CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 

Bergbanen

Luzern - Titlis - Interlaken - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat
Tijdens deze reis gaat u naar de top van Mount Titlis. Tijdens de tocht met de Ice Flyer stoeltjeslift heeft u een adembenemend uitzicht op het prachtige berglandschap. Ook reist u naar het hoogste treinstation van Europa en gaat u per tandradbaan omhoog naar de Gornergrat.
7 dagen   |   Vanaf 1.065,- p.p.

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Periode: 10 17 september 2017
Een afwisselende 8-daagse treinreis vol met hoogtepunten. Zo reist u onder andere met de Jungfrau Bahn naar het hoogste treinstation van Europa en per Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat bij Zermatt, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn. De Glacier Express neemt u via een schitterende route mee naar Chur. De reis eindigt met 2 nachten in het zonovergoten Scuol waar u het unieke Piz Amalia Muziek festival bijwoont.
8 dagen   |   Vanaf 1.595,- p.p.

Drie witte bergtoppen

Luzern Titlis Interlaken Glacier 3000 - Jungfraujoch
6-daagse reis naar Luzern en Interlaken. Geniet van de beroemde bergtoppen de Jungfrau, de Matterhorn en de Mont Blanc.
6 dagen   |   Vanaf 1.000,- p.p.

Top van Europa

Interlaken en Jungfraujoch - Top van Europa
U verblijft 3 dagen in Interlaken en Jungfraujoch, de "Top van Europa". Met de Jungfraubaan gaat u naar het station Jungfraujoch, het hoogste treinstation in Europa. Geniet van het adembenemende uitzicht op de langste gletsjer in de Alpen.
3 dagen   |   Vanaf 470,- p.p.

Top van Europa + Titlis

Interlaken - Jungfraujoch - Luzern - Titlis
Combineer Interlaken en de Jungfraujoch met een bezoek een Luzern en de berg Titlis. Beide steden hebben een andere uitstraling. De bergen bieden beiden een andere belevenis. Een unieke combinatie dus!
5 dagen   |   Vanaf 735,- p.p.

Toppen van de wereld

Interlaken/Grindelwald - Jungfraujoch - Lotschberger - Zermatt - Gornergrat
5-daagse treinreis van Interlaken/Grindelwald naar Zermatt.
U doet onder meer de Jungfraujoch en Gornergrat aan, vanwaar u panoramische uitzichten op onder meer de Matterhorn en Mont Blanc heeft.
5 dagen   |   Vanaf 805,- p.p.

Treinen naar de top

Interlaken - Jungfraujoch - Luzern - Pilatus
Tijdens deze 5-daagse reis brengen diverse treinen u naar de Jungfraujoch en de top van de Pilatus. Uw reist start in Interlaken en eindigt in Luzern.
5 dagen   |   Vanaf 715,- p.p.

Zwitserse Meren

Montreux - Interlaken - Luzern - Locarno
Maak kennis met het Mondaine Montreux, het gezellige Interlaken en Luzern en het Mediterrane Locarno. 4 totaal verschillende streken met elk een eigen uitstraling, maar allemaal met de prachtige meren binnen handbereik. Reis mee aan boord van de bijzondere treinen en leer alle facetten van dit prachtige land kennen!
8 dagen   |   Vanaf 1.095,- p.p.

Zwitserse Steden

Zurich - Luzern - Bern - Geneve
Tijdens deze reis maakt u kennis met 4 totaal verschillende steden. Naast cultuur is er natuurlijk ook voldoende tijd om van de prachtige natuur te genieten. De verschillende bijzondere treintrajecten brengen u van plaats naar plaats.
8 dagen   |   Vanaf 1.225,- p.p.