CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

 

 

Myanmar 


Myanmar (Birma) is een juweel van een bestemming die tientallen jaren min of meer was verborgen voor de buitenwereld. Maar enkele jaren geleden is het land veel toegankelijker geworden waardoor bezoekers volop kunnen kennismaken met het verbazingwekkende natuurschoon, het ongeëvenaarde culturele erfgoed en bovenal de uiterst hartelijke en gastvrije bevolking van dit fascinerende land. Er wacht hen een onvergetelijke belevenis!Birma is een mysterieus en magisch land met een beschaving die meer dan 2500 jaar oud is. Overal zie je prachtige tempels in het decor van schitterende landschappen waar de tijd heeft stilgestaan. Door ossen getrokken karren rollen langs stoffige wegen en monniken aanbidden de vele heiligdommen. Overal waar je komt, ontmoet je vriendelijke mensen die nieuwsgierig zijn en meer dan bereid zijn om hun fascinerende cultuur met je te delen.  
 

De beste en meest comfortabele manier om met Myanmar (Birma) kennis te maken is een reis aan boord van een van de twee luxe riviercruiseschepen van Belmond: ms. Belmond Road to Mandalay en de kleinere ms. Belmond Orcaella. Beide schepen maken deel uit van Belmond (voorheen Orient-Express), een portfolio van iconische hotels, treinen en rivierschepen overal ter wereld waaronder de beroemde Venice Simplon-Orient-Express en de Belmond Royal Scotsman.

LUXE SCHEPEN
Aan boord van de ms. Belmond Road to Mandalay en de ms. Belmond Orcaella vindt u een breed scala aan faciliteiten dat er voor zorgt dat uw reis uiterst aangenaam en comfortabel verloopt. Zonovergoten observatiedekken compleet met een verkoelend zwembad en overdekte lounges zijn perfecte plekken om te relaxen en te kijken naar de landschappen die zich voor u ontvouwen.
Beide schepen zijn ingericht om te verwennen. Op wellness-gebied wordt een uitgebreid programma massages en behandelingen aangeboden . Er is ook een fitnessruimte voor degenen die in puike conditie willen blijven en er is een prachtige boetiek met fraaie, unieke souvenirs.

 
                                

CULINAIR
De chef-koks op beide schepen bereiden innovatieve Aziatische gerechten van verse lokale ingrediënten gecombineerd met Europese delicatessen. Een zorgvuldig samengestelde wijnkaart complementeren de rijke, gevarieerde menu's.

ELKE DAG IS EEN BELEVENIS
De gasten wordt veel meer dan alleen een cruise aangeboden. Elke dag is gevuld met fascinerende excursies en activiteiten. Naast bezoeken aan bezienswaardigheden en lokale dorpen kunt u aan boord genieten van boeiende lezingen, demonstraties en feestelijkheden. 's Avonds treden plaatselijke en eigen muzikanten voor u op en er zijn voorstellingen van lokale acrobaten en dansgroepen. Ook kunt u deelnemen aan een yogales van een lokale instructeur.

EEN GROTE FAMILIE
Het deskundige boordpersoneel staat altijd klaar om u een werkelijk onvergetelijke tijd in Myanmar te bezorgen. Van obers, gidsen, muzikanten tot een volledig gekwalificeerde arts; hun warme, attente service vormt weer een ander hoogtepunt van uw reis.
                                          

         Informatie Belmond Road to Mandalay           Informatie Belmond Orcaella