CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Overzicht treinreizen in elk continent

Overzicht treinreizen in Afrika

Met haar The Pride of Africa-treinen organiseert Rovos Rail vanuit Kaapstad en Pretoria via de mooiste routes korte en lange reizen naar tal van bestemmingen in Zuid-Afrika en daarbuiten, naar de grote wildreservaten in het oosten van het land, naar het onwaarschijnlijk mooie Karoo-gebied, langs de beroemde Tuinroute in het zuiden, maar ook naar de natuurwonderen van Namibië, naar Victoria Falls in Zimbabwe en Dar-Es-Salaam in Tanzania. Met als absoluut hoogtepunt een spectaculaire 34-daagse reis van Kaapstad naar Cairo.

Overzicht treinreizen in AustraliŽ

Met anderhalf keer de oppervlakte van het vasteland van Europa is het onmogelijk om alles in één keer te zien. En hoewel het land geen omvangrijk spoorwegnetwerk heeft, biedt Australië treinliefhebbers met een aantal van de meest beroemde treinreizen volop mogelijkheden om per trein het land in al zijn glorie te ontdekken. Het uitzicht op het spectaculaire landschap is wat treinreizen in Australië zo bijzonder maakt.

Overzicht treinreizen in AziŽ

Het mystieke Azië biedt een breed scala van interessante en boeiende vakantiebestemmingen die zich allen op hun eigen manier laten ontdekken. Per luxe Eastern & Oriental Express van Singapore naar Bangkok of met de Road To Mandalay een luxe riviercruise maken door onontdekt Birma. Maar ook de wereldberoemde Zijderoute laat u kennismaken met de vele aspecten van dit intrigerende werelddeel.

Overzicht treinreizen in Europa

Van boeiende steden tot prachtige natuur. Nergens ter wereld ziet u het landschap en de cultuur zo snel veranderen als in Europa. Keuze volop voor zowel korte als langere vakanties.

Overzicht treinreizen in Noord-Amerika

Wie plannen heeft om in landen als Amerika en Canada te reizen, denkt wellicht eerder aan de auto en het vliegtuig dan aan de trein. Maar met een netwerk van meer dan 40.000 km spoor en met comfortabele en ruime treinen brengen de nationale spoorwegmaatschappijen Amtrak en VIA Rail u naar alle uithoeken van dit reusachtige continent. In West-Canada rijdt de Rocky Mountaineer, een trein waarmee u in 2 dagen een werkelijk spectaculaire reis kunt maken dwars door de Rocky Mountains.

Overzicht treinreizen in Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is het continent van de verrassende en onverwachte mogelijkheden; het Amazone-regenwoud, het Andesgebergte, de Inca-cultuur, maar ook uitgestrekte, witte zandstranden, het straatcarnaval in Rio-de-Janeiro en de passievolle tango van Buenos Aires.