CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Europa
 

Alle treinreizen in Ierland

Belmond Grand Hibernian - Taste of Ireland

Dublin - Belfast - Waterford - Dublin
Stap aan boord van de Belmond Grand Hibernian en geniet van uw elegante privé compartiment, de gezellig bar, overheerlijke maaltijden in de restaurantwagens en de lokale entertainment. Elke dag brengt een nieuw avontuur met inspirerende bestemmingen zoals Belfast, Waterford en Dublin.
3 dagen   |   Vanaf € 3.320,- p.p.

Belmond Grand Hibernian - Legends and Loughs

Dublin - Cork - Killarney - Galway - Westport - Dublin
Een prachtige rondreis door Ierland per privé-trein, Belmond Grand Hibernian. Uw reis begint en eindigt in de bezienswaardige stad Dublin. De trein zet koers richting het zuiden en vervolgens het noordwesten. Geniet van de luxe van de trein, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies zoals bezoeken aan de historische plaatsen Cork en Galway, de beroemde Jameson whiskey distilleerderij, Blarney en Ashford Castle.
5 dagen   |   Vanaf € 5.690,- p.p.

Belmond Grand Hibernian - Grand tour of Ireland

Dublin - Cork - Killarney - Galway - Westport - Dublin - Belfast - Waterford - Dublin
Deze reis is een combinatie van de reizen Taste of Ireland en Legends and Loughs. Stap aan boord van de Belmond Grand Hibernian en maak een echte ‘Cruise over Rails’ dwars door het pittoreske Ierland. Geniet van de luxe van de trein, de culinaire maaltijden van de chef-kok, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies. Zo bezoekt u o.a. de historische plaatsen Cork, Galway, Dublin, Belfast de beroemde Jameson whiskey distilleerderij, Blarney en Ashford Castle.
7 dagen   |   Vanaf € 8.110,- p.p.