CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Treinreizen met Rail AustraliaAustralië
is een land van uitersten; het oudste continent is tegelijkertijd het kleinste continent èn het grootste eiland ter wereld. Dit uitgestrekte land herbergt veel verschillende landschappen; de Outback (het droge binnenland), de weelderige bossen van Tasmanië, het regenwoud en de koraalriffen van het tropische noorden en de bijna 18.000 kilometer lange kustlijn. Dit tezamen met de bruisende en kosmopolitische steden èn de relaxte bevolking maakt Australië tot een geweldig vakantieland.

Met anderhalf keer de oppervlakte van het vasteland van Europa is het onmogelijk om alles in één keer te zien. En hoewel het land geen omvangrijk spoorwegnetwerk heeft, biedt Australië treinliefhebbers met een aantal van de meest beroemde treinreizen volop mogelijkheden om per trein het land in al zijn glorie te ontdekken. Terwijl u ontspant en geniet van de service aan boord van de comfortabele treinen, trekt het intrigerende landschap aan uw ogen voorbij. 
 

 
Over Rail Australia

De Australische spoorwegen worden beheerd door de staten en Rail Australia is dan ook een samenwerkingsverband van de drie grootste spoorwegmaatschappijen: Great Southern Rail, Queensland Rail en NSW TrainLink (voorheen Countrylink). Hierdoor kunnen reizigers probleemloos op één en hetzelfde kaartje van de ene staat naar de andere reizen of een railpas voor heel Australië aanschaffen. Met welke maatschappij u ook reist, u weet zich verzekerd van één ding; de treinreis staat garant voor een unieke ervaring. U zult kennismaken met het land èn de bevolking op een manier die onvergetelijk is.

De treinen en routes

Rail Australia brengt u via de mooiste routes en met de meest comfortabele treinen naar de belangrijkste bestemmingen. De dienst wordt uitgevoerd door drie verschillende spoorwegmaatschappijen; ieder met zijn eigen gebied, zijn eigen routes en zijn eigen bijzondere treinen.
  • Great Southern Rail is verantwoordelijk voor 3 grote treinen: de Indian Pacific (Sydney-Perth), The Ghan (Adelaide-Alice Springs en Alice Springs-Darwin) en The Overland (Melbourne-Adelaide).
  • Queensland Rail onderhoudt met The Spirit of Queensland en de Tilt Train de verbindingen langs de schitterende noordoostkust van Australië tussen Brisbane en Cairns.
  • NSW TrainLink (voorheen Countrylink) verzorgt de treinverbindingen naar zo’n 334 bestemmingen in de staat New South Wales (waaronder Sydney) en naar steden in andere staten waaronder Canberra en Melbourne met de zgn. XPT- en XPLORER-treinen.
Reserveren
Reserveer uw ticket(s)
Klik hier
Brochure aanvragen
Klik hierKaart treinroutes 

 

Routekaart Rail Australiar treinen


Klik op de kaart voor de grote weergave
van de kaart