CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
 

Onze reizen met de Viewliner - Amtrak

AMTRAK Vacations: Jazz, Blues & Rock 'n Roll

Chicago - Memphis - New Orleans
Maak kennis met de beroemde Amerikaanse Blues, Jazz en Rock ‘N Roll muziek tijdens deze 9-daagse treinreis. Drie steden / 3 soorten muziek. Uw reis begint in het Chicago van de blueslegende Muddy Waters. Beleef de geluiden van de stad en geniet van een heerlijk diner in een populair lokaal restaurant. In Memphis, de geboorteplaats van de Rock 'N Roll' ontbreekt een bezoek aan Graceland en de wereldberoemde Sun Studio natuurlijk niet. Voel de beat van new Orleans in Bourbon Street en tijdens de speciale Jazz lunch in The Court of Two Sisters.
9 dagen   |   Vanaf € 1.295,- p.p.

AMTRAK Vacations: New England Fall Foliage Rail Journey

Boston - Portland (ME)
Volg de Battle Trail door het in herfsttooi gestoken, historische New England van Boston tot Portland.
In de voetsporen van Paul Revere en George Washington voert deze bus- en treinreis u door het kleurrijke herfstlandschap van het historische New England. Maak kennis met de ‘Cradle of Liberty’ - Boston en reis met de ‘Downeaster’ van Amtrak naar het charmante Portland. Aanschouw met eigen ogen waar de Continental Army stand hield tegen de Engelsen en de basis werd gelegd voor de Onafhankelijkheid. Deze ‘New England Fall Foliage Rail Journey’ is historie gehuld in een kleurrijk jasje.
6 dagen   |   Vanaf € 1.155,- p.p.

Cities of the East - USA

Boston - New York - Philadelphia - Washington
De ultieme stedenreis! Bezoek de grote steden aan de Amerikaanse oostkust. Het vervoer tussen de steden gaat snel en comfortabel per Amtrak trein van downtown naar downtown. Geen onnodig tijdverlies op luchthavens zodat u volop de tijd heeft om u onder te dompelen in het bruisende leven dat deze steden tekent.
9 dagen   |   Vanaf € 1.430,- p.p.

Crossing borders - USA en Canada

New York - Niagara Falls - Toronto
Een aantrekkelijk treinarrangement waarbij u uw reis begint in the Big Apple, New York. Vanuit New York rijdt u met AMTRAK, de nationale spoorwegmaatschappij van Amerika naar Niagara Falls, gelegen op de grens tussen Amerika en Canada. Hier bezoekt u de Niagara Watervallen en vervolgens reist u met VIA Rail Canada, de nationale spoorwegmaatschappij van Canada, door naar Toronto. Een perfecte combinatie om zowel Canada als Amerika te ervaren!
7 dagen   |   Vanaf € 735,- p.p.

East Coast Explorer

Washington - Williamsburg - Charleston - Savannah - Orlando - Miami
Tijdens deze reis vol cultuur, natuur, geschiedenis, strand en vertier reist u per trein van Washington naar Miami. Deze route voert u door steden als Washington D.C., Charleston en Miami maar ook door de prachtige natuur van de Blue Ridge Mountains en The Great Smokey Mountains. Via Orlando eindigt de reis met een paar dagen ontspannen in Miami.
13 dagen   |   Vanaf € 1.105,- p.p.