CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Riviercruises met de Belmond Road to Mandalay - Myanmar/Birma

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Luxe schip van Belmond
» Alle maaltijden en excursies inclusief
» Lezingen en culturele voorstellingen
» Ontdek Birma op comfortabele manier


Belmond Road To Mandalay

Vanuit de koninklijke stad Mandalay vaart dit prachtige schip zuidwaarts over de grote Ayayarwady rivier naar de oude hoofdstad Bagan, met zijn 2.500 pagodes verspreid over een stoffige vlakte. 

De Belmond Road to Mandalay heeft accommodatie voor maximaal 82 passagiers, verdeeld over vijf huttypes. Dit schip biedt zondermeer de meest luxe manier van reizen in Myanmar.
Pre-cruise verblijf in Yangon
Voorafgaand aan een cruise kunt u reserveren voor een verblijf van 2 nachten in Yangon waar u logeert in het fraaie Belmond Governor’s Residence, een koloniaal herenhuis dat geheel van teakhout is opgetrokken, omgeven door een weelderige tuin. U maakt een stadstour met o.a. bezoek aan de beroemde Shwedagon Pagode bij zonsondergang.

Verlengingen
Elke reis kan worden verlengd met bijvoorbeeld een verblijf van enkele dagen in het luxe Inle Princess Resort aan het prachtige Inle Lake of in het Sandoway Beach Resort aan de ongerepte stranden van Ngapali aan de Golf van Bengalen. Vraag ons naar de arrangementen.

 

Aan boord van het schip

De Belmond Road To Mandalay is voorzien van airconditioning en heeft 4 dekken:

Observation Deck: bovenste (zonne-)dek met zwembad, lounge-gedeelte en bar.

Main Deck: openbare ruimtes zoals het restaurant, de Piano bar, de lounge en een boetiek.

State Deck: Governor's Suite, State Cabins, Superior Cabins en de receptie.

Deluxe Deck: Deluxe Cabins en Single Cabins, beauty salon, fitnessruimte en een medische ruimte. 

 

 

 


Cabins

Het interieur van het cruiseschip wordt gekenmerkt door stijlvolle luxe en comfort. De ruime cabins zijn voorzien van airconditioning en ingericht met de mooiste stoffen en fijn linnengoed. Ze hebben voorts een badkamer met douche, föhn, toilet, garderobe, een kluis, telefoon en tv met twee dvd-film kanalen en een selectie van nieuws- en sportkanalen. Stopcontacten zijn geschikt voor Europese 2-polige ronde stekkers (220 volt).

4 Single Hutten: 10,6 m², met een enkel bed en bureau/kaptafel met spiegel

4 Superior Hutten: 11,3 m², met twee aparte bedden en           16 Deluxe Hutten:17,95 m², met twee aparte bedden
een bureau/kaptafel met spiegel.                                                    en een bureau/kaptafel met spiegel.

18 State Hutten:
23,5 m², met twee aparte                                 1 Governor's Suite: 29,1 m², met twee aparte bedden
bedden die kunnen worden samengevoegd                                 die kunnen worden samengevoegd tot een 2-pers.bed,
in een tweepersoonsbed, fauteuil en bureau/                              zithoek en bureau/kaptafel, spiegel
kaptafel, spiegel.  Boutique

De boutique aan boord verkoopt o.a. Birmese kunstnijverheid, kleding, sieraden, boeken, batterijen en geheugenkaartjes voor bepaalde camera’s. 


 

Beauty Salon

De on-board schoonheidssalon biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen van aromatherapie massages, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures. 


 

Communicatie

Aan boord van het schip gaan alle externe gesprekken via een satelliet. Het gebruik van internationale mobiele telefoons is niet betrouwbaar in Birma en telefoons die niet zijn geregistreerd in Birma of Thailand werken waarschijnlijk niet. 


 

Dress code

De sfeer aan boord is ontspannen. ’s Avonds tijdens het diner is de kleding informeel maar elegant. Aan boord is een wasserij (geen chemische reiniging). Tussen september en februari is het raadzaam om een lichte trui voor 's morgens en ' s avonds mee te nemen.


 

Dranken & Maaltijden

Thee en koffie worden geserveerd in hutten op aanvraag. Ontbijtbuffet, lunchbuffet en diner wordt geserveerd in het restaurant. Lunch is soms ook op het Observation Deck. Afternoon tea wordt geserveerd op het Observation Deck of in de Piano Bar.


 

Fooien

Aan boord van de Belmond Road To Mandalay, kunnen naar eigen goeddunken fooien worden gegeven. 


 

Medische faciliteiten

Aan boord is een arts aanwezig tijdens de gehele reis. 


 

On-Board Entertainment

Een pianist speelt elke avond in de Piano Bar. In de Lounge wordt op vaardagen een culturele lezing gehouden en verschillende lokale entertainers zullen er ’s avonds optreden. De TV in de cabins biedt kanalen met in-house films. 


 

Excursies

De excursies worden altijd begeleid door ervaren gidsen. Passagiers kunnen er echter ook voor kiezen om bepaalde plaatsen op eigen gelegenheid te bezoeken. Als alternatief kan een auto, minibus, fiets of paardenkoets worden gehuurd, met inbegrip van diensten van een Engels sprekende gids. U kunt dit ter plaatse aan boord van het schip regelen. Het kan handig zijn om een kleine zaklamp mee te nemen voor het verkennen van het interieur van de tempels. Verrekijkers zijn ook nuttig. Lichte katoenen kleding is het meest praktisch voor sightseeing. Goede bescherming tegen de zon wordt sterk aanbevolen. Bezoek van tempels en pagodes vereist dat kleding de schouders en de benen bedekken. Korte broeken en rokken (boven de knie) zijn niet geschikt tijdens excursies. Heilige plaatsen zoals tempels en pagodes mag u alleen op blote voeten betreden. Daarom is het handig om schoeisel mee te nemen dat u makkelijk aan en uit kunt doen.Roken

Passagiers mogen roken op het bovendek (Observation Deck). De overige delen van het schip zijn rookvrij.Alle reizen met de Road To Mandalay

Ayeyarwady Experience - Road to Mandalay

Bagan - Mandalay

Tijdens deze 3-daagse cruise maakt u kennis met de indrukwekkende Birmese cultuur en de vele tempels en pagodes en heeft u volop de gelegenheid om te genieten van het comfort en de service aan boord.

» Ayeyarwady Experience

Highlights of Myanmar - Road To Mandalay

Mandalay - Bagan

Vaar mee aan boord van de Road To Mandalay. Bezoek Mandalay het centrum van de Birmese cultuur, Sagaing fameus vanwege haar zilversmeden en de indrukwekkende omgeving van Bagan waarom meer dan 2000 tempels en pagodes wachten om door u ontdekt te worden.

» Highlights of Myanmar

Images of a Golden Land - Road To Mandalay

Bagan - Mandalay

De Road To Mandalay vaart voornamelijk tussen Bagan en de historische stad Mandalay. Onderweg ziet u vele tempels en pagodes, monniken in saffraankleurige gewaden en schitterende landschappen.

» Images of a Golden Land

Taste of Myanmar - Road To Mandalay

Mandalay - Bagan

Tijdens deze 3-daagse cruise maakt u kennis met de indrukwekkende Birmese cultuur en de vele tempels en pagodes en heeft u volop de gelegenheid om te genieten van het comfort en de service aan boord.

» Taste of Myanmar