CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Overzicht beroemde treinen en cruises

Venice Simplon-Orient-Express

Europa
Aan boord van deze wereldberoemde trein gaat u als het ware terug in de tijd. U beleeft de glorietijd van het reizen in het begin van de 20e eeuw. Reis in stijl en comfort naar Europa’s mooiste steden.

Belmond Royal Scotsman

Schotland
Welkom aan boord van de Belmond Royal Scotsman, de meest exclusieve trein ter wereld. Ontspan, geniet van een goed glas whisky en laat u verleiden door het prachtige landschap van de Schotse Hooglanden. Dit is reizen zoals het hoort te zijn; luxueus, ontspannen en vol met nieuwe ontdekkingen.

Eastern & Oriental Express

Zuidoost-Azie
Aan boord van de Eastern & Oriental Express ervaart u het rijke koloniale verleden. In het klassieke interieur gecombineerd met Aziatische materialen en elementen geniet u van de unieke Oosterse elegantie en de vriendelijke en uitstekende service.

Belmond Grand Hibernian

In 2016 wordt de unieke Belmond Grand Hibernian in Ierland toegevoegd aan de reizen van Belmond. Stap aan boord van deze nieuwe trein en maak een echte ‘Cruise over Rails’ dwars door het pittoreske Ierland. Geniet van de luxe van de trein, de culinaire maaltijden van de chef-kok, het groene landschap, de prachtige vergezichten en bijzondere excursies.

Belmond Road to Mandalay

Birma
Terwijl u geniet van de luxe en het comfort aan boord van de Belmond Road to Mandalay, trekt het fascinerende landschap van Myanmar zich in al zijn pracht aan u voorbij. Het klassieke interieur, voorzien van Birmese materialen en stoffen, en het moderne comfort maken uw verblijf aan boord onvergetelijk. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan; u waant zich in een sprookjeswereld.

Belmond Orcaella

Birma
Met het nieuwe schip, Belmond Orcaella ('Or-kay-la') worden cruises gemaakt over de twee belangrijkste rivieren van Myanmar. Op de Ayeyarwady rivier tussen Yangon en Bhamo wordt afgemeerd bij alle belangrijke culturele dorpen en steden en gaat het schip voor anker op plaatsen die buiten de gebaande paden liggen. De Belmond Orcaella bevaart ook de kleinere Chindwin rivier, waarbij bezoeken aan Bagan en Mandalay worden gecombineerd met een cruise door spectaculaire onherbergzame landschappen tot aan het noordelijk gelegen Homalin, op slechts 55 km van de grens met India.

Belmond Afloat in France

Frankrijk
Een veld vol zonnebloemen, een kasteel dat schittert bovenop een heuvel, een lunchtafel onder een met wijnranken bedekte pergola. Dit is cruisen voor de ware liefhebber. Een ontdekkingstocht door het Franse platteland aan boord van uw privé-schip mèt bemanning!

Belmond British Pullman

Engeland
Reizend aan boord van de Belmond British Pullman- rijtuigen, maakt u op de meest onvergetelijke en nostalgische wijze kennis met Groot-Brittannië.

Belmond Northern Belle

Engeland
In de jaren ’30 van de 20e eeuw waren ze beroemd en geliefd, de luxe Belle-treinen die Groot-Brittannië doorkruisten. Belmond Northern Belle herinnert aan die periode met haar tijdloze charme en elegantie, fraaie decoraties en nostalgische sfeer. Belmond Northern Belle biedt dé ideale mix van modern comfort en rijke traditie.

Golden Eagle Trans-Siberian Express

Rusland
Op 26 april 2007 heeft HRH Prince Michael van Kent, de ‘Golden Eagle Trans-Siberian Express’ onthuld, een nieuwe trein die een nieuw tijdperk van luxe reizen over ’s werelds meest beroemde treintraject - de Trans-Siberië Express - inluidt.

Golden Eagle Danube Express

Iran
Reis mee aan boord van de Golden Eagle Danube Express en beleef de unieke cultuur in Iran. De trein reist van Budapest naar Teheran of v.v. of beleef de hoogtepunten van Iran tijdens de reis Heart of Persia

Urumqi Private Train

China
De Urumqi Private Train is een ‘hotel op wielen’. De rijtuigen zijn met zorg ingericht. Ze zijn ruim en comfortabel gemeubileerd en vormen een ideale omgeving om te genieten van de hoogtepunten van dit fascinerende land.

Rovos Rail: Pride of Africa

Afrika
De Rovos Rail Pride of Africa is de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel. Aan boord geniet u van een verblijf in een vijfsterren-accommodatie èn van het steeds wisselende Afrikaanse landschap.

Shongololo Express

Zuidelijk Afrika
De Shongololo Express, geëxploiteerd door Rovos Rail in Pretoria, maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika tot een bijzonder aangename ervaring. De 12- tot 15-daagse tours doorkruisen Zuid-Afrika, Namibië, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe.

Desert Express

Namibie
De Desert Express reed voor het eerst door de Namib-woestijn in 1998. Het interieur roept herinneringen op aan klassieke treinreizen van voorbije dagen en weerspiegelt de kleuren en motieven van dit bijzondere land. De Desert Express laat u op onvergetelijke wijze kennismaken met een indrukwekkend land.

Maharaja's Express

India
Reis door India met de luxe en comfortabele Maharaja's Express. De compartiment en suites zijn ruim en smaakvol ingericht en beschikken elk over een badkamer met douche en toilet. De twee restaurant-rijtuigen en de bars weerspiegelen de charme van de klassieke Indiase cultuur. Zo reist u op koninklijke wijze van de ene bezienswaardigheid naar de andere in dit voormalige rijk van maharadja’s en moghuls.

Rocky Mountaineer

Canada
Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht.

The Canadian

Toronto - Winnipeg - Edmonton - Jasper - Vancouver
Maar de meest indrukwekkende van alle treinen is de transcontinentale The Canadian. Deze trein legt driemaal per week tijdens een 3-daagse tocht de 4500 kilometer af tussen Toronto en Vancouver.

The Skeena

Jasper - Prince Rupert
Deze speciale trein rijdt drie maal per week in twee dagen van Jasper in de Rocky Mountains naar Prince Rupert aan de Stille Oceaan.

The Corridor

Windsor - Toronto - Ottawa - Montreal - Quebec
Verblijft u in het Oosten en wilt u een aantal bruisende steden bezoeken? Reserveer dan een comfortabele stoel aan boord van een van de 300 Corridor-treinen die frequente verbindingen onderhouden tussen Quebec, Montreal, Ottawa, Toronto en Windsor.

The Hudson Bay

Winnipeg - Churchill
Midden in Canada – in Northern Manitoba – vindt u met The Hudson Bay het enige ‘noord/zuid-traject’ dat Canada rijk is. Deze trein rijdt tussen Winnipeg en Churchill.

The Ocean

Montreal - Halifax
De Oostelijk Transcontinental wordt ook wel The Ocean genoemt. Deze trein rijdt zes keer per week tussen Montreal en Halifax.

Superliner

West-Amerika
Op alle grote lijnen in het westen van de VS tussen Los Angeles en Orlando en tussen Washington en Chicago rijden Superliners.

Viewliner

Oost-Amerika
De Viewliners nemen u mee op de grotere afstanden in het oosten van de VS. Op de grotere afstanden in het oosten van de VS rijden moderne Viewliners.

Acela Express

Boston - New York - Washington
De Verenigde Staten hebben sinds enige tijd ook een hogesnelheidstrein, de Acela Express. Hij rijdt op het traject Boston-New York-Washington met een snelheid van ca. 160 kilometer per uur. De treinen zijn modern en efficiënt ingericht met veel ruimte en brede stoelen. Reizen per trein door de Verenigde Staten is nog nooit zo comfortabel geweest.

The Ghan

Australie (Darwin - Alice Springs - Adelaide v.v.)
Bijna even beroemd als The Indian Pacific rijdt The Ghan van Adelaide naar Alice Springs in het “rode” hart van het Australische continent en v.v.

Indian Pacific

Australie (Sydney-Perth v.v.)
De Indian Pacific is zonder twijfel de meest beroemde en populaire van alle Australische treinen. Australiërs noemen hem niet voor niets The Great Train.

The Overland

Australie (Melbourne - Adelaide v.v.)
The Overland is een lange-afstandstrein van die Australië’s twee meest kosmopoliete steden – Melbourne en Adelaide - met elkaar verbindt.

The Spirit of Queensland

Brisbane - Cairns
Dit is een lange-afstandstrein van Queensland Rail die de verbinding onderhoudt tussen Brisbane, de hoofdstad van de staat, en het noordelijk gelegen Cairns, een afstand van 1681 kilometer.

Tilt Train

Australie (Brisbane - Cairns v.v. / Brisbane - Rockhampton v.v.)
Een van de meest innovatieve treinen van Australie. Twee keer per week rijdend tussen Brisbane en Cairns en zes keer per week tussen Brisbane en Rockhampton wordt de Tilt Train in snel tempo een van de meest populaire manieren om de kustlijn van Queensland te ontdekken.

XPT

Australie (Sydney - Melbourne v.v. / Sydney - Brisbane v.v.)
XPT’s zijn lange-afstandstreinen van NSW TrainLink die rijden op de trajecten Sydney-Melbourne v.v. (totale afstand 961 km, reisduur 10,5 uur) en Sydney-Brisbane v.v. (totale afstand 987 km, reisduur 14 uur).

XPLORER

Australie (Sydney - Canberra v.v.)
Op kortere afstanden zoals tussen Sydney en Canberra rijden de zgn. XPLORER-treinen van NSW TrainLink.

Bernina Express

Zwitserland
Met de Bernina Express van de Rhätische Bahn maakt u een van de mooiste treinreizen van Europa. Deze trein, die is samengesteld uit moderne, zeer comfortabele panoramawagons in de eerste en tweede klasse, rijdt van Chur in ca. 3½ uur via St.Moritz dwars door de Zwitserse Alpen naar het Italiaanse Tirano. Behalve in Chur kunt u de reis ook in Davos beginnen.

Glacier Express

Zwitserland
Beleef de wereldberoemde Glacier Express. Deze legendarische trein, eveneens van de Rhätische Bahn, rijdt al sinds 1930 door het adembenemende berglandschap tussen St. Moritz/Davos en Zermatt.

Golden Pass

Zwitserland
Een gouden deel van Zwitserland ontdekt u met de Golden Pas-lijn: van Montreux aan het Meer van Genève naar Luzern in Centraal-Zwitserland of andersom.

Wilhelm Tell-Express

Zwitserland
Met de Wilhelm Tell Express combineert u een treinreis over de Gotthardbaan op stijlvolle wijze met een tocht per stoomradarboot op het Vierwoudstedenmeer.

Jungfrau Bahn

Zwitserland
De Jungfraubaan brengt u via de Eiger-gletsjer naar de Jungfraujoch en het hoogste treinstation van Europa op 3454 meter. Hier hebt u een schitterend uitzicht op de Aletschgletsjer, de langste gletsjer in de Alpen.

Gornergrat Bahn

Zwitserland
De Gornergrat Bahn, ook wel de Matterhorn Express genaamd, brengt u naar de top van de Gornergrat op 3089 meter hoogte

Chocolade trein

Zwitserland
Echt iets voor Zwitserland: een trein die genoemd is naar een wereldberoemd Zwitsers product, chocolade. Hij start in Montreux aan het Meer van Genève en brengt u omhoog naar Gruyères waar de heerlijke Cailler-chocolade gemaakt wordt en waar ook de fameuze Gruyèrekaas vandaan komt. U maakt de reis in historische pullmanwagons van rond 1915 of in moderne panoramarijtuigen.