CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

AMTRAK Vacations: New England Fall Foliage Rail Journey

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Bezoek in Boston
» De Batte Trail
» Fall Foliage Tour.
» Bezoek Portland


REISPROGRAMMA 6 dagen LAND(EN) Verenigde Staten
De Reis
Boston - Portland (ME)

Hoogtepunten:

 • Bezoek Boston per hop-on/hop-off sightseeing tour
 • Volg de Batte Trail naar de historische plaatsen Lexington, Concord en Cambridge
 • De prachtige herfstkleuren van New England tijdens de Fall Foliage Tour
 • Stadstour Portland
Dag 1
Boston
Een ticket voor een hop-on/hop-off city tour is vandaag inclusief, zodat u de ‘Geboorteplaats van de Verenigde Staten’ alvast op uw eigen manier kunt verkennen. Breng een bezoek aan historische plaatsen als Paul Revere’s House, the Boston Common en het Old State House. Maar ook het hedendaagse Boston is met z’n Copley Square en het Boston Christian Science Center zeker de moeite waard. Bepaal zelf waar u uit- en weer op de bus stapt in deze boeiende stad. U overnacht in het centraal gelegen Boston Park Plaza hotel. -/-/-
Dag 2
Battle Trail
In de voetsporen van Paul Revere voert de Battle Trail u vandaag terug in de geschiedenis. U bezoekt Harvard Yard, het historische gedeelte van Harvard University en maakt kennis met Cambridge Common waar George Washington het bevel over de Continental Army op zich nam. Langs ‘Tory Row’ liggen nog veel historische woonhuizen uit die tijd, waaronder het Longfellow House, dat tijdelijk dienst deed als het hoofdkwartier van George Washington. Daarna volgt u de route van Paul Revere toen hij de bevolking waarschuwde met z’n ‘the British are coming’. Lexington Green is de plaats waar Capt Jonathan Parker met 77 man stand hield tegen ruim 700 man Engelse elitetroepen.
In Concord passeert u de voormalige woonhuizen van Hawthorne, Alcott en Emerson onderweg naar de Old North Bridge waar ‘… the embattled farmers stood and fired the shot heard round the world’.
U overnacht nogmaals in uw hotel in Boston. -/-/-
Dag 3
Fall Foliage Tour
Vandaag staat in het teken van een rit door de in herfstkleuren gestoken natuur van New England. De tocht gaat langs verstilde meren, historische boerenhoeves, pittoreske herbergen en koloniale kerkjes. U krijgt gelegenheid om in een historische herberg in de bergen te genieten van een heerlijke, traditionele ‘Yankee style’ lunch. Uw kleurrijke herfsttocht wordt afgesloten met een bezoek aan een lokale boomgaard, waar u appels en cider kunt kopen. ’s Avonds kunt u voor de laatste keer genieten van de lokale lekkernijen in een van de uitstekende restaurants in Boston, waar u ook weer overnacht. -/-/-
Dag 4
Boston - Portland
Vandaag verlaat u de ‘Cradle of Liberty’. U begeeft zich op eigen gelegenheid naar het Amtrak-station waar u aan boord gaat van de ‘Downeaster’ voor uw twee en een half uur durende treinreis naar Portland in de staat Maine. Vanuit uw verstelbare stoel kunt u onderweg genieten van het fraaie landschap van de scherenkust van New England. De pubs, winkeltjes en restaurants van het gezellige Portland zijn bij de lokale bevolking even populair als bij de toeristen en zorgen voor een sfeervolle ambiance. Portland heeft een levendige ‘art scene’ en uitstekende theaters, mede de reden dat de lokale bevolking hun Portland ‘het best bewaarde geheim van New England’ noemt. Na uw kennismaking met de stad zult u het daar ongetwijfeld mee eens zijn. ’s Avonds is een heerlijk diner in een populair restaurant aan de waterkant inclusief! U overnacht in hotel Westin Harbourview. -/-/D
Dag 5
Portland
Neem plaats, relax en ontdek Portland tijdens een city tour die u laat kennismaken met deze charmante havenstad. Ter zake deskundige gidsen zorgen voor uitgebreide uitleg over de geschiedenis en de bezienswaardigheden tijdens de rondrit. Het geboortehuis van de dichter Longfellow, het Victoria Mansion en de bedrijvige oude haven zijn slechts een kleine greep uit hetgeen u te zien krijgt onderweg van het centrum naar de rotsachtige kust. U krijgt ook de gelegenheid om Portland Head Light, de oudste vuurtoren van Maine op uw camera vast te leggen.
U overnacht opnieuw in uw hotel in Portland. -/-/- 
Dag 6
Portland
Einde van uw treinarrangement. -/-/-

O = Ontbijt L = Lunch D = Diner

Reistip! Verleng uw reis met een aantal extra nachten in Portland bijboeken om de stad op uw gemak verder te leren kennen.
Print en bewaar deze reis
Print versie

Prijsoverzicht & reisdata
Prijzen
2017
 
Reissom v.a.
Eur 1.155
Prijstabel sluiten 
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Vertrekperiode: 21 september t/m 19 oktober 2017

Plaats Hotels
Boston Sheraton Hotel
Portland Westin Harbour View

Prijzen
2017
Reissom
21, 22, 28, 29 september
5, 6, 12, 13, 19 oktober
€ 1.155

* Er zijn meer vertrekdata mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Genoemde prijzen zijn op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. 1-persoonstoeslag is op aanvraag. Dit arrangement wordt aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse prijs-, koers- en programmawijzigingen.

Inbegrepen in de reissom:
 • Treinreis AMTRAK op basis van een zitplaats in economy class: Boston - Portland
 • Vervoer per luxe touringcar conform het programma
 • 5 overnachtingen in genoemde (of gelijkwaardige) hotels
 • 1 x diner zoals aangegeven
 • sightseeing en excursies conform het programma
Niet inbegrepen in de reissom: 
 • Vliegtickets vanuit Nederland naar Amerika
 • Overige maaltijden en dranken
 • Overige transfers hotel – station v.v.
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking).
Reisvoorwaarden:
Op deze reis zijn de ANVR Consumentenvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden van Incento van toepassing.

N.B. US$ 1 = € 0,93 (koers per oktober 2016)
Overzicht treinen