CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Birma
  China
  India
  Iran
  Laos
  Tibet
  Terug naar: AziŽ
 

Alle treinreizen in India

Gems of India

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Deze reis neemt u mee naar de Taj Mahal in Agra, u maakt een jeep Safari door Ranthambore National Park en geniet van een demonstratiewedstrijd polo met olifanten. Vervolgens keert u terug naar Delhi
4 dagen   |   Vanaf $ 4197,- p.p.

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
De caleidoscopische bezienswaardigheden van dit kleurrijke land zijn adembenemend. Deze Indiase treinrondreis neemt ons mee langs indrukwekkende forten, tempels, prachtige paleizen en sierlijke tuinen tijdens bezoeken aan o.a. Delhi, de roze stad Jaipur en Agra met zijn wit marmeren icoon de Taj Mahal.
14 dagen   |   Vanaf Ä 2.205,- p.p.

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Een boeiende reis naar een land met een duizenden jaren oude geschiedenis en een cultuur die u telkens opnieuw zal verbazen. U bezoekt Rajastan, de meest kleurrijke deelstaat van het land. Op het programma staan boeiende steden, sprookjesachtige paleizen en forten. Natuurlijk bezoekt u de wereldberoemde Taj Mahal en krijgt u de kans om tijgers in het wild te zien. De reis eindigt met een exclusieve overnachting in een 200 jaar oud paleis
12 dagen   |   Vanaf Ä 1.690,- p.p.

Great Rail Journeys: Kerala en het Exotische Zuid-India

Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap
Ontdek de Tamil Nadu Regio aan boord van de Golden Chariot Hotel trein. Tijdens deze onvergetelijke reis door Zuid-India, bezoeken we de steden, tempels en theeplantages van de Tamil Nadu regio. In Kerala verkennen we de fascinerende stad Cochin, ontspannen we op de stranden van Kerala en maken een boottocht over de adembenemende backwaters van Vambanad Lake.
16 dagen   |   Vanaf Ä 2.850,- p.p.

Indian Splendour

Delhi - Mumbai
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Delhi en Mumbai (Bombay). Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.
8 dagen   |   Vanaf $ 6.518,- p.p.

The Heritage of India

Mumbai - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Mumbai (Bombay) en Delhi. Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.
8 dagen   |   Vanaf $ 7.456,- p.p.

The Indian Panorama

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Tijdens deze uitgebreide reis bezoekt u onder andere de roze stad Jaipur, de verlaten stad Fatehpur Sikri, de Taj Mahal in Agra en reist u naar de heilige stad Varanasi. Aan het eind keert u terug naar Delhi.
8 dagen   |   Vanaf $ 6.518,- p.p.

Treasures of India

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. U begint in het prachtige Delhi, u bezoekt de magnifieke Taj Mahal en gaat tijgers spotten in Ranthambore National Park. Via Jaipur reist u terug naar Delhi.
4 dagen   |   Vanaf $ 4.197,- p.p.