CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl

Rocky Mountaineer

 
VORIGE
FOTO
VOLGENDE
FOTO
HIGHLIGHTS » Spectaculairste treinreis ter wereld
» 2-daagse treinreizen bij daglicht dwars
   door de Canadese Rockies
» 45 complete arrangementen in Canada
LAND(EN)Canada


Rocky Mountaineer - Logo

Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht. 
 

Stap aan boord en reis alvast een stukje mee...

 

 
 
De routes

Met de Rocky Mountaineer, die in 1990 in gebruik is genomen, kunt u via 3 verschillende routes door de Rocky Mountains reizen. 
(klik op de afbeelding voor een grote routekaart)

Het gaat om 2- of 3-daagse reizen die in beide richtingen kunnen worden gereisd en waarbij uitsluitend overdag wordt gereden, zodat u niets van het spectaculaire landschap hoeft te missen. Dat landschap wordt gevormd door de spectaculaire Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de rivieren Fraser en Thompson in British Columbia. Tot de hoogtepunten behoren de beroemde Spiral Tunnels, een systeem van op verschillende hoogten aangelegde tunnels in het gebergte, de indrukwekkende Kicking Horse en Fraser Canyons en de brug over de peilloos diepe Stoney Creek. Het traject buiten het berggebied met Kamloops Lake, de Black Canyon Tunnel, Rainbow Canyon, de rivieren Thompson en Fraser en Hell’s Gate is net zo indrukwekkend.

Tijdens een reis met de Rocky Mountaineer kunt u overdag genieten van het spectaculaire uitzicht op de Rocky Mountains. ’s Nachts overnacht u in een comfortabel hotel te Kamloops , Whistler of Quesnel. 
 

 

Service aan boord

U kunt aan boord kiezen voor 2 verschillende klassen:
GoldLeaf Service – “Service as spectacular as the scenery”       GoldenLeaf Service - Rocky Mountaineer
                      


Vanaf het moment dat u aan boord stapt van het ruime dubbeldeks panoramarijtuig, voelt u zich meteen thuis. Uw ruime en comfortabele zitplaats biedt 360º zicht op de spectaculaire omgeving. Tevens kunt u genieten van de heerlijke, vers bereide maaltijden begeleid door een goed glas Canadese wijn. Bij deze service is inbegrepen:

 • Aparte check-in service. 
 • Zitplaats in het ‘Goldleaf’-panoramarijtuig op het bovendek met glazen dak. 
 • Uitgebreid ontbijt en warme lunch in het restaurant van het rijtuig op het benedendek. 
 • Toegang tot het open uitzichtbalkon aan de achterzijde van de trein. 
 • Bagage-afhandeling in Kamloops/Whistler/Quesnel.
 • Transfers tussen hotel en station in Kamloops/Whistler/Quesnel.
 • Overnachting in een comfortabel middenklasse hotel in Kamloops/Whistler/Quesnel.
 • Non-alcoholische, alcoholische dranken en snacks inbegrepen.  
 • Reisdocumentatie.
 

SilverLeaf Service - "Experience a New Level of Service"       Rocky Mountaineer- SilverLeaf serviceDe SilverLeaf service is een uitgebreide service, waarbij het motto voor u is: 'Sit back, relax and enjoy the view'. Vanuit uw comfortabele stoel geniet u door de grote, panoramische ramen van het adembenemende landschap. Bij deze service is inbegrepen:
 • Zitplaats in het 'SilverLeaf'-rijtuig met grote panoramische ramen.
 • 2x warm ontbijt en 2x warme lunch aan boord van de trein, geserveerd op uw stoel.
 • Alcoholvrije en alcoholische dranken en snacks aan boord van de trein.
 • Transfers tussen station en hotel in Kamloops/Whistler/Quesnel
 • Bagage-afhandeling in Kamloops/Whistler/Quesnel
 • Overnachting in een comfortabel middenklassehotel in Kamloops/Whistler/Quesnel.
 • Reisdocumentatie.Enkele reizen met deze trein

Canadian Rockies Highlights & Alaska Cruise

Rocky Mountaineer en Holland Amerika Line

Alaska is een land van superlatieven; de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. ís Zomers kunt u genieten van een kleurrijke bloemenpracht. De combinatie van de overweldigende en ruige natuur van Alaska met het indrukwekkende berglandschap van de Rocky Mountains maakt deze 15-daagse reis tot een onvergetelijk avontuur.

» Rockies Highlights & Alaska Cruise

Canadian Rockies Highlights Canada

Vancouver - Banff - Lake Louise - Calgary

Tijdens deze 7-daagse reis maakt u kennis met de Rocky Mountains in al zijn pracht en praal. Na een 2-daagse treinreis met de Rocky Mountaineer komt u aan in Banff, het hart van de Rocky Mountains. Ontdek de prachtige aqua groene bergmeren en gletsjers en spot wildlife in de uitgestrekte bossen. The Spiral Tunnels en een spectaculaire helicoptervlucht vormen slechts enkele hoogtepunten.

» Canadian Rockies Highlights

Coastal Passage

Vancouver - Seattle

De Coastal Passage route tussen Vancouver en Seattle neemt u mee langs de prachtige noord west kust tussen Amerika en Canada. Hier vindt u prachtige baaien, met vele eilandjes en vissersboten. De treinreis duurt 6 uur en kan alleen geboekt worden in combinatie met een meerdaags Rocky Mountaineer arrangement beginnend of eindigend in Jasper of Banff.

» Coastal Passage

Coastal Passage & Canadian Rockies Highlights

Seattle - Vancouver - Banff - Lake Louise - Calgary

Stap in Seattle aan boord van de Rocky Mountaineer en volg de Coastal Passage route vanuit Seattle naar Vancouver. Geniet van de prachtige noord west kust tussen Amerika en Canada. Hier vindt u prachtige baaien, met vele eilandjes en vissersboten. Na een bezoek aan Vancouver vervolgt u uw reis aan boord van de Rocky Mountaineer. In 2-dagen reist u naar Banff, het hart van de Rocky Mountains. Ontdek de prachtige aqua groene bergmeren en gletsjers en spot wildlife in de uitgestrekte bossen. The Spiral Tunnels en een spectaculaire helikoptervlucht vormen slechts enkele hoogtepunten.

» Coastal Passage & Canadian Rockies Highlights

First Passage to the West (Banff/Lake Louise - Vancouver) - Rocky Mountaineer

Banff - Lake Louise - Kamloops - Vancouver

Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht.

» Banff-Lake Louise-Kamloops-Vancouver