CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Het Team

Jarenlange reis- en werkervaring heeft ervoor gezorgd dat we niet alleen alle treinreizen en –routes kennen, maar ook wegwijs zijn geraakt op de mooiste plekjes ter wereld. De basis voor dit alles is onze gedeelde passie voor reizen in het algemeen en treinreizen in het bijzonder.

Graag stellen wij ons aan u voor.

Jos Beltman - Directeur

Is verslingerd aan het reisvak en heeft nu al ruim 25 jaar zijn hart verpand aan INCENTO. Jos heeft vele reizen gemaakt op alle continenten. Van Japan tot Nieuw-Zeeland, van Argentinië tot Alaska en van IJsland tot Zuid-Afrika. Reisde rond op allerlei manieren, per auto, bus, camper en per schip maar hij heeft een bijzondere passie voor treinreizen. In de loop der jaren heeft hij alle treinreizen die INCENTO in haar ‘pakket’ heeft zelf meegemaakt. Recentelijk treinde hij langs de Zijderoute naar Peking en ging over de hoogste spoorlijn ter wereld naar Lhasa in Tibet. Ook maakte hij een treinreis dwars door India van Bombay naar Calcutta.
  

Anita Röhrig - Marketing & Sales Manager

Nadat Anita eerst bij INCENTO op de Groups & Incentives afdeling heeft gewerkt, heeft ze sinds november 2011 de taak van Marketing & Sales Manager op zich genomen. Anita is begonnen met het organiseren van zakenreizen en raakte uiteindelijk steeds meer betrokken bij het organiseren van groepsreizen en incentives. Ze heeft ondermeer gewerkt bij Neckermann zakenreizen, Allure Travel, ATP en Frantour afdeling Groups & Incentives. Reizen is haar passie. Vooral lekker met de rugzak er op uit. Tropische oorden bezoeken als India, Tibet, Indonesië, Maleisië Singapore, Curaçao, Bonaire en Brazilië en genieten van andere culturen en eetgewoontes. 
   

Marjolein Groot - Sales & Reservations

In al de jaren dat Marjolein bij INCENTO werkzaam is, heeft ze met bijna alle treinreizen kennisgemaakt. Door deze prive- en studiereizen kan ze uit eigen ervaring de informatie verstrekken. Dit maakt niet alleen het werk veel leuker, maar is natuurlijk prettig en interessant voor iedereen die geinteresseerd is in één van onze treinreizen. Een aantal jaar geleden is Marjolein in Rusland geweest om kennis te maken met de Golden Eagle Trans-Siberian-Express. Deze luxe trein rijdt op de legendarische Trans-Siberian Express route. Onlangs is ze met Birgitta naar West-Canada geweest om daar per VIA Rail en Rocky Mountaineer te reizen.

  

Birgitta van Kouwen - Sales & Reservations

Na jarenlang op een gerenommeerd reisbureau in het Gooi gewerkt te hebben is Birgitta per 1 januari 2009 overgestapt naar INCENTO om daar met veel plezier vele bijzondere treinreizen te verkopen. Zij zit al sinds 1985 in het reisvak en is zowel zakelijk als privé verslingerd aan reizen. In al die jaren heeft ze vele mooie reizen gemaakt. Zij houdt ervan om bij iedere reis iets nieuws te ontdekken en kennis te maken met de lokale cultuur. Inmiddels heeft ze al diverse treinreizen mogen maken, waaronder de Glacier Express en Bernina Express in Zwitserland, de Venice Simplon-Orient-Express van Venetië naar Parijs en een treinreis per VIA Rail en Rocky Mountaineer in Canada. Naast reizen tennist ze ook graag en is zij een grote fan van FC Utrecht. 
 

Joyce van Dijk - Project Manager Groups & Incentives

Begonnen als stagiaire en na een verblijf in Dublin in sep. 2005 teruggekeerd naar INCENTO waar ze zich heeft ontwikkeld tot creatieve kracht. Inmiddels heeft ze al vele steden in Europa bezocht. Ook intercontinentale plekken zijn niet vreemd: na Bali, Singapore, Curaçao, New York en Tunesië heeft ze in het voorjaar van 2011 Australië mogen ontdekken. Een prachtige bestemming, waar ze zeker nog eens naar teruggaat! Ook de treinreizen zijn niet onbekend: de Glacier Express en de Bernina Express in Zwitserland, de Venice Simplon-Orient-Express van Amsterdam naar Venetië, de British Pullman en The Royal Scotsman. Verder onderhoudt ze de websites van INCENTO en springt ze bij op de andere afdelingen.