CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 

Avontuur tussen de rails

Luzern - Lugano via de nieuwe Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt
8-daagse treinreis door Luzern, Lugano, St. Moritz en Zermatt. Geniet van de reis met de Bernina Express naar Tirano in Italie en met de Glacier Express naar Zermatt.
8 dagen   |   Vanaf 1.165,- p.p.

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Periode: 10 17 september 2017
Een afwisselende 8-daagse treinreis vol met hoogtepunten. Zo reist u onder andere met de Jungfrau Bahn naar het hoogste treinstation van Europa en per Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat bij Zermatt, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn. De Glacier Express neemt u via een schitterende route mee naar Chur. De reis eindigt met 2 nachten in het zonovergoten Scuol waar u het unieke Piz Amalia Muziek festival bijwoont.
8 dagen   |   Vanaf 1.595,- p.p.

Glacier Express

St.Moritz - Glacier Express Premium - Zermatt
3-daagse reis met de legendarische trein 'Glacier Express'. U reist van St. Moritz naar Zermatt. Onderweg geniet u op uw gemak van de onvergelijkelijke schoonheid van het landschap.
3 dagen   |   Vanaf 510,- p.p.

Grote Zwitserland Rondreis

Interlaken - Golden Pass Line - Montreux - Zermatt - Glacier Express - St. Moritz - Bernina Express - Lugano - Luzern
De Grote Zwitserland Rondreis laat u in 8 dagen de mooiste plekken van Zwitserland zien. U reist van Interlaken naar onder meer Montreux, Zermatt, St.Moritz, Lugano en Luzern.
8 dagen   |   Vanaf 1.340,- p.p.

Het Beste van Zwitserland

Luzern - Gotthard Base Tunnel - Bernina Express - St. Moritz - Glacier Express - Zermatt - Matterhorn Glacier Paradijs - Montreux - GoldenPassLijn - Interlaken - Jungfraujoch - Zurich
Beleef alle hoogtepunten van Zwitserland in deze unieke reis. Alle beroemde treinen zitten verwerkt in dit 11-daagse arrangement. Zo reist u via de Gotthard Base Tunnel, met de Glacier Express, de Bernina Express en over de GoldenPassLine.
11 dagen   |   Vanaf 1.730,- p.p.

Klassiek Zwitserland

Zermatt - Gornergrat - Glacier Express - St. Moritz - Bernina Express - Lugano
Deze 6-daagse reis laat u kennis maken met een aantal van de belangrijkste treinen van Zwitserland: de Glacier Express en de Bernina Express. Verder gaat u vanuit Zermatt met de Gornergrat Bahn de berg op. Kortom: een reis die u langs een aantal totaal verschillende streken in Zwitserland voert.
6 dagen   |   Vanaf 940,- p.p.

Swiss Premium Tour

Luzern - Interlaken - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat - Glacier Express - St. Moritz
Reis in 8 dagen van Luzern naar St. Moritz. Een reis met een aantal letterlijke hoogtepunten als de Jungfraujoch en de Gornergrat. Maar ook de treinreizen met de Lotschberger en de wereldberoemde Glacier Express zullen u bijblijven.U zult van dichtbij genieten van het indrukwekkende landschap.
8 dagen   |   Vanaf 1.185,- p.p.