CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Off Train Excursies


Tijdens de meerdaagse treinreizen met The Ghan en de Indian Pacific biedt Great Southern Rail (Rail Australia) zogenoemde Off Train Excursies aan. Off train excursies zijn georganiseerde korte excursies voor passagiers tijdens langere tussenstops van de trein. Voor Gold and Platinum passagiers zijn de meeste excursies inbegrepen in de reissom. Deze excursies kunt u alleen aan boord van de trein reserveren. De inhoud van de tours zijn onderhevig aan veranderingen als gevolg van vertragingen, slecht weer, het seizoen of andere onvoorziene omstandigheden.

 

Off Train Excursies aan boord van The Ghan:


Katherine-Gorge2

Alice Springs
Maak een trip naar het alom gewaardeerde Alice Springs Desert Park of maak een tour naar de basis van de Royal Flying Doctors of het historische Telegraph Station. Tegen een toeslag (€ 28 p.p.) kunt u een per kameel een tocht door White Gums Station maken of bekijk het landschap van boven tijdens een vlucht per helikopter (toeslag 105 p.p.).

Katherine

Bezoek de indrukwekkende 25 miljoen jaar oude Katherine Gorge in het Nitmiluk National Park. Maak een keuze uit een cruise over de Katherine River langs de prachtige rotsformaties of leer meer over de rijke geschiedenis en cultuur van de regio tijdens een cruise langs de fascinerende inheemse rotskunst van zo’n 40.000 jaar geleden. Tijdens een speciale culturele tour, exclusief voor de gasten van The Ghan, kunt u kennis te maken met de cultuur en gewoonten van de locale bevolkingsgroep, de Jawoyn. Tegen bijbetaling is het mogelijk om een spectaculaire vlucht over Nitmilu Gorge te maken per helikopter (toeslag € 128 p.p.) of per klein vliegtuigje (toeslag € 370 p.p.).

 


Off Train Excursies aan boord van de Indian Pacific:
 


Cook, Australia

Broken Hill

Tijdens de stop in Broken Hill kunt u zich inschrijven voor verschillende excursies.
Ontdek dit authentieke mijnwerkersstadje tijdens de stadtour of breng een bezoek aan de Pro Hart Gallery, een museum met een prachtige collectie schilderijen op een onverwachte plek. Bijzonder is ook de excursie naar het Palace Hotel. Overal in het hotel vindt u kleurrijke muurschilderingen die herinneren aan de film ‘’Priscilla, Queen of the Desert’’. Deze film speelt zich af in de omgeving van Broken Hill. De moeite waard is ook de excursie naar het mijnwerkers monument, gebouwd ter ere van de 800 mijnwerkers die in de mijnen van Broken Hill zijn overleden. 
 
Adelaide
Kies voor een stadstour door het stadscentrum en directe omgeving met o.a. een bezoek aan het standbeeld van Colonel William Light, St. Peter’s Cathedral, de Art Gallery en de bibliotheek. Als alternatief kunt u ook een bezoek brengen aan de 140 jaar oude Adelaide Central Market met meer dan 80 verschillende marktkraampjes waar veel lokale producten verkocht worden.

Cook
Wanneer de trein stopt in het midden van de Nullarbor Plain kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan Cook, de meest afgelegen nederzetting ter wereld.

Kalgoorlie
In Kalgoorlie bevindt zich de grootste open goudmijn van Australië, de "Super Pit". Ga op excursie en maak kennis met de stad en bezoek vervolgens deze enorme goudmijn van 3,6 km lang, 1,6 km breed en 512 meter diep.