelaide is één van de hoogtepunten. Vrije tijd om de steden om Melbourne & Sydney te verkennen maken deze vakantie compleet.
22 dagen   |   Vanaf € 7.195,- p.p.

Great Rail Journeys: Avonturen in Nieuw-Zeeland

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Adembenemende uitzichten en spectaculaire landschappen ontvouwen zich voor u tijdens deze reis door het land van onze ‘tegenvoeters’. Ontdek de stomende geisers, ontzagwekkende gletsjers, bodemloze fjorden en groene wouden op het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw Zeeland. U maakt trips met historische treinen en met de beroemde TranzAlpine. Ook een cruise op Lake Wakatipu staat op het programma.
22 dagen   |   Vanaf € 4.650,- p.p.

Great Rail Journeys: Canada en The Rocky Mountaineer

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De overweldigende natuur van de Canadese Rocky Mountains vormt het voornaamste decor voor deze prachtige reis. Maar ook de wereldsteden Toronto en Vancouver maken deel uit van het programma. Voor de verbinding tussen die twee steden rijden zeer comfortabele treinen over immense vlaktes, langs imposante gletsjers en turquoise meren, van het oosten van Canada tot aan de Grote Oceaan in het westen.
18 dagen   |   Vanaf € 4.500,- p.p.

Great Rail Journeys: Herfstkleuren in New England

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Spectaculaire herfstkleuren tegen de achtergrond van fraaie bergen bieden een waar avontuur aan de Amerikaanse oostkust. Verblijf is in Cape Cod, Boston en de White Mountains. Tussendoor is het genieten van panoramische uitzichten vanuit de mooiste treinen. Een herfstbelevenis die u het beste van New England laat zien.
10 dagen   |   Vanaf € 1.930,- p.p.

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De caleidoscopische bezienswaardigheden van dit kleurrijke land zijn adembenemend. Deze Indiase treinrondreis neemt ons mee langs indrukwekkende forten, tempels, prachtige paleizen en sierlijke tuinen tijdens bezoeken aan o.a. Delhi, de roze stad Jaipur en Agra met zijn wit marmeren icoon de Taj Mahal.
14 dagen   |   Vanaf € 2.205,- p.p.

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een boeiende reis naar een land met een duizenden jaren oude geschiedenis en een cultuur die u telkens opnieuw zal verbazen. U bezoekt Rajastan, de meest kleurrijke deelstaat van het land. Op het programma staan boeiende steden, sprookjesachtige paleizen en forten. Natuurlijk bezoekt u de wereldberoemde Taj Mahal en krijgt u de kans om tijgers in het wild te zien. De reis eindigt met een exclusieve overnachting in een 200 jaar oud paleis
12 dagen   |   Vanaf € 1.690,- p.p.

Great Rail Journeys: Kerala en het Exotische Zuid-India

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Ontdek de Tamil Nadu Regio aan boord van de Golden Chariot Hotel trein. Tijdens deze onvergetelijke reis door Zuid-India, bezoeken we de steden, tempels en theeplantages van de Tamil Nadu regio. In Kerala verkennen we de fascinerende stad Cochin, ontspannen we op de stranden van Kerala en maken een boottocht over de adembenemende backwaters van Vambanad Lake.
16 dagen   |   Vanaf € 2.850,- p.p.

Great Rail Journeys: Las Vegas & Golden West

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De spectaculaire natuur van Yosemite National Park en de Grand Canyon vormen in deze reis een groot contrast met de gitter and glamour van Las Vegas. En dat gecombineerd met charmante stadjes, de magie van Hollywood en een treinreis door het fraaie landscap van Califormië zorgen voor een overgetelijke ervaring!
16 dagen   |   Vanaf € 2.810,- p.p.

Great Rail Journeys: Machu Picchu en de Andes

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De verloren stad van de Inca’s, Machu Picchu, en de schatten van Peru worden tijdens de reis onthuld. Het programma speelt zich voor een groot deel af hoog in het Andesgebergte, met schilderachtige treinreizen en uiteraard eersteklas hotels. Een onvergetelijke ervaring met iedere dag letterlijk en figuurlijk hoogtepunten waaronder Machu Picchu, Arequipa, het Titicaca-meer en Cusco.
14 dagen   |   Vanaf € 3.735,- p.p.

Great Rail Journeys: Per trein door Yorkshire en Northumberland

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een prachtige 8-daagse reis waarbij we kennis maken met de geschiedenis en de ruige, natuurlijke schoonheid van Yorkshire en Northumbria. Treed in de voetstappen van de Romeinen, bezoek historisch York, het Romeinse fort van Chester, het kasteel Bamburgh en het heilige eiland Lindisfarne. Natuurlijk onbreekt een bezoek aan Alnwick Castle, beter bekend als Zweinstein uit de Harry Potter films, niet in het programma.
8 dagen   |   Vanaf € 1.065,- p.p.

Great Rail Journeys: Poolcirkel Express

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De majestueuze bergen en diepe fjorden van Noorwegen worden gecombineerd met rustige landschappen in Zweden tijdens deze reis waarin de allermooiste treintrajecten van Scandinavië zijn opgenomen. U bezoekt niet alleen ongerepte gebieden tot ver boven de poolcirkel maar ook fascinerende steden als Oslo en Stockholm.
15 dagen   |   Vanaf € 3.550,- p.p.

Great Rail Journeys: Portugal & de Douro

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Per trein en schip door de vallei van de Douro
Tijdens deze 15-daagse reis genieten we van een prachtige cruise over de Douro, die zich een weg baant vanuit Noord Spanje via glooiende landschappen met vele wijngaarden en pittoresk gelegen dorpjes richting de historische stad Porto. We bezoeken tevens indrukwekkende steden als Salamanca, San Sebastiaan en het bruisende Lissabon met zijn Moorse invloeden en charmante straatjes.
15 dagen   |   Vanaf € 3.050,- p.p.

Great Rail Journeys: Spoorwegen & kastelen van Wales

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Middeleeuwse kastelen en prachtige bergbanen vormen een belangrijk onderdeel van uw ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes van Noord-Wales. Uw hotel bevindt zich in de plaats Llandudno, een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Ffestiniog en de Welsh Highland Railways en het ontdekken van de kastelen van Caernarfon en Conwy.
6 dagen   |   Vanaf € 750,- p.p.

Great Rail Journeys: USA Coast to Coast

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Treedt in de voetsporen van Amerikaanse pioniers en maak een treinreis door zeer afwisselende landschappen tussen Atlantische en Stille Oceaan. De reis voert langs het Vrijheidsbeeld, het Witte Huis, het ‘Wilde Westen’, de Rocky Mountains, de Grand Canyon, Hollywood, de Golden Gate Bridge in San Francisco en Alcatraz. Een onvergetelijke ervaring!
21 dagen   |   Vanaf € 4.190,- p.p.

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een reis die u naar de bruisende metropolen Saigon, Hanoi en Phnom Penh brengt maar ook naar de spectaculaire natuur van Halong Bay, de levendige Mekong-rivier en het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat. U ziet vele contrasten tijdens deze verkenning van Vietnam en Cambodja, twee fascinerende landen waarvan de geschiedenis sterk met elkaar verweven is.
18 dagen   |   Vanaf € 2.600,- p.p.

Great Rail Journeys: Zuid-Afrika Avontuur

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Deze ontdekkingstocht door Zuid-Afrika brengt u naar vier verschillende wildparken en eindigt met een hotelverblijf in het kosmopolitische Kaapstad. U reist door dit boeiende land op de meest luxe manier die mogelijk is: aan boord van de ‘Pride of Africa’ trein van Rovos Rail. Na elke excursie of safari keert u terug in de vertrouwde en luxe omgeving van uw 5-sterren “hotel op wielen”.
16 dagen   |   vanaf € 8.550,- p.p.