CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 

Onze reizen met Belmond Afloat in France

Belmond Alouette

St. Jean - Lyon - Avignon - Beziers - Carcassonne
Slechts 4 bevoorrechte passagiers reizen in stijl aan boord van een van de meest luxueuze schepen in Frankrijk. Het vaartuig is de uwe wanneer u vaart over de schaduwrijke Canal du Midi tussen Carcassonne en Beziers.
7 dagen   |  

Belmond Amaryllis

Dijon - St.Leger - Escommes - Dijon
Vaar over een aantal van de meest pittoreske waterwegen van Frankrijk. Maak in stijl kennis met het platteland van de Bourgogne. Deze reis kan gemaakt worden met de schepen Amaryllis en Fleur de Lys.
7 dagen   |  

Belmond Fleur de Lys

Dijon - St. Leger - Escommes - Digoin - Guetin - Rogny
Ontspannen reist u langs de klassieke Bourgondische route en passeert de beroemde Cote d’Or. U passeert de wijngaarden van de fameuze Côte des Nuits en Côte de Beaune waar de Grand Crus wachten om geproefd te worden. De route voert tevens over de Saône en het Canal du Centre. U kunt deze reis maken met de Fleur de Lys of de Amaryllis.
7 dagen   |  

Belmond Hirondelle

St. Leger - Digoin - Guetin - Rogny - Besancon
Ingericht met zachte tinten is de atmosfeer aan boord in perfecte harmonie met het passerende landschap. De grote ramen en dakramen laten het zonlicht overvloedig binnen in de lounge en maken het een perfecte plek om onder het genot van een drankje te genieten van het Franse land.
7 dagen   |  

Belmond Napoleon

St. Jean - Lyon - Avignon - Arles - Tain - Chalon
Europa’s mooiste rivier-cruise combineert de luxe van een Belmond hotel met de vriendelijke sfeer van een herberg. Reis langs de Rhône terwijl u ontspant aan dek of in de gezellige lounge en geniet van de prachtige Provencaalse landschappen die ooit een bron van inspiratie waren voor Cezanne en Van Gogh.
7 dagen   |