CONTACT incento
Bellen met
035 69 55 111
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
Uw vraag stellen via info@incento.nl
  Polen
  Spanje
  Zweden
  Terug naar: Europa
 

Alle treinreizen in Schotland

Classic Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Keith - Kyle of Lochalsh - Boat of Garten - Perth - Edinburg
Tijdens deze klassieke rondreis kunt u genieten van de charme en de romantiek van Schotland. De Belmond Royal Scotsman neemt u mee door het schitterende landschap van de Highlands en langs romantische kastelen. De trein vertrekt vanuit Edinburgh richting Keith en via Kyle of Lochalsh naar Perth. De reis eindigt in Edinburgh.
5 dagen   |   Vanaf € 6.000,- p.p.

Grand North Western Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Kyle of Lochalsh - Perth - Wemyss Bay - Edinburgh
8 dagen op avontuur met de Belmond Royal Schotsman is reizen in luxe. Tijdens de Grand North Western Tour ontmoet u op een ontspannen manier het beste van Schotland. Deze reis is een combinatie van de Classic Tour en de Western Tour.
8 dagen   |   Vanaf € 9.695,- p.p.

Grand West Highland Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Taynuilt - Wemyss Bay - Perth - Edinburgh
De Grand West Highland Tour is een combinatie van de Western Tour en de Highland Tour en duurt 6 dagen en 5 nachten. Op deze reis hoeft u niets te missen van het fascinerende landschap van Schotland. Reizen in stijl krijgt zo een andere betekenis.
6 dagen   |   Vanaf € 7.280,- p.p.

Highland Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Boat of Garten - Dundee - Edinburgh
De Highland tour is een van de bekendste routes van Belmond Royal Scotsman. Tijdens deze 3-daagse reis maakt u kennis met de charme van de Schotse Hooglanden. De trein neemt u mee vanuit Edinburgh langs Dunkeld en Inverness en via de kust Aberdeen en Montrose naar Dundee. Deze schitterende treinreis eindigt weer in de hoofdstad Edinburgh.
3 dagen   |   Vanaf € 3.315,- p.p.

Western Tour - Belmond Royal Scotsman

Edinburgh - Spean Bridge - Taynuilt - Wemyss Bay - Edinburgh
Vanuit Edinburgh reist u richting het westen van Schotland. De trein neemt u mee naar Loch Lomond, Fort William en Spean Bridge. Via Wemyss Bay reist u weer terug naar uw eindbestemming, de bruisende stad Edinburgh.
4 dagen   |   Vanaf € 4.770,- p.p.