CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Europa
 

Alle treinreizen in ItaliŽ

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam

Venetie - Parijs
Romantiek en de glans van vervlogen tijden zijn onlosmakelijk met Venetie verbonden. Combineer een verblijf in deze ongevenaarde stad met een reis aan boord van de legendarische Venice Simplon-Orient-Express tot een onvergetelijke ervaring.
5 dagen   |   Vanaf Ä 3.705,- p.p.

Balkan Explorer

Venetie - Trieste - Ljubljana - Zagreb - Sarajevo - Mostar - Dubrovnic - Belgrado - Skopje - Thessaloniki - Sofia - Plovdiv - Istanbul
Ontdekkingsreis door de bewogen geschiedenis van de Balkan aan boord van de comfortabele Golden Eagle Danube Express, die ons laat kennismaken met negen verschillende landen, oude culturen en fascinerende landschappen. Tussen het romantische VenetiŽ en de Ďpoort naar de OriŽntí, Istanbul ligt een schat aan boeiende steden met elk hun eigen verhaal. Treed in het Ďspoorí van Hunnen, Grieken, Romeinen, Ottomanen, Byzantijnen en Turken, die allen hun stempel drukten op het Balkanschiereiland.
12 dagen   |   Vanaf Ä 9.295,- p.p.

Istanbul - Venetie - OriŽnt Express

Istanbul - Boekarest - Boedapest - Venetie
Istanbul, het vroegere Constantinopel, was het eindpunt van de eerste reis van de OriŽnt Express in 1883. Beleef de glorietijd van het reizen op deze fantastische tocht van Istanbul naar Venetie.
6 dagen   |   Vanaf Ä 8.991,- p.p.

Londen of Parijs naar Venetie - OriŽnt Express

Londen - Parijs - Venetie
Londen - Parijs - Venetie is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Veneti via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf Ä 2.550,- p.p.

Venetie - Wenen - Parijs per Orient Express

Amsterdam - Venetie - Wenen - Parijs - Amsterdam
Drie hoogtepunten in een reis. Beleef de romantiek en de glans van Venetie, de geschiedenis, cultuur en musea van Wenen en de luxe en elegantie van de trein.
8 dagen   |   Vanaf Ä 5.165,- p.p.

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen

Venetie - Wenen/Boedapest - Parijs/Londen
Tijdens deze bijzondere 5-daagse reis bezoekt u de prachtige steden VenetiŽ, Wenen of Boedapest en Parijs of Londen.
5 dagen   |   Vanaf Ä 2.985,- p.p.

Venetie naar Parijs of Londen - OriŽnt Express

Venetie - Parijs - Londen
Dit is de meest gereden route door de Venice Simplon-Orient-Express. U reist vanaf Londen of Parijs naar Venetie via Innsbruck en Verona. Of in omgekeerde richting. U reist bij daglicht door de Alpen en de Dolomieten. Deze reis duurt 2 dagen en 1 nacht.
2 dagen   |   vanaf Ä 2.550,- p.p.

Venetie via Praag naar Londen of Parijs - OriŽnt Express

Venetie - Praag - Parijs - Londen
Vanuit Venetie reist u tijdens deze vijfdaagse reis richting de 'Gouden Stad' Praag. Na een verblijf van 2 dagen in de Tsjechische hoofdstad zet de Venice Simplon-Orient-Express koers richting de eindbestemming Parijs cq. Londen.
5 dagen   |   Vanaf Ä 3.715,- p.p.