CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Indian Splendour

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Udaipur, Venetië van het Oosten
» Barbecue in Bikaner zandduinen
» Tijgers spotten ub Ranthambore N.P.
» De indrukwekkende Taj Mahal
REISPROGRAMMA8 dagen LAND(EN)India
 • Dagprogramma
 • Prijzen / data
 • Vluchten / hotels
 • Verlenging
India

DELHI – AGRA – RANTHAMBORE – JAIPUR – BIKANER – JODHPUR - UDAIPUR – BALASINOR - MUMBAI

Hoogtepunten:

 • Bezoek aan wereldberoemde Taj Mahal
 • Tijgers spotten in Ranthambore N.P.
 • Demonstratie polowedstrijd met olifanten
 • Diner in de zandduinen bij Bikaner
Dag 1
Delhi - Agra
Aan het eind van de middag gaat u in Delhi aan boord van de Maharaja's Express. U wordt op traditionele wijze verwelkomd. Na vertrek uit Delhi volgt het diner in de trein.
Dag 2
Agra (Taj Mahal)
U stapt vroeg uit in Agra voor een bezoek aan de magnifieke Taj Mahal bij zonsopgang. Dit wonder van architectuur werd gebouwd door Shah Jehan als mausoleum voor zijn echtgenote Mumtaz. Aansluitend ontbijt met champagne op een dakterras met uitzicht op de Taj Mahal. De rest van de ochtend is vrij aan boord van de trein of u kunt een optionele excursie maken naar Fatehpur Sikri of Itmad-ud-daulah. Na de lunch bezoekt u Agra Fort met zijn vele zalen, binnenhoven, paviljoens, tuinen en uitzicht op de Taj Mahal. Voor diner en overnachting keert u terug in de trein.
Dag 3
Ranthambore N.P. - Jaipur
Na aankomst in Sawai Madhopur gaat u per jeep op safari in het Ranthambore National Park, waar tijgers, hyena’s, luipaarden en vele vogelsoorten leven. Daarna lunch in de trein die zijn weg vervolgt naar de “Roze Stad” Jaipur. Na aankomst brengt u een bezoek aan het hooggelegen Amber Fort met zijn beroemde spiegelzaal. Tegen de avond staat een uniek gebeuren op het programma: een demonstratie polowedstrijd met olifanten gevolgd door een champagne diner. Na afloop keert u terug in de trein. Overnachting aan boord.
Dag 4
Bikaner
De trein doorkruist een indrukwekkend woestijngebied alvorens in Bikaner aan te komen. U hebt gelegenheid om uit te rusten in de trein of kunt kiezen voor bezoek aan het zandstenen Lalgarh Paleis en Museum of aan een kamelenfokkerij. Of u neemt deel aan een excursie naar de Karni Mata-tempel in Deshnok even buiten Bikaner, bekend om de ratten die hier als heilig worden beschouwd.

‘s Middags bezoekt u het imposante Junagarh-fort waarin alle kamers rijkelijk zijn versierd met muurschilderingen. Hierna volgt een nieuw hoogtepunt op deze reis: in wagens die door kamelen worden getrokken en onder begeleiding van muzikanten rijdt u naar de zandduinen. Hier wachten u cocktails en een heerlijke barbecue terwijl locale artiesten dansen en musiceren. Terugkeer naar de trein en overnachting aan boord.
Dag 5
Jodhpur
Tijdens het ontbijt doorkruist u de Thar-woestijn. Na aankomst in Jodhpur is de ochtend vrij. U kunt ook kiezen voor een excursie naar een wevers- en pottenbakkersdorp. Of u maakt een stadswandeling en bezoekt het Meherangarh-fort. Later op de dag gebruikt u het diner op een exclusieve locatie. Terugkeer naar de trein en overnachting aan boord
Dag 6
Udaipur
Aankomst in Udaipur, het “Venetië van het Oosten”. Udaipur is een van de meest romantische steden van India. Paleizen van wit marmer, schilderachtige parken, rimpelloze meren en groene heuvels vormen het decor. U bezoekt verschillende paleizen en monumenten en geniet van een uitgebreide lunch in de majestueuze Durbar Hall. Na de lunch keert u terug naar de trein voor een rustige middag aan boord of u maakt een wandeling over de kleurrijke oude markt of u brengt een bezoek aan de collectie antieke auto’s van de plaatselijke Royal Family. Diner en overnachting aan boord van de trein.
Dag 7
Balasinor
In Balasinor bezoekt u het Dinosaur Fossil Park, een van de grootste ter wereld, waar in 1980 naast beenderen meer dan 1000 fosiele eieren van dinosaurussen werden gevonden. Daarna volgt een dorpsbezoek dat wordt afgesloten met een lunch met de lokale Royal Family waarbij u kunt genieten van hun unieke gerechten
Dag 8
Mumbai (Bombay)
Tijdens het ontbijt rijdt de trein Mumbai binnen. Na aankomst neemt u afscheid van de Maharaja's Express.

THE INDIAN SPLENDOUR (8 dagen/7 nachten)

DELHI – AGRA – RANTHAMBORE – JAIPUR – BIKANER – JODHPUR - UDAIPUR – BALASINOR – MUMBAI

Vertrekdata (zaterdag)
30 september 2017
28 oktober 2017
25 november 2017
23 december 2017*

20 januari 2018
17 februari 2018
17 maart 2018


Prijzen per persoon Deluxe
Compartiment
Junior
Suite
Suite Presidential
Suite
2-persoonscompartiment $ 6.518 $ 10.311 $ 15.042 $ 25.833
Toeslag alleengebruik $ 4.916 $ 9.287 $ 15.042 $ 25.833
 
* Kerst-/nieuwjaarstoeslag: USD 545,- per persoon.

Prijzen zijn inclusief 9% tax.


Inbegrepen in de reissom: 

 • Accommodatie in een 2-persoons Compartiment (of Suite) met privé-badkamer
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis alsmede huiswijnen, bier, alcoholvrije drankjes, sappen, mineraalwater, koffie en/of thee
 • Butler service
 • Alle transfers en excursies volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen, inclusief entreegelden en permits voor fotocamera's 
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling op de stations
 • Lokale belastingen

Niet inbegrepen in de reissom: 
 • Fooien
 • Overige alcoholische drankjes (likeuren en premium brands)
 • Laudry-service
 • Vluchten van Amsterdam naar India en v.v.
 • Pre en post tours in Delhi, Mumbai of elders in India

   

REISVOORWAARDEN

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betalingen
• Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan;
• Uiterlijk 65 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringskosten
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• Bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: 25% van de reissom;
• Bij annulering op 90 dagen tot 60 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;

• Bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

 

 

VERZEKERINGEN

Wij attenderen op het belang van een goede reis- en annuleringsrisicoverzekering.

INCENTO kan desgewenst deze verzekeringen voor u afsluiten bij Allianz Global Assistance.

 


VLUCHTEN EN HOTELS

Wilt u de reis compleet met vluchten en hotels? Wij regelen graag voor u de vliegreis vanuit Amsterdam met hotelverblijf in Delhi en/of Mumbai. Klik op het tabje  'Vluchten en hotels' voor de details.

Ook stellen wij diverse andere arrangementen in India op maat voor u samen.

Vluchten en hotels

Aansluitend op de reis ‘Indian Splendour’ per Maharajas’ Express bieden wij een arrangement bestaande uit het hotelverblijf in Delhi en Mumbai.
  

Reisprogramma Delhi - Mumbai

Dag 1: Amsterdam - Delhi
Na aankomst in Delhi privé-transfer naar het 5-sterren Imperial Hotel waar u 2 nachten verblijft in een luxe ‘Heritage’-kamer.

Imperial Hotel Delhi
Het beroemde en luxe Imperial Hotel is gevestigd in een helderwit koloniaal pand aan de prestigieuze Queen's Way, vlakbij Connaught Place in het centrum van New Delhi. Het interieur van het hotel is een mengeling van Victoriaanse en art deco stijl. De hoge plafonds, kristallen kroonluchters, de fraaie marmeren vloeren en een indrukwekkende hoeveelheid 18e en 19e eeuwse kunst in de gangen van het hotel, herinneren aan het koloniale tijdperk en geven dit hotel een enorme flair. Bovendien maakt het zeer hoge service-niveau een verblijf in dit hotel onvergetelijk. De restaurants in dit hotel behoren tot de beste van de stad.


Dag 2: Delhi
Deze dag maakt u een stadstour door Delhi. ’s Ochtends bezoekt u het fraaie 17e eeuwse Rode Fort. Tegenover het Rode Fort ligt de Jama Masjid, de grootste moskee van India, opgetrokken uit rood zandsteen en wit marmer. Ook bezoekt u de Raj Ghat op de oevers van de Yamuna-rivier, de plaats waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd. ‘s Middags is New Delhi aan de beurt en rijdt u langs de India Gate en de parlementsgebouwen. U bezoekt Humayun’s Tomb en tenslotte de Qutub Minar, een indrukwekkende toren uit de 13e eeuw.
  
Dag 3 t/m 9: Maharaja's Express
Ontbijt in het hotel. Privé-transfer naar het station. Begin van uw reis per Maharaja's Express (zie dag 1 van het programma The Indian Splendour).

Dag 10: Mumbai
Aankomst per Maharaja's Express in Mumbai (zie programma The Indian Splendour). Privé-transfer van het station naar het 5-sterren Taj Mahal Palace Hotel. Hier beschikt u over een kamer met zeezicht tot aan uw vertrek ’s avonds laat naar de luchthaven. Gelegenheid voor optionele excursies. Privé-transfer naar de luchthaven van Mumbai voor devlucht naar Amsterdam.

Taj Mahal Palace & Towers Mumbai
Dit wereldberoemde hotel ligt aan het water tegenover de Gateway of India op 2 km van het centrum van Mumbai. Het hotel beschikt over een zwembad, diverse fitness-voorzieningen en een eersteklas spa. Er is keuze uit maar liefst 11 verschillende restaurants. Uw fraaie kamer ligt in het Tower-gedeelte van het hotel.

 

Reisgegevens


Prijzen per persoon: 10 januari t/m
19 december 2017
6 januari t/m
30 april 2018
Arrangement (o.b.v. 2 persoonskamer) Eur 990 Eur 990
Toeslag kamer alleengebruik Eur 650 Eur 650
 
Extra nacht Imperial Hotel – Delhi
2-persoonskamer
Toeslag kamer alleengebruik

Eur 295
Eur 235

Eur 295
Eur 235
Extra nacht Taj Mahal Palace – Mumbai
2-persoonskamer
Toeslag kamer alleengebruik

Eur 270
Eur 250

Eur 270
Eur 250
Reisperiode 20-12-2017 t/m 5-1-2018: op aanvraag
 
Inbegrepen in het arrangement: 
 • 2 nachten verblijf in een ‘Heritage’-kamer in het 5-sterren Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Dagkamer (Superior sea view – Tower Wing) in het 5-sterren Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai na afloop van de treinreis tot aan uw vertrek naar de luchthaven
 • Privé-transfers en excursies volgens programma per airconditioned minibus en Engels sprekende gidsen
 • Entreegelden volgens programma
 • Lokale belastingen

Niet inbegrepen in het arrangement:
 • Overige maaltijden
 • Visumkosten India

 
Aansluitende vluchten

Graag reserveren wij voor het voordeligste tarief uw vluchten met gerenommeerde maatschappijen als KLM, Emirates, Etihad en Qatar Airways.

Langer verblijf in India?
Wij stellen graag op maat diverse (verlengings)arrangementen in India op maat voor u samen.
Klik op het tabje 'Verlenging' voor een verblijf in “Ananda In the Himalayas”, één van de mooiste spa-resorts ter wereld.

ANANDA IN THE HIMALAYAS

Het luxueuze kuurhotel “Ananda In The Himalayas” ligt op 1000 meter hoogte in de uitlopers van het Himalaya gebergte dichtbij Rishikesh, de yogastad van India. Het is een voormalig Maharadjapaleis dat is omgebouwd tot een kuuroord van het allerhoogste niveau op één de mooiste plekken ter wereld! Het resort is meerdere keren verkozen als beste spa-resort ter wereld. U wordt hier bovendien bijna letterlijk betoverd door de schoonheid van de bergen. De kuurprogramma’s zijn veelzijdig en worden op ieders persoonlijke behoefte afgestemd. Of dat nu gaat om ontstressen, ontgiften, gewichtverlies of anti-veroudering, elk programma wordt volledig persoonlijk op u afgestemd. In Ananda In The Himalayas krijgt u tevens adviezen over een gezonde leefstijl, over voeding en lichaamsbeweging. Eén van de specialiteiten van Ananda is een Ayurveda kuur bestaande uit een intake gesprek en diverse behandelingen. Yoga en meditatie worden gratis aangeboden aan de gasten, net als tientallen andere activiteiten en faciliteiten waaronder spa-behandelingen, sauna, stoom- en jacuzzi baden.

 

 

Reisprogramma:

Dag 1: Mumbai – Dehradun – Narendra Nagar

Aankomst per Maharaja's Express in Mumbai (volgens programma The Indian Splendour). Transfer van het station naar de luchthaven voor de vlucht via Delhi naar Dehradun. Na aankomst transfer naar Narendra Nagar voor een verblijf van 3 nachten in Ananda In The Himalayas met accommodatie in een ‘Palace View’-kamer.

Dag 2 en 3: Ananada In The Himalayas
Tijdens uw verblijf zijn er naast de programma’s in het luxe resort, ook mogelijkheden voor wandeltochten in de omliggende bergen en excursies. Een bezoek aan Rishikesh aan de Ganges met zijn vele ashrams en yoga-centra is zeker de moeite waard. In de zestiger jaren bezochten de Beatles deze de stad om naar goeroe Maharishi Mahesh te luisteren. Rishikesh ligt niet ver van de bron van de Ganges en geldt als toegangspoort van de Himalayas. In de omgeving liggen diverse heilige Hindu-plaatsen die u kunt bezoeken.

Dag 4: Narendra Nagar – Dehradun - Delhi
‘s Middags transfer naar de luchthaven van Dehradun voor de vlucht naar Delhi. Privé-transfer naar het 5-sterren Westin Gurgaon Hotel nabij de luchthaven. U beschikt hier over een kamer tot aan uw vertrek ’s avonds laat naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

 

Reisgegevens


Prijzen per persoon: 10 januari t/m
19 december 2017
10 januari t/m
30 april 2018
Arrangement (o.b.v. 2 persoonskamer) Eur 2.195 Eur 2.365
Toeslag kamer alleengebruik Eur 1.295 Eur 1.400
Reisperiode 20-12-2017 t/m 10-1-2018: op aanvraag


Inbegrepen in het arrangement: 
 • 3 nachten in een tweepersoons “Deluxe Palace View” kamer in het 5-sterren Ananada In The Himalayas Hotel, op basis van logies en ontbijt 
 • Vluchten Delhi- Dehradun v.v. per Jet Airways in economy class, inclusief belastingen
 • Privé-transfers vogens programma per airconditioned minibus 
 • Diensten van een lokale Engelssprekende gidsen bij aankomst en vertrek 
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Overige maaltijden
 • Spa-behandelingen en massages

 
Print en bewaar deze reis
Print versie

Routekaart

 
 
 
 
Overzicht treinen
Media librarymedia library - Maharajas' Express India