CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Highlights of Myanmar - Road To Mandalay

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Luxe en authentieke riviercruise
» Ontdek ongerept Azie
» De mooiste tempelcomplexen
REISPROGRAMMA4 dagen LAND(EN)Birma
Pre-tour
Yangon
De cruise kan vooraf (of na afloop) worden uitgebreid met een verblijf in Yangon. Wij adviseren om uw reis in Birma te beginnen met een kort verblijf in de voormalige hoofdstad Yangon, warbij u logeert in het hotel Belmond Governor's Residence.

Dag 1: Yangon
Aankomst internationele vlucht in Yangon. Transfer en 2 nachten verblijf in het Belmond Governor's Residence. Dit hotel is gevestigd in een imposant teakhouten herenhuis van rond 1920, omgeven door prachtige lotustuinen. Het hotel ligt dichtbij de spectaculaire Shwedagon Pagode. Uw verblijf begint met een middagtour door Yangon. U ziet o.a. de Sule Pagode en u maakt een korte wandeling langs het Kandawgyi Meer. De excursie eindigt bij de Shwegadon Pagode tijdens zonsondergang. Lunch en diner (niet inbegrepen) in uw hotel of in een van de vele restaurants in Yangon.

Dag 2: Yangon
Na het ontbijt kunt ude verdere dag vrij besteden. Wij zullen graag een excursie voor u regelen (niet inbegrepen), bv. naar het platteland rond Yangon waarbij u stopt in Syriam met een pagode op een eilandje in het midden van de rivier of naar Bago, Birma's oude hoofdstad. (Lunch en diner niet inbegrepen)

Dag 3: Aanvang cruise
Transfer naar de luchthaven.
Dag 1
Aankomst Mandalay
De gasten die met de vlucht vanuit Yangon aankomen brengen eerst een bezoek aan de Sagaing heuvels voordat ze in het plaatsje Shwe Kyet Yet aan boord stappen van de ‘The Road to Mandalay’. De middag staat in het teken van een rondleiding door het plaatsje. U leert meer over de lokale cultuur en kunst en bezoekt een bronsgietersfamilie.

Of op een select aantal data (zie prijstabel):

De gasten die met de vlucht vanuit Yangon aankomen in Mandaly beginnen met een bezoek aan de stad. Op het programma staan de Kuthodaw Pagoda, het Shwenandaw klooster en de traditionele lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoeting met de gasten die op eigen gelegenheid naar Myanmar zijn gekomen. In de middag kunt u kiezen uit 2 verschillende tours. Bij de eerste tour maakt u kennis met de traditionele lokale kunst, u bezoekt de oude hoofdstad Amarapura, de beroemde U Bein Bridge en de Sagaing heuvels. Tijdens de alternatieve tour stapt u aan boord van een Htin-Win Jetty voor een mooie cruise naar Myin Mu waar u aan boord stapt van het schip The Road to Mandalay. Diner aan boord.
Dag 2
Ava & Cruise of Myin Mu
Na het ontbijt geniet u van een excursie naar per paardenkoets naar de voormalige hoofdstad Ava. Halverwege de ochtend vaart het schip af en begint zijn reis in zuidelijke richting. De rest van de dag brengt u ontspannen door aan boord en waar u vanaf het van het topdek het leven op en langs de rivier kunt volgen. Een van de gidsen zal een lezing verzorgen over land, volk en cultuur in Birma. ’s Avonds diner aan boord.

Of op een select aantal data (zie prijstabel):
In de ochtend legt het schip aan in Myin Mu. Bij aankomst ontmoet u de gids en per fietstaxi bezoekt u onder andere de lokale markt en verschillende theewinkeltjes. Voor de lunch keert u terug naar het schip. The Road to Mandalay vervolgt zijn weg naar Bagan. Diner aan boord.
Dag 3
Cruise - Bagan
Bij aankomst in Bagan kunt u kiezen uit verschillende excursies. Bezoek onder begeleiding de mooie tempels en leer meer over de geschiedenis. Ga op ontdekkingstocht door de stad, bezoek de markten en maak kennis met de lokale cultuur.

Wilt u meer actie, verken dan de stad per fiets. Lunch aan boord van het schip. In de namiddag staat een bezoek aan Ananda, één van de mooiste tempels van Bagan, op het programma. Als het donker word worden er fakkels uitgedeeld en kunt u genieten van een spectaculaire zonsondergang. Diner onder de sterren op het Observation Deck gevolgd door een klassieke marionettenshow.

Dag 4
Einde reis Bagan
Als u vroeg op staat is het mogelijk om (tegen een toeslag) de zonsopkomst boven Bagan, met zijn schitterende pagodes, te bewonderen vanuit een luchtballon. Na het ontbijt volgt de ontscheping.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Vanaf
prijzen 2017
Superior
Cabin
Deluxe
 Cabin 
State
Cabin
Mandalay - Bagan
1.710
€ 2.365 € 2.900
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  
Vertrekmaand 2017 Datum
Januari 4 - 11 - 18 - 25*
Februari 1* - 8* - 15* - 22*
Maart 1* - 8*
September 13 - 20 - 27
Oktober 4 - 11 - 18
November 1 - 8 - 15 - 22
December 20 - 27

* Data met aangepast programma Myin Mu op dag 2.

Vanaf Prijzen 2017
Mandalay - Bagan
Superior
Cabin
Deluxe
Cabin
State
Cabin
Governors
Cabin
Single Cabin
(Superior)
1 jan - 31 maart
1 oktober - 31 december
Vanaf
€ 2.445
Vanaf
€ 3.380
Vanaf
€ 4.145
Vanaf
€ 6.425
op aanvraag
1 - 30 september Vanaf
€ 1.710
Vanaf
€ 2.365
Vanaf
€ 2.900
Vanaf
€ 4.495
op aanvraag

 
Prijzen zijn per persoon en op basis van een gedeelde 2-persoons cabin (m.u.v. Single Cabin). 
De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de koers op het moment van boeken en de beschikbaarheid aan boord. 

Inbegrepen in de reissom:

  • Accommodatie aan boord van de Road to Mandalay
  • Alle maaltijden aan boord
  • Alle excursies en transfers conform programma
Niet inbegrepen in de reissom:

  • Intercontinentale vluchten
  • Binnenlandse vluchten (economy class) Yangon - Mandalay en Bagan - Yangon
  • Pre-tour Yangon
  • Visumkosten 
  • Uitgaven van persoonlijke aard

 
Prijzen Pre-tour Yangon

Vanaf Prijzen
2017
2-persoonskamer 1-persoonskamer
Januari - maart Vanaf € 1.065 Vanaf € 1.830
April - september Vanaf € 665 Vanaf € 1.045
Oktober - december Vanaf € 1.090 Vanaf € 1.870

Prijzen zijn inclusief 2 nachten in het Governor's Residence Garden View Room, ontbijt, halve dag stadstour en transfers. 

  

Voor en na de cruise

Eventueel reserveren wij ook aansluitende vluchten vanuit Amsterdam per KLM of Singapore Airlines naar Bangkok of Singapore en aansluitend naar Yangon. Vraag naar onze speciale tarieven, ook voor Business Class.
De cruise kan ook worden uitgebreid met een verblijf in een fraai resort aan het schitterende Lake Inle of aan het ongerepte strand van Ngapali aan de Indische Oceaan. Wij informeren u graag over de details. 
 

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betaling:
• bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
• het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• bij annulering t/m 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
• bij annulering vanaf 55 dagen t/m 21 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
• bij annulering op 20 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.
 

Routekaart

 

Route kaart- Road to Mandalay

Klik op de kaart voor een vergrote weergave.
Overzicht schepen
Online brochure
Klik op onderstaand logo voor een overzicht van de digitale brochures van Belmond. Hierin vindt u meer informatie over de reis, de trein en de verlengings-arrangementen.  
Online borchure- Belmond treinreizen
Media librarymedia library - Orient Express Road to Mandalay River cruiseship