CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 

Nieuwe reizen


African Golf Safari

Unieke reis per privé trein door Zuid-Afrika voor golfers en niet-golfers.
Een droomreis voor golfliefhebbers én mensen die van natuur, safari’s en culinaire verwennerij houden. Al deze genoegens komen samen in deze schitterende 13-daagse rondreis per luxe privétrein door Zuid-Afrika die begint in Pretoria en eindigt in Kaapstad. Onderweg kunt u spelen op 6 fantastische golfbanen. Het reisschema bevat een programma voor golfers en niet-golfers.
13 dagen   |   Vanaf € 7.480,- p.p.

Arctic Explorer, op zoek naar het Noorderlicht!

St. Petersburg – Kirkenes (Noorwegen) – Moermansk – Petrozavodsk – Sizdal - Moscow
Een spectaculaire 12-daagse reis naar het Noorderlicht aan boord van de exclusieve Golden Eagle Trans-Siberian Express. Uw reis begint in St. Petersburg. Uw ‘Arctisch’ avontuur begint zodra u aan boord stapt van de Golden Eagle. In het Noorse mijnstadje Kirkenes gaat u op zoek naar de Aurora Borealis, het magische Noorderlicht. Ook krijgt u de gelegenheid om een tocht te maken per hondenslee over de toendra’s en de bevroren fjorden.
12 dagen   |   Vanaf €10.695,- p.p.

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Periode: 10 – 17 september 2017
Een afwisselende 8-daagse treinreis vol met hoogtepunten. Zo reist u onder andere met de Jungfrau Bahn naar het hoogste treinstation van Europa en per Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat bij Zermatt, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn. De Glacier Express neemt u via een schitterende route mee naar Chur. De reis eindigt met 2 nachten in het zonovergoten Scuol waar u het unieke Piz Amalia Muziek festival bijwoont.
8 dagen   |   Vanaf € 1.595,- p.p.

Dune Express in Oostelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Swakopmund naar Pretoria
Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van de kust van Namibië, een zonovergoten land van onweerstaanbare schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte, door steeds wisselende landschappen naar het in Zuid-Afrika gelegen Pretoria.
12 dagen   |   Vanaf € 4.335,- p.p.

Dune Express in Westelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Swakopmund
Deze spectaculaire 12-daagse treinreis voert u van Pretoria in Zuid-Afrika door steeds wisselende landschappen naar de kust van Namibië, een zonovergoten land van onovertroffen schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte.
12 dagen   |   Vanaf € 4.335,- p.p.

Good Hope Golf in Noordelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Kaapstad naar Pretoria
Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Kaapstad, Knysna, Oudtshoorn en Durban. U volgt de beroemde Tuinroute en bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark. De reis eindigt in Pretoria.
15 dagen   |   Vanaf € 5.400,- p.p.

Good Hope Golf in Zuidelijke richting

15-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Kaapstad
Deze schitterende 15-daagse treinreis laat zowel de golfer als niet-golfer van dichtbij kennismaken met de populairste bestemmingen in Zuid-Afrika. U bezoekt de steden Durban, Oudtshoorn, Knysna en Kaapstad. U bezoekt de parken St. Lucia Wetland Park, Hluhluwe wildpark en het Krugerpark en u volgt de beroemde Tuinroute. De reis eindigt in Kaapstad.
15 dagen   |   Vanaf € 5.400,- p.p.

Japan Highlights

Tokio - Nagano - Kanazawa - Takayama - Kyoto - Osaka
Onze 17-daagse individuele rondreis per trein is ideaal voor een eerste kennismaking met Japan. Alle hoogtepunten van het bekendste eiland Honshu zijn hierin opgenomen. De reis is vol afwisselingen u zult verbaasd zijn van de tempels, schrijnen, grote steden, natuur en cultuur en natuurlijk het reizen met de ‘shinkansen’ kogeltreinen. U logeert in comfortabele 3- en 4-sterren hotels. Tijdens enkele overnachtingen met diner in Japanse ryokans ervaart u de tradities van dit schitterende land.
17 dagen   |   V.a. € 4.615,- p.p.

Rocky Mountaineer Experience

Vancouver - Kamloops - Jasper - Banff - Calgary
Reis in 8 dagen vanuit Vancouver naar Calgary met als hoogtepunt de 2-daagse treinreis met de beroemde Rocky Mountaneer. Onderweg heeft u voldoende vrije tijd om Vancouver en de omgeving van Banff te ontdekken.
8 dagen   |   Vanaf € 1.785,- p.p.

Southern Cross in Noordelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Pretoria naar Victoria Falls
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De laatste etappe voert u naar de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River een waardige afsluiting vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.800,- p.p.

Southern Cross in Zuidelijke richting

12-daagse treinreis met de Shongololo Express van Victoria Falls naar Pretoria
Deze 12-daagse treinreis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De reis begint bij de machtige Victoria Falls, waar een sunset cruise op de Zambezi River het begin vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.
12 dagen   |   Vanaf € 3.800,- p.p.

Spectaculaire PLUStreinreis dwars door Canada

Doorkruis Canada van Toronto naar Vancouver
Deze groepsreis combineert 2 treinen uit de top 10 van de mooiste treinreizen ter wereld: The Canadian van VIA Rail en de Rocky Mountaineer. U spoort dwars door Canada van Toronto in het oosten tot Vancouver aan de westkust. U ontmoet alle facetten van dit enorme land: de wolkenkrabbers van Toronto, de bulderende Niagara Watervallen, de uitgestrekte prairies, de majestueuze Rocky Mountains, de culinaire hoofdstad Vancouver en een uitstapje naar Britse historie in Victoria. Een reis met Nederlandse begeleiding.
18 dagen   |   Vanaf € 5.730,- p.p.

The Rockies & Yukon Avontuur per trein en huurauto

Vancouver - Jasper - Edmonton - Whitehorse - Haines Junction - Beaver Creek - Tok - Dawson City - Whitehorse - Edmonton
Dè reis voor de echte natuurliefhebber! Tijdens deze afwisselende reis combineren we de prachtige natuur van de Rocky Mountains met het ruige, ongerepte en weidse landschap van de Yukon, de meest Noord-Westelijk gelegen provincie van Canada. U reist comfortabel per trein en huurauto.
14 dagen   |   Vanaf € 2.355,- p.p.

Zwitserse Meren

Montreux - Interlaken - Luzern - Locarno
Maak kennis met het Mondaine Montreux, het gezellige Interlaken en Luzern en het Mediterrane Locarno. 4 totaal verschillende streken met elk een eigen uitstraling, maar allemaal met de prachtige meren binnen handbereik. Reis mee aan boord van de bijzondere treinen en leer alle facetten van dit prachtige land kennen!
8 dagen   |   Vanaf € 1.095,- p.p.

Zwitserse Steden

Zurich - Luzern - Bern - Geneve
Tijdens deze reis maakt u kennis met 4 totaal verschillende steden. Naast cultuur is er natuurlijk ook voldoende tijd om van de prachtige natuur te genieten. De verschillende bijzondere treintrajecten brengen u van plaats naar plaats.
8 dagen   |   Vanaf € 1.225,- p.p.