CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Onze reizen met de Maharaja's Express

Gems of India

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Deze reis neemt u mee naar de Taj Mahal in Agra, u maakt een jeep Safari door Ranthambore National Park en geniet van een demonstratiewedstrijd polo met olifanten. Vervolgens keert u terug naar Delhi
4 dagen   |   Vanaf $ 4197,- p.p.

Indian Splendour

Delhi - Mumbai
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Delhi en Mumbai (Bombay). Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.
8 dagen   |   Vanaf $ 6.518,- p.p.

The Heritage of India

Mumbai - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, een van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Mumbai (Bombay) en Delhi. Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.
8 dagen   |   Vanaf $ 7.456,- p.p.

The Indian Panorama

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Tijdens deze uitgebreide reis bezoekt u onder andere de roze stad Jaipur, de verlaten stad Fatehpur Sikri, de Taj Mahal in Agra en reist u naar de heilige stad Varanasi. Aan het eind keert u terug naar Delhi.
8 dagen   |   Vanaf $ 6.518,- p.p.

Treasures of India

Delhi - Delhi
Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. U begint in het prachtige Delhi, u bezoekt de magnifieke Taj Mahal en gaat tijgers spotten in Ranthambore National Park. Via Jaipur reist u terug naar Delhi.
4 dagen   |   Vanaf $ 4.197,- p.p.