CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Maharajas' Express

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Luxe privé-trein in India
» Presidential Suite ruimste treincomparti-
   ment ter wereld
» Keuze uit 3 prachtige rondreizen
LAND(EN)India

Reizen als een vorst door een van de meest intrigerende landen ter wereld: India. Langs sprookjesachtige paleizen, tempels, historische monumenten, kleurrijke steden en uitgestrekte natuurparken. Leef en reis als een maharadja en maak kennis met de geschiedenis, de rijke cultuur en de hoogtepunten van dit unieke, mysterieuze land.
 
De Maharaja's Express is de meest luxe privé-trein in India. De trein heeft een capaciteit van 88 passagiers verdeeld over 4 verschillende soorten compartimenten: 20 Deluxe compartimenten, 18 Junior Suites, 4 Suites en 1 Presidential Suite. Elk compartiment is voorzien van grote, panoramische ramen voor een optimaal uitzicht. Alle compartimenten hebben individueel regelbare airco en zijn uitgerust met de modernste technologische snufjes, LCD-tv’s, DVD-spelers, een elektronisch kluisje, telefoon en internetaansluiting.

De Maharaja's Express heeft 2 restauratierijtuigen, elk met plaats voor 42 passagiers. Alle maaltijden zijn inbegrepen alsmede wijn, bier en frisdrank tijdens de maaltijden. Er is een bar aan boord met een uitgebreide collectie wijnen, bier en sterke drank plus snacks; ook deze zijn inbegrepen. Daarnaast is er een observatierijtuig met bar, comfortabele zitjes en een boetiek.

 

De trein

 

Deluxe Compartiment - 10 m2


Grootste treincompartiment in zijn soort. Keuze uit een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Uitgerust met de modernste technologische snufjes, LCD-tv, telefoon met buitenlijn en internet, digitale airco, DVD-speler, kluisje en ruime, moderne badkamer met milieuvriendelijk toiletsysteem.
Junior Suite - 14 m2


Ruimste treincompartiment in zijn soort met zit- en slaapgedeelte. Keuze uit een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Uitgerust met de modernste technologische snufjes, LCD-tv, telefoon met buitenlijn en internet, digitale airco, DVD-speler, kluisje en ruime, moderne badkamer met milieuvriendelijk toiletsysteem.
 
 
 

Suite - 20 m2


Ruimste treincompartiment in zijn soort met 1 2-persoonsbed en aparte zithoek. Uitgerust met de modernste technologische snufjes, LCD-tv, telefoon met buitenlijn en internet, digitale airco, DVD-speler, kluisje en ruime, moderne badkamer met ligbad en milieuvriendelijk toiletsysteem.
 
Presidential Suite - 42 m2


Ruimste treincompartiment ter wereld met 2 slaapkamers, één met 2 1-persoonsbedden en één met 1 2-persoonsbed plus een aparte zit/ eetkamer. Uitgerust met de modernste technologische snufjes, LCD-tv’s, telefoon met buitenlijn en internet, digitale airco, DVD-spelers, kluisje en ruime, moderne badkamers compleet met ligbad en milieuvriendelijk toiletsysteem.

 

Restaurants

De Maharaja's Express heeft 2 restaurants, beide schitterend gedecoreerd en uiterst sfeervol. De maaltijden die hier worden geserveerd zijn van het hoogste niveau. In elk restaurant is plaats voor 42 gasten. De maaltijden worden in één zitting gebruikt. Wijn, bier en frisdrank bij de maaltijden zijn inbegrepen.
 
 
 
 


 
 
Bar en lounges

Er is een bar aan boord waar alle gasten gratis kunnen genieten van een ruime voorraad aan wijnen, bier en sterke drank plus snacks. Daarnaast is er een observatierijtuig met eigen bar, comfortabele fauteuils en tafeltjes voor kaart- en andere spelen. Bovendien beschikt de Maharaja's Express over een boetiek met stijlvolle en unieke creaties.
 

  


 
 
 


Alle reizen met deze trein

Gems of India

Delhi - Delhi

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Deze reis neemt u mee naar de Taj Mahal in Agra, u maakt een jeep Safari door Ranthambore National Park en geniet van een demonstratiewedstrijd polo met olifanten. Vervolgens keert u terug naar Delhi

» Gems of India - Maharaja's Express

Indian Splendour

Delhi - Mumbai

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Delhi en Mumbai (Bombay). Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.

» Indian Splendour - Maharaja's Express

The Heritage of India

Mumbai - Delhi

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Mumbai (Bombay) en Delhi. Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.

» Heritage of India - Maharaja's Express

The Indian Panorama

Delhi - Delhi

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Tijdens deze uitgebreide reis bezoekt u onder andere de roze stad Jaipur, de verlaten stad Fatehpur Sikri, de Taj Mahal in Agra en reist u naar de heilige stad Varanasi. Aan het eind keert u terug naar Delhi.

» Indian Panorama - Maharaja's Express

Treasures of India

Delhi - Delhi

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. U begint in het prachtige Delhi, u bezoekt de magnifieke Taj Mahal en gaat tijgers spotten in Ranthambore National Park. Via Jaipur reist u terug naar Delhi.

» Treasures of India - Maharaja's Express