CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Trein overzicht - Belmond Northern Belle

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Onderdeel Belmond
» Diverse dagtochten
» Britse nostalgie 


In de jaren ’30 van de 20e eeuw waren ze beroemd en geliefd, de luxe Belle-treinen die Groot-Brittannië doorkruisten. Belmond Northern Belle herinnert aan die periode met haar tijdloze charme en elegantie, fraaie decoraties en nostalgische sfeer. Belmond Northern Belle biedt dé ideale mix van modern comfort en rijke traditie.


De trein:

Als één van de Europese treinen van Belmond ademt Belmond Northern Belle de stijl en elegantie van de gouden tijden van het reizen. Het is de eerste klassieke trein daterend uit moderne tijden. De geschiedenis gaat terug naar de jaren '30 van de 20e eeuw. De destijds beroemde ‘Belle’-rijtuigen betoverden en inspireerden velen. De huidige Belmond Northern Belle doet deze tijd van ontspannen reizen in een stijlvolle omgeving en omringd door traditie en comfort herleven.


De trein bestaat uit 6 historische restauratierijtuigen en kan tot maximaal 252 gasten ontvangen. Elk rijtuig beschikt over 42 zitplaatsen, verdeeld of 2- en 4-persoons tafels. De persoonlijke ruimte is zo groot dat iedereen zich vrij kan bewegen en in een gezellige atmosfeer van de reis kan genieten. Ieder rijtuig draagt de naam van een beroemd Brits kasteel of landhuis. Het interieur van Belmond Northern Belle is voorzien van de uitbundige decoraties die in de jaren ’30 in dit soort treinen gebruikelijk waren. Dik tapijt, veel pluche, geslepen glas, zilver en porselein en met kostbaar hout ingelegde panelen. De rijtuigen zijn uiterst comfortabel, stralen luxe en elegantie uit en nemen de reiziger mee naar een nostalgische wereld uit vervlogen tijden.


 

Eten & drinken aan boord:

Ervaren chef-koks bereiden de maaltijden met uitsluitend verse ingrediënten. Bij de maaltijden heeft u een ruime keuze uit uitstekende wijnen. De maaltijden worden aan tafel geserveerd, die gedekt is met damast tafellinnen, glanzend zilver en fonkelend kristal. Fine-dining is een hoogtepunt van iedere reis. U zult ervaren dat het reizen naar de mooiste tuinen, indrukwekkendste burchten en opwindendste sportevenementen minstens zo onvergetelijk is als het reisdoel zelf.

Een onvergetelijke ervaring, niet uitsluitend indien u individueel reist, maar The Northern Belle is ook uitermate geschikt voor groepen of zelfs als exclusieve charter te boeken. Neemt u contact op met onze afdeling groepsreizen, zij informeren u graag verder.Alle reizen met deze trein