CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 
Regelmatig versturen wij persberichten of publiceren we artikelen in kranten en tijdschriften. Hieronder vindt u een selectie. Mocht u zelf interesse hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

  

PERSBERICHTBussum, 18 maart 2014

Exclusieve treinreis naar Iran, “Jewels of Persia”Op 14 oktober a.s. vertrekt vanuit Budapest de Golden Eagle Danube Express, de allereerste Europese privétrein die toestemming heeft gekregen om Iran te bezoeken.
De 16-daagse reis voert naar de bakermat van onze westerse beschaving. Naast hoogtepunten in Hongarije, Roemenië en Turkije worden in Iran de cultuurschatten van het oude Perzische Rijk en enkele van de oudste steden ter wereld bezocht.

Op het programma staan maar liefst 8 sites die zijn opgenomen op de UNESCO-Werelderfgoedlijst waaronder plaatsen die tot nu toe zelden door westerse reizigers werden aangedaan. Dat maakt deze reis heel speciaal. Naast alle culturele pracht vormt de enorme gastvrijheid en openheid van de bevolking een groot deel van de Iraanse ervaring. Na een reis door dit land zijn vooroordelen verdwenen en is men een buitengewone ervaring rijker.

Deelnemers aan deze reis weten zich verzekerd van comfort, service en veiligheid. Onderkomen op de gehele reis is namelijk de Golden Eagle Danube Express, een Hongaarse privétrein voor maximaal 65 gasten. Dit luxe ‘hotel op wielen’ is voorzien van vele gemakken waaronder restaurant- en barrijtuigen en slaapcompartimenten met privé-badkamer. Na elke excursie keren de deelnemers terug in deze vertrouwde omgeving om op weg te gaan naar de volgende bestemming. De reis is op basis van ‘all-inclusive’ en kost vanaf € 12.495.

De allereerste reis in oktober aanstaande was in enkele dagen volgeboekt. De volgende reizen zijn inmiddels gepland en vinden plaats in november 2014 en april en oktober 2015.
Incento Treinreizen, exclusieve aanbieder van deze reizen in Nederland, is het gelukt om op voorhand op deze data een beperkt deel van de trein te reserveren voor Nederlandse gasten. Incento-directeur Jos Beltman: “Gezien de grote internationale belangstelling verwachten wij dat ook deze reizen snel volgeboekt zullen zijn”.

Voor details en verdere inlichtingen: Incento Treinreizen, (035) 6955111, info@incento.nl, www.incento.nlVoor de redactie:

Bijgesloten (via link): digitale brochure + bijlage , routekaart en 5 afbeeldingen
Extra beeldmateriaal wordt op verzoek toegestuurd.

Contactpersonen voor verdere informatie:
Jos Beltman – directeur Incento – (035) 6955111, jb@incento.nl
Anita Röhrig – pr en marketing Incento – (035) 6955116, ar@incento.nl


Bijlagen:


Brochure

Brochurebijlage extra vertrekdata

Routekaart

Foto 1Foto 2,   Foto 3Foto 4Foto 5 

Ons meest recente persberichten

Onderstaand treft u de persberichten aan die wij recentelijk verstuurd hebben. Wilt u aan onze perslijst toegevoegd worden, zodat u toekomstige berichten ook per onmiddellijk ontvangt, mailt u dan naar Anita Röhrig (ar@incento.nl).